Je mi tezko, kdyz posloucham, jak lidi premyslej a nechavaj si utect sen, a kolikrat staci tak malo a vsechno muze vypadat uplne jinak..rada typu BMW ne je drahe (a nasledne nezapomenout poukazat, jak ja mam na autorizovanej servis a ty ne), bohuzel se v tehle brandzi pohybuju dlouhou dobu a muzu Vam rict, ze pro cloveka je kazde auto drahe a proc? Prave diky pomerum "v autorizovanych serisech"..zkuste si jednou jedno auto odservisovat za hranicema (budete velice mile prekvapeni a budete koukat, jak se Vasi clenove rodiny, najednou zazrakem nekazi, jak naftove motory vydrzi mnohem vice, a kupodivu neodejde ani turbo (mozna kamaradovi za baksis i se vstrikama, ale to my nepozname, kor kdyz uvidite jen pana v obleku, jak vam rano preda s noblesou a fakturou na 30tisic klicky od poupravenyho auta..)..ale abych nebasnil, i tady v cechach je par firem, kde vam BMW udelaj z noblesou a za par korun, staci se jen ohlednout kolem, bohuzel tady nemuzu delat reklamu, ale ja si sve sny plnim porad (momentalne e61 530d, je to moje 3 BMW) a posledni servis (velky), verte nebo ne, me vcetne vymeny desticek (ATE pro stouraly), oleje, vsech filtru, diagnostiky, stal 10tis czk 8-) jeste jednou opakuji VELKY servis a nejdrazsi polozkou byli desticky (kolik stoji vite sami)..u toho jsem pil kafe a povidal s clovekem, ktery BMW dela vice nez deset let..prijde Vam to hodne? Kupte si fabii, octavii a zkuste autorizovanej servis..jelikoz jsem mel tu cest mit vozovej park na starosti (ted uz jenom vlastni), tak ze statistik uvidite, kolik takova fabie, nebo octavie na servisu stoji (a kupodivu, jak tam casto je!)..nechlubim se, jen chci pomoct nekomu, kdo jako ja ma nejaky sen, ale diky "uzasnym" pomerum v CR mysli, ze na nej nema..ale ono to muze byt vsechno jinak PS: ani nemluvim o tom, ze jednou za par mesicu, se zastavim jenom tak nakefe a pokec a u te prilezitosti automaticky a zdarma! probehne diagnostika, jen tak pro jistotu jestli je vsechno ok, vcetne vstriku, jestli nedostali nahodou napit neceho spatneho
verte jsou i lidi, kteri maj auta opravdu radi a je to jejich konicek..jestli touzite po bmw kupte si ho, je trosku drazsi, ale urcite ne tak jak si myslite!