Środa 15.04.2009 17:35,
rada
Kylie: Já nemám sil ani čas se s Vámi dohadovat. Ani o autech, ani o hudbě, ani o ničem jiném.
Ne, S25 jsem neprodal, doba je špatná, to vidéte i beze mě. C5 nejsou, resp. jsou za cenu, kterou já nedám. Jinak Naim - to je kapitolůa sama o sobě. STarý, 40 let, kvazikomplemet, který nabízí příjmené zkreslení a proto se líbí (na rozdíl třebas od analyticky přesnéhop Brystona, kteréhu upřednostňuji já kvůli jeho přesnosti a minimálnímu zkreslení ve všech ohledech, pitvat to nechci). Až budu opravdu hodně velký, tak si pořídím Dynaudio Arbiter a jak jsem již psal, budu se škábat na pupku, protože ve spojení s D.Temptation půjde o hodně dobrou sestavu, phonopreamp tak nějak nehrotím, tam je voleb víc e a je to o preferencích.
Kdybych náhoud někdy zblbnul do lamp, tak bych klidně zaplatil nesmyslných 3mega za Audionote Ongaku, patrně nej zesilovač na matičce Zemi. To je paradox, hlavně když se člověk podívá, co je uvnitř. A nebo za babku nějaký AR či McIntosh třebas M2000.
Zatím ale musím vystačit s tím mrzením, co mi přináší současné obě sestavy. Jo jo.
Ale až budu mít možnost si poslechnout Vámi zmíněné MBL, určitě to udělám.
Jiank obecně vzato: je zvuk německý, anglický, japonský a americký. Německý je lavor (=bum cink) ANglický = teplý s příjmeným zabarevním, ale o hezký kus dál, než německý. Japonský = ukřičené středy a jedovaté výšky. Americký - v některých případech nic moc, ale veskrze reálný, dynamický, bez větších potíží.
O německém Stereu mám své mínění a myslím, že pokud jste trochu objektivní, že Vy také. Ano, Sterophile čtu rád a často, i když i tam začínám už pochybovat, komerce je prostě všude a zájmy prodejců jsou jasné, že. Pár výstav a instalací jsem už viděl a slyšel, takže mám zhruba jasno, co kudy a jak do budoucna, bude li situace na kontu dobrá.
Superba již nekomentuji, protože žena má vždy a všude pravdu. Ale může se i mýlit.
Ani další vozy, o kterých se tu mluví.Co by už starší pán, nebo mouž v nejlepším věku se dá říct, mi Superb stačí a věřte, že za stejný peníz jsem mohl koupit i ono BMW či Forda, ale asi byly důvody, proč jsem tak neučinil. Ty však více vysvětlovat nebudu a zatím po cestě k firmě a zpět vystupuji ze Superba svěží a o to mi jde. To mse ale v žádném případě nedá asi říct o Octvia, či A4 a dost mi vadil i kolgův Passat B7, či kolik to je, ten asi 3 roky starý, nevím, je mi volný. Byla to ta samá tragedie, jako když jedu ve vlaku s dřevěnými sedadly. Prostě VW koncern.
reagować