Tedy RENÉ!
Teď jsem se jen tak "narychlo" mrkla na ty pneu a většina i INTERENTových
obchodů je nabízí skoro o 100% DRÁŽ než jste je koupil vy (popravdě maličko dražší byly i "mé" MENŠí Brumlopneu - také s indexem W)
Co se autorizovaných servisů v česku týče - to je kapitola sama pro sebe - již jsem to tu zmiňovala, jedna VELKÁ "prémiová" automobilka dokonce před časem upozorňovala své zákazníky, že v případě poruchy na českém území DOPORUČUJE raději odtah do Österreich či Deutschland (což mi příjde opravdu "šílené"!) - já DŮKLADNĚ vybírala, když jsem vůz v česku kupovala, ale po 4 letech mohu říci že "dobře" jsem zvolila (NEmají tu takové "zázemí" a "půjčovací vozy" a ... atd., jako tam co byl C5 2.2 HDi doma, ale jsou "korekt" a ... a snaha se "cení")
15/25 - nejsou tam již ty "variabilní" ... až když vám počítač ukáže? U CITROËNů je nafta/benzín 20/30 - takže já za chvíli "po4té" (víceméně 1x za rok - 1x za dva se "MUSí" ,-)
Tedy ještě jednou jsem se koukla na ty pneu a POD 6.000 kč se v česku pořídit NEdají, navíc ty co jsem našla měly index "Y" (proč ne .-) ale "W" ani jediné a cena odpovídá "bazarovým" v tomto rozměru - nové asi nee ,-(
Nové za tu cenu (cca) kupuji já na Brumlu (215/55 R16 W) - tak nevím ...
Jinak ale bmw 3 (s R6) jistěže ANO! Nicméně dle "ofic" údajů ty servisno-provozno-pojišťovací náklady u toho Citroën C5 přeci jen JSOU NIŽŠí ,-)
Pěkný den