nokunoka napisał:
Zdravím, pro mne bylo nejpohodlnější Volvo V70. Dovedl bych si představit v něm, respektive za jeho volantem a v jeho sedačkách, strávit dalekou cestu na dovolenou. Citroen neznám, nevím, nikdy se mi "Citrónky" nelíbily, ale netvrdím, že jsou špatné. Věřím, že C5 by mohla být povedeným vozem, jen nemám touhu jej zkoušet. Osobně momentálně vlastním Mazdu 6, ale zde mi poslední dobou začal vadit tvrdší podvozek (asi nějak stárnu či co :o) a také dynymické vlastnosti motoru 2.0 benzin, takže pokuku...
Takže vy fanda do ČÍNSKÝCH aut?
Jsem MOC zvědava kam bude Volvo pod novým majitelem směřovat...
To s tím "tvrdším" podvozkem ZNÁM, také jsem NE"začínala" na hydropneumatických podvozcích Citroën ,-)
Mazdu 3 mám MOC ráda a ve své kategorii mi příjde VELMi povedená, Mazda 6 je (z MÉHO pohledu) trošičku "jen" větší 3ka, resp. JÁ od vozu střední třídy očekávám něco maličko "jiného"
NEjsem rozhodně příznivkyně francouzských (ani žádných jiných, popravdě ani ZNAČEK), konkrétně u CITROËNu mi vyhovují "vyšší" verze modelu C5 a C6 (a jsem MOC zvědavá na DS5 - ale to jsou do jisté míry - konstrukčně/"pod kabátkem" STEJNÁ auta/STEJNÝ technický základ ... a TEN mi "vyhovuje"
Jinak jsem kdysi "miblovala" Maserati - takové to "hranaté" Quattroporte a Shamal a půjdu-li do daleké minulosti tak "společné dítko" právě s CITROËNem Maserati SM
Nu a "odvždy" jsem měla (pro jeho "jinost" a "POCTIVÝ" přístup) ráda/mi bylo sympatické SUBARU (jedno jsem i měla)
Volví R5 D5 NENí špatný (ale V6 3.0 HDi je LEPŠí - vážně ,-) ale 2.5T je VÝBORNÝ (znám ho z trošičku MENŠíHO S40 a je to taková "malá raket(k)a" - mimochodem 500 PS verzi tohoto motoru v FORDu Focus RS bych docela RÁDA vyzkoušela - a spotřeba samozřejmě bude VYŠŠí, ale pamatuji-li se až tak "úchylná" NEbyla..
Pěkný den