Piątek 09.10.2009 07:19,
ach jo...
je zcela bez diskuze, že motor 1,8 Tsi je v současné době v podstatě jedna z nejlepších motoriuací pro octavii, bylo o něm napsáno už dost a dost, máme ho ve služebních autech a opravdu je tam dostatek výkonu při jakýchkoliv otáčkách, spotřebu raději hodnotit nebudu, protože auta používáme v městském režimu a hodně často opravdu naplno a průměr na nich máme okolo 12-14 litrů Přestože bych tedy mohl být zhýčkaný tím tichem, vadí mi tu skutečně tato fráze v neprospěch PD:"...............ůstává zde tedy jednoduchá otázka-stojí Vám ta úspora nějakých 10 000 Kč za rok za tu hlučnost uvnitř vozu, kterou budete muset denně snášet? Za to riziko drahé opravy?......" Ano, víme to všichni, že je PD hlučnější, ale mám ho doma a že bych usedal denně do auta s tím, že BUDU MUSET ZASE SNÁŠET TU HLUČNOST ??? Ježiši buďte trošku zase soudní, když něco píšete. Kdyby tohle četl někdo, kdo v 2,0 PD v životě nejel, bude si myslet, že lidi co to mají jsou ohluchlí blázni. Nejsou, jsou jich desetitisíce, kterým tenhle motor vyhovuje a nevadí, že je hlučnější než CR. Jinak k tomu riziku drahých opravu. Na autě máme najeto 214tis, jsme první majitelé, máme první dvouhmoťák(nedupeme na to jak telata od 1500otáček na šestku a podobně) a máme původní turbo(chladíme), sopotřeba dlouhodobě 5,7, olej od výměny do výměny(15tiskm) bez dolití. Tak a šup do mě...:o))
reagować