Poniedziałek 30.06.2008 23:25,
rada
pro Arnolda. Váš další příspěvek mne jen přesvědčil o tom, že jste naprostý laik a naivka. Takové pojmy, jako "nějak jim zareznul motor", to snad nemůžete vůbec myslet vážně. Zaplatit za výměnu tlumičů a výfuku u Transita 44.000Kč, tím bych se snad vůbec nechlubil, to může s prominutím pouze hlupák.Váš příběh s přejetím výmolu a ránou mne také hodně pobavil. Za to přeci nemůže auto, ale řidič! A dále jste nespecifikoval, za co se ty peníze zaplatili. A nakonec perlička, jak se dělalo "něco na čerpadle a vstřiky". To jste jako přišel do servisu a oni Vám řekli "pane, dělali jsme něco na čerpadle a vstřiky, dejte nám 38500,-?".Jestli se čerpadlo repasovalo a vstřiky se měnili, pak to chápu a nepovažuji to za nenormální. Ale utvrzuje mne to v tom, že o autech nevíte lautr nic, a jen tak si vymýšlíte stylem: jedna paní povídala.
Také by možná bylo dobré sdělit, jaký nájezd km měl ten Transit o kterém hovoříte. Předpokládám, že jste ho koupil jako nový, a pokud vám jde o záruku, jak zde uvádíte, tak byste ho neměl mít déle než 2 roky. Poté ale nechápu proč jste ty opravy platil, když byl transit ještě v záruce. Pokud v záruce nebyl, proč jste jezdil do značkového servisu, když sám víte, že jinde opravíte auto stejně a levněji.
Podle mě tady mluvíte o něčem, čemu vůbec nerozumíte a z vašich příspěvků to jen čiší.
A nakonec: pán se tady ptal na názor lidí na dvojkovou řadu Octavky. Osobně vůbec nechápu jak mu při jeho výběru pomůžou vaše příběhy o zarezlém motoru na Kangoo vašich sousedů, o výfuku a tlumičích (dle ceny zřejmě ze zlata) a motoru na vašem transitu, o vstřikovačích na Focusu (ten asi patřil druhým sousedům-nebo se mýlím?).
Kupujete si nová auta, abyste ušetřil, uvádíte že kvůli záruce, a pak platíte takto nehorázné částky za opravy. Kde asi bude chyba pane?
reagować