Wtorek 01.07.2008 21:38,
rada
já si jen dovolím jeden poznatek. Z těchto stránek se stává něco hrozného. Absolutně postrádají objektivitu, což je zapříčiněno vyhraněným zájmem zdejších odborníků, který podporuje pár dopisovatelů (evidentně se jedná stále o tytéž lidi). Jakmile se někdo ptá na japonské auto, nebo francouzské, je počet příspěvků velmi nízký. Jakmile se objeví v hodnocení koncernový vůz (škoda,VW,Audi), je zle. Vše je špatné, ošklivé, drahé, nebezpečné atd. Už toho prosím nechte. Je Vás pár, a je z Vás cítit zaslepená nenávist ke každému kdo si něco podobného koupí. Podle mě je to každého věc. Škodovce neustále rostou prodeje, VW také, tak asi nebudou vyrábět špatná auta. Nejčastější firemní služebák? Škodovka! Chcete nám říct, že většina lidí, kteří si koupí auto jsou blbci, a že management firem, který se většinou snaží ušetřit co se dá, si kupuje drahá a špatná auta?Možná mi namítnete že jsem zasraný škodovkář. Předem říkám, ano, celý život mám škodovky, od první Octavky až do teď, a jsem maximálně spokojen, jak se spolehlivostí, tak s prodejností, tak se svezenim. Ale proto ještě nebudu hanět někoho kdo si koupí třeba peugeota nebo cokoliv jiného. Zajímavé je, že antiškodovkáři jsou prostě všude vidět nebo slyšet, ačkoliv jich je mnohem méně než stoupenců značky. I to leccos vypovídá o jejich inteligenci.
Ted´abych pánovi odpověděl na otázku:mám dvojkovou octavku, dvoulitr tdi a paní má golf5 1,9 tdi. V obouch super svezení, nízká spotřeba, spolehlivé vozy, levný a dostupný servis včetně dílů, vřele doporučuji. Co se týče motorizace, svezte se v obouch, a uvidíte jestli se vám bude chtít si něco připlatit a koupit dvoulitr nebo vám postačí 1,9. S oběma motory budete určitě spokojen.
Pro pána kterému vadí dolévání oleje do motoru: Porsche Cayenne spotřebuje litr oleje na tisíc km, a je to normální. Proto mi půl litr na 7tis km nepřijde nijak drastický, u koncernových aut to tak bylo, i když ne u každého.
reagować