0
powrót

diskuze k tématu: První fabia končí, aniž by stačila zestárnout

kategorie zaszeregowania tematu: česká vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 22:03, RE: Pro "cruise" (Toma?) :-)
cruise napisał:
Nezáviď, že jezdíš na plecháčích :o))))))) a mám tam i fóóólie heč :o)))))))

Jo a ty truhlíku, kdyby tu bylo pro "Toma", tak si budu psát nick s velkým C ty tele
jo a pleteš se... F práci mám Passata 2,0 TDi :o)))))) tak taky nezáviď :o))))
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 22:10, RE: Pro "cruise" (Toma?) :-)
cruise napisał:
Nezáviď, že jezdíš na plecháčích :o))))))) a mám tam i fóóólie heč :o)))))))

Jo a ty truhlíku, kdyby tu bylo pro "Toma", tak si budu psát nick s velkým C ty tele
Jooo, závidím..... závidím, děsně, protože mám na zimu opravdu plecháče...

Máš i fólie jo? Tsy woe, to seš teda fuckt husteeey gangsta woe, když máš kombajna fturbíně volepenýho i fóliema.... kua to musí roštěnky u vás v Horní Dolní čubrnět, když cruise dovalí.... duc duc bednu fkufru máš určitě taky, vidˇ?

Kua to se někdo má....

Nic, jdu taky snít svůj sen

Dobrou!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 28.01.2007 00:01, RE: Pro "cruise" (Toma?) :-)
Poslední skaut napisał:
Jooo, závidím..... závidím, děsně, protože mám na zimu opravdu plecháče...

Máš i fólie jo? Tsy woe, to seš teda fuckt husteeey gangsta woe, když máš kombajna fturbíně volepenýho i fóliema.... kua to musí roštěnky u vás v Horní Dolní čubrnět, když cruise dovalí.... duc duc bednu fkufru máš určitě taky, vidˇ?

Kua to se někdo má....

Nic, jdu taky snít svůj sen

Dobrou!
No prostě cruise za debila je sviň, ale ne: on nám to zase vysvětlí: tak napotřetí já jsem.............no prostě kokot, ne?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 28.01.2007 00:05, RE: Pro "cruise" (Toma?) :-)
anonym napisał:
No prostě cruise za debila je sviň, ale ne: on nám to zase vysvětlí: tak napotřetí já jsem.............no prostě kokot, ne?
Cruise, jseš tady za debila, nebo se mi to jenom zdá? Napiš nám prosím tě, ať víme. Jo a nezapomeň zase nějakou tu tvoji debilní hiostorku, ať máme zase větší přehled) Už nás tady bavíš poměrně dlouho, debilů, jako Ty je málo.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 28.01.2007 00:10, RE: Pro "cruise" (Toma?) :-)
Šakal napisał:
Cruise, jseš tady za debila, nebo se mi to jenom zdá? Napiš nám prosím tě, ať víme. Jo a nezapomeň zase nějakou tu tvoji debilní hiostorku, ať máme zase větší přehled) Už nás tady bavíš poměrně dlouho, debilů, jako Ty je málo.
Jako to je strašná sranda, dělejte si srandu fakt z někoho jinýho! Tady někdo napíše nějaký názor a Vy ho hned takhle osočíte. Vy nejste normální! Ten Cruise je podle mě sice trochu retardovaný, ale Vy se s ním nemáte co takhle vybavovat. Vy jste daleko větší ubožáci, než on. On je jen nemocný, ale Vy jste na tom hůř!!!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 28.01.2007 01:53, RE: Pro "cruise" (Toma?) :-)
anonym napisał:
Jako to je strašná sranda, dělejte si srandu fakt z někoho jinýho! Tady někdo napíše nějaký názor a Vy ho hned takhle osočíte. Vy nejste normální! Ten Cruise je podle mě sice trochu retardovaný, ale Vy se s ním nemáte co takhle vybavovat. Vy jste daleko větší ubožáci, než on. On je jen nemocný, ale Vy jste na tom hůř!!!
ty budes asi stejnej vul jako cruis co??cruisi ty tu radsi nepis nic, je videt ze jsi jeste nedospely
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 28.01.2007 08:23, RE: fábie
Dave napisał:
Jo a zvyklej na škodovku taky nejsem...první auto Favorit, pak polo 95, právě honda civic rok 94 - to byl největší šrot, který sem měl(tady se někdo rzplýval nad civicem, tak to ja vůbec, protože byl uvnitř kravál a auto drncalo jako kdyby nemělo tlumiče - a ono mělo téměř nové) a pak až fabku..
To Dave. Ty moulo jeden kdybys o Civicu něco věděl dřív než by sis ho koupil! Byl to sportovně nalazený vůz s tvrdým podvozkem, proto jako by neměl tlumiče!A navíc v technické vyspělosti a spolehlivosti aut jsou japonci na špici.A to drnčení jak píšeš :ono si někdo koupí v bazaru 3x nabouraný a o 200tis. smotaný vůz a potom nadává Proti škodovkám nic nemám taky jsem měl š120 a felicii 1.6 nebyl s nimi žádný problém snad kromě přehřívání 120-ky
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 28.01.2007 09:09, RE: fábie
Ondřej napisał:
To Dave. Ty moulo jeden kdybys o Civicu něco věděl dřív než by sis ho koupil! Byl to sportovně nalazený vůz s tvrdým podvozkem, proto jako by neměl tlumiče!A navíc v technické vyspělosti a spolehlivosti aut jsou japonci na špici.A to drnčení jak píšeš :ono si někdo koupí v bazaru 3x nabouraný a o 200tis. smotaný vůz a potom nadává Proti škodovkám nic nemám taky jsem měl š120 a felicii 1.6 nebyl s nimi žádný problém snad kromě přehřívání 120-ky
no jako ratardi mi připadáte vy ..to že tady cruise použil jako argument hitlera je opravdu možná trošku přehnaný, ale přesně chápu, proč to napsal. byla to reakce na zakompexovanýho slováka, kterej se umí jen navážet do čehůnů a ještě plácat, že nám díky nim rostlo národní povědomí. krom toho to je s tím hitlerem pravda a pro pravdu se lidi zlobí ne? no a ať má cruise jaký chce auto zesměšňovat jestli má někdo octavii combi nebo ne je hodný fakt psychiatra nebo pár přes držku a že píše že má folie? proboha to ste takový hovada vymatlaný, že nepoznáta, že už si z toho dělá prdel? můžete se do mně pustit mám taky ochcávku v kombajnu a v TÉDÉÍČKU
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 28.01.2007 09:31, RE: fábie
Hote napisał:
no jako ratardi mi připadáte vy ..to že tady cruise použil jako argument hitlera je opravdu možná trošku přehnaný, ale přesně chápu, proč to napsal. byla to reakce na zakompexovanýho slováka, kterej se umí jen navážet do čehůnů a ještě plácat, že nám díky nim rostlo národní povědomí. krom toho to je s tím hitlerem pravda a pro pravdu se lidi zlobí ne? no a ať má cruise jaký chce auto zesměšňovat jestli má někdo octavii combi nebo ne je hodný fakt psychiatra nebo pár přes držku a že píše že má fo...
hote souhlas
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 28.01.2007 10:27, RE: fábie
Hote napisał:
no jako ratardi mi připadáte vy ..to že tady cruise použil jako argument hitlera je opravdu možná trošku přehnaný, ale přesně chápu, proč to napsal. byla to reakce na zakompexovanýho slováka, kterej se umí jen navážet do čehůnů a ještě plácat, že nám díky nim rostlo národní povědomí. krom toho to je s tím hitlerem pravda a pro pravdu se lidi zlobí ne? no a ať má cruise jaký chce auto zesměšňovat jestli má někdo octavii combi nebo ne je hodný fakt psychiatra nebo pár přes držku a že píše že má fo...
Hote, a máš ten kombajn, co je f tédéíčku i f červeným íčku? Nebo jen f tzv. full black fontu? =)

No a blejt tady o tom, že je zesměšňování Oktávie, vozu nižší střední třídy s cenou vozu střední třídy, prostorem vozu třídy malých vozů, ale "imidžem" minimálně vyšší střední, zralé na psychiatra nebo na přeshubu.... ale no tak... doporučení na psychiatrii vystavuje zřejmě obvodní lékař a to ty evidentně nejsi, no a dávat někomu e-facky.... to umí každej srab, ty internetový vrahounku.... vyhrožovat umí jenom Hotentoti, Hote.

Takže nesouhlas, Hote.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 28.01.2007 11:31, RE: fábie
Ondřej napisał:
Japonci jsou na špici, ale jen v prvních pěti letech provozu. Pak jde křivka spolehlivosti zásadně dolů. Takže Japonce ANO, ale po pěti letech PRYČ. Tolik statistika.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 28.01.2007 11:57, RE: fábie
edmund napisał:
Japonci jsou na špici, ale jen v prvních pěti letech provozu. Pak jde křivka spolehlivosti zásadně dolů. Takže Japonce ANO, ale po pěti letech PRYČ. Tolik statistika.
Já bych řekl, že právě po pěti letech jsou japonci správně zajetí a i se stovkou na tachometru. A připravení na dalších 200 000 km úplně s přehledem. Pokud s k nim teda trošku slušně chováš (aspoň olej a filtr). A nevim kdes na tu statistiku byl, protože první místa statistika obsazuje třeba ta toyota.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 28.01.2007 12:30, RE: fábie
edmund napisał:
Mozna po peti letech jsou na tom hure, protoze po 2 letech zaruky, tam kazdy zacne davat dily z druhovyroby, co si budem povidat, dily na japonce nejsou tak drahe pokud je to druhovyroba, ale original dily jsou opravdu mastne. Takze po 2 letech hura za soukromym mechanikem a na druhovyrobu a to pak auticko trpi. Osobne mi nezbyva nci jineho nez delat to same. Na originalni dily a servis proste clovek moc nema. Ale to neznamena, ze se musi auto zanedbavat. Existuje druhovyroba kvalitni a sunt. Treba autokelly, mate na vyber dily od nekolika vyrobcu, v ruznych cenovych kategoriich, kdzy koupite tu nejlevnejsi tak tak se pak nedivte. Ja nemam na nejdrazsi a tak kupuju promerne drahe dily
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 28.01.2007 12:40, Octavia
Nevim, proc tka vsem vadi, dkyz nekdo napise ze ma octavii v TDI a jeste hlinikovy kola. No a co? Ja osobne zadny z koncernu VW auto nemam, ale kdyz je napriklad octavia 2002 ve svetle modre barve a ma original hlinikovy kola skoda a decentni kridylko tak se me libi, no a co? auto to slusi, ze si to nekdo koupi¨, tak at. Ja na fiata bych taky rad koupil original hlinikace fiat, ale nechci zbytecne vyhazovat penize a hlavne plechace nikdo nekrade. A kdyz ma treba nekdo folie no a? Tak si mysli ze je king, tak ho neche. Sposuta Lidi s octavii si mysli, ze maji buh vi co a maj 90koni TDI a delaji jako kdyby meli raketu, ale ne vsichni jsou takovy. Znam sposut lidi co maji stejny auto jako tyhle frajri, ale nevytahuji se spotrebou, nebo kufrem, prsote maji auticko a jezdi a jsou spokojeni. A pak jsou lidi co maji neco, a mai potrebu se vytahovat a kazdeho rpedjizdet atd a vy je pak hazite do jednoho plytle. Stejne jako recenze na stare BMW 7, vetsina lidi ho ma, aby machrovaly a vytahovali se, ale ne vsichni majitele jsou stejni. A kdzy se potom obycejny clovek zmini tady na tipcars ze ma TDI octavii, tak z nej vsichni delate rovnou debila co si to koupil a ze si mysli ze ma buh vi co, a rpitom o nse chce jen podelit, ne se vytahovat. Mezi nami 1,8T 4x4 by se mi velice libila. zavidim mu ze na to ma, ale proto ho nebudu urazet. KAzdy koupi neco jineho. Jeden koupi misto octavi C5 jiny mondeo, tak proc buzerovat vyber?Jak vas tak posloucham, tak by kazdy na svete mel mit jenom japonce a BMW protoze vsechno ostatni jsou sracky.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 28.01.2007 12:43, RE: fábie
Hote napisał:
Hote,cruisi,vy kreténi vymaštění...Zesměšnujete tady akorát sami sebe...jste tak zabednění,že jste nepochopili,že slovenský autor příspěvku o zvyšování sebevědomí myslel svuj příspěvek jako nadsázku!Třeba nečekal takový ohlas,třeba to napsal schválně aby se přesvedčil,že i v česku žijí dementi.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 28.01.2007 15:53, RE: fábie
ab napisał:
Hote,cruisi,vy kreténi vymaštění...Zesměšnujete tady akorát sami sebe...jste tak zabednění,že jste nepochopili,že slovenský autor příspěvku o zvyšování sebevědomí myslel svuj příspěvek jako nadsázku!Třeba nečekal takový ohlas,třeba to napsal schválně aby se přesvedčil,že i v česku žijí dementi.
Pani, nechcem zasahovat do cesko-slovenskych sporov, osobne ziadny nevediem, skor mi je sympaticke, ze slovaci navstevuju ceske weby a ako som si vsimol je tomu aj naopak, casto su k videniu reakcie ceskych citaleov na slovenske clanky. Teda neviem, ked cela europa smeruje k zjednoteniu, jednotnej mene, otvorenemu pracovnemu trhu....preco sa stale mame tendeciu hadat a osocovat ako hlupi slovaci ci cesi...osobne som rad, ze mam aj nejake zahranicie, kde sa nemusim ucit cudzi jazyk. A predsa len mam blizsie k cechom ako nemcom, ci francuzom...

Radsej by som sa len dodal, ze na tej dialnici ani s tou silnejsou 1.2 nikomu zrak nevytrete...pre mna dolezity udaj-rozdiel 6Nm pri 3000 ot. to je rozdiel asi 2 kW pri 100Km/hod...to znamena asi tolko, ze ak pri zrychlovani na dialnici, ako to bolo pisane v prispevku, sedi v slabsej 1.2 jeden clovek a v silnejsej 1.2 3 ludia, zrychluju do tej povolenej 130-tky zhruba podobne.A to ani nevravim o stresnom boxe, kt. si realne popyta asi 3-5 kW(odpor vzduchu). Samozrejme hovorim o 5 prevodovom stupni. Ked vsak niekoho bavi jazdit na 4 prevodovy stupen a 5400ot/min, kde dosahuje silnejsia 1.2 svojich 47 kW, je ten rozdiel samozrejme patrnejsi, ale nemyslim, ze takato moznost nastava. Preto si nemyslim, ze v beznych podmienkach motora, by bolo mozne rozdiel medzi agregatmi nejak vyznamnejsie zaznamenat. Motory su urcene skor do mesta a preto je pre mna trochu nelogicke hovorit pri nich o zlom zrychlovani na dialnici.
Pekny den prajem.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 28.01.2007 16:10, RE: Po 5 letech pryč
edmund napisał:
Nevím kde jsi na takový nesmysl přišel? Podívej se prosím tě pořádně na statistiky. Právě naopak, mimo jiné jsou na tom dobře i mezi mezi 5-8 lety. Myslí, že člověk, který využívá internet, by měl trochu mít přehled, nevím, jak to děláš, člověče??? Jinak tam boduje docela i Porsche, vyšší řady Mercedesů atd. Jinak, drobné nepřesnosti ano, ale takové nesmysly, to už snad ne!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 28.01.2007 16:28, RE: Octavia
Martin napisał:
Nevim, proc tka vsem vadi, dkyz nekdo napise ze ma octavii v TDI a jeste hlinikovy kola. No a co? Ja osobne zadny z koncernu VW auto nemam, ale kdyz je napriklad octavia 2002 ve svetle modre barve a ma original hlinikovy kola skoda a decentni kridylko tak se me libi, no a co? auto to slusi, ze si to nekdo koupi¨, tak at. Ja na fiata bych taky rad koupil original hlinikace fiat, ale nechci zbytecne vyhazovat penize a hlavne plechace nikdo nekrade. A kdyz ma treba nekdo folie no a? Tak si mysli z...
Martine, nemyslím, že máš pravdu. Já osobně proti Octavii nic nemám, dokonce jsem jednu málem kupoval. Pokud bych chtěl diesel, tak bych asi sáhnul po TDI, nebo HDI. Myslím, že Japonci diesel vyjma D4D od Toyoty zatím moc neuměj. Mám rád Japonce, protože mám 5té japonské auto a měl jsem asi i trochu štěstí, ale nikdy jsem nic zásadního nemusel řešit. (Nemyslím destičky, kotouče,statbilizátory, výfuky,tluimiče a další spotřební zboží) Proto se jich držím. Jinak tvrdím, že Škodovka není špatné auto, ale vzhledem, že je to České auto, je o něj zájem a tudíž si drží nesmyslně vyšší cenu. Proto si ho nekoupím, protože se domnívám, že takovou cenu proti konkurenci nemá. Proti Fiatu osobně nemám taky nic, jelikož jsem dva měl a byl jsem taky spokojen. Fiat bohužel ještě trpí špatnou pověstí, ale dnes už to neplatí. Jak Fiat, tak Japonské vozy mají naopak ceny nesmyslně nízké, proto si lidi jako já a Ty můžeme levně koupit kvalitní a vybavená auta, o která zde není moc zájem. Myslím, že je dobře, že to tak je. Ahoj
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 28.01.2007 16:54, RE: Octavia
Šakal napisał:
Martine, nemyslím, že máš pravdu. Já osobně proti Octavii nic nemám, dokonce jsem jednu málem kupoval. Pokud bych chtěl diesel, tak bych asi sáhnul po TDI, nebo HDI. Myslím, že Japonci diesel vyjma D4D od Toyoty zatím moc neuměj. Mám rád Japonce, protože mám 5té japonské auto a měl jsem asi i trochu štěstí, ale nikdy jsem nic zásadního nemusel řešit. (Nemyslím destičky, kotouče,statbilizátory, výfuky,tluimiče a další spotřební zboží) Proto se jich držím. Jinak tvrdím, že Škodovka není špatné au...
No tak toho moulu ti odpoustim. Byl to civic sedan, ktery zadny sportovni podvozkynemel. Auto bylo po strejdovi, ktery s nim najel asi 100.000km ale staral se o nej, nebylo to ani jednou bourany. Sice to drzelo stopu, ale komfort po aukusticke strance byl uplne na prd. To pri 90km/h bylo ve felicii 1.6 vetsi ticho. Jinak je fakt, ze meli v roce 1990 16V motor, ale kdo to vymyslel? Vymysleli to zase ti nemci, akorat japonci to zacali driv pouzivat. Vysledkem bylo, ze golf 2 s motorem 1.6 mel o vterinu horsi akceleraci nez dobova mazda nebo neco jinyho, ale zral o 1-2 litry min. Japonci na spici nejsou ani dneska. Jenom to dakozou poskladat a mysli se v evrope a USA - z USA jdou penize, evropa vymejsli a asie vyrabi...ABS, airbag, ESP - tady boduje VW a Mercedes...kdyz budu uprimnej, tak v roce 1969 u nas vznikla skoda 720...kterou stahli a nedelala se, jestli o tom neco vite....ta mela mit ABS a 16V motor....pred 38 lety. Spoelcnej projek Mlade boleslavi s pomoci zapadniho nemecka. U me pri koupi auta rozhodujie asi to: slicovani a kvalita pouzitych dilu, akusticka pohoda, a komfortne - sportovni podvozek, kterej umi akorat ford a dava je do focusu (i mondeo je dobry, ale uz to neni ono).....zbytek automobilek delaj bud tvrdy drncadla nebo podvozky nan nic, jako ma peugeot...Rad bych rekl, ze nejlepsi a jedina auto jsou nemecka, to rict nemuzu, protoze Alfa romeo je italska a z japoncu mozna ta honda...francouzska auta nemaj nic, v cem by me dostala...mozna stupnice na budikach a 407 je hezky autíko...ale 206, clio, megane, "spolehliva " laguna, 406, 307 to jsou vesmes opravdu nespolehliva auta se hruza podvozky a jeste vetsi hruza sedadly.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 28.01.2007 16:56, RE: Octavia
Dave napisał:
No tak toho moulu ti odpoustim. Byl to civic sedan, ktery zadny sportovni podvozkynemel. Auto bylo po strejdovi, ktery s nim najel asi 100.000km ale staral se o nej, nebylo to ani jednou bourany. Sice to drzelo stopu, ale komfort po aukusticke strance byl uplne na prd. To pri 90km/h bylo ve felicii 1.6 vetsi ticho. Jinak je fakt, ze meli v roce 1990 16V motor, ale kdo to vymyslel? Vymysleli to zase ti nemci, akorat japonci to zacali driv pouzivat. Vysledkem bylo, ze golf 2 s motorem 1.6 mel o vt...
206 s motorem HDi (1.4) jeste taky dobra...myslim spolehliva
reagować
  1 ... 4 5 6 7

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.