0
powrót

diskuze k tématu: První fabia končí, aniž by stačila zestárnout

kategorie zaszeregowania tematu: česká vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 13:43, RE: Česko X Slovensko
cruise napisał:
co ? že díky existenci Slováků rostlo moje národní povědomí ??, no ty se jdi fakt léčit... hochu nevím nevím, kdo se za 2. světový války přidal k Hitlerovi. Češi to nebyli....chtělo by, aby si trochu mrknul do dějepisu, než budeš psát, co vše díky Slovákům máme... moje sebevědomí začalo růst, až když se Československo rozdělilo, ale tahle debata je fakt zbytečná a nikdo o ní tady nestojí, ani já ne, ale já jsem s ní nezačal, nezačal jsem tu vykřikovat, kdy by byla Škodovka nebyýt VW a že by se t...
Tak to tady ještě chybělo. Lidi už se fakt vzamatujte! Osobně se stydím, že někdo argumentuje tím, že se Slováci přidali k Hitlerovi, je to asi trochu otázka intelektu. Škodovka je dnes prakticky Německá a nikdo z těch nacionalistů to taky nepíše. Italové byli vyloženě fašisti a taky se to neřeší. A co Japonci? Součástí OSY a dělají nejspolehlivější auta. Je to tady jen o tom, kdo umí auta a kdo ne. A dneska už nejsou špatná auta, jsou jen auta dobrá a ještě lepší. A to, že tady někdo hájí svopji značku do krve, je taky jenom dobře, protože to dělá renomé firmy. Nikoliv trapné reklamy "Simply Clever", ktré většina lidí nerozumí. Značka vstupuje do podvědomí diskuzí, argumentací, zkušenostmi. Je jedno o jakou jde značku, každý si hájí to svoje a je to dobře. A netahejme sem nějaké falešné národní hrdosti, protože už nic není jak se zdá. (Škoda+VW,Nissan+Renault,Mitsubishi+Volvo,Mazda +Ford a td.)
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 13:46, RE: Česko X Slovensko
Mastercar napisał:
Tak to tady ještě chybělo. Lidi už se fakt vzamatujte! Osobně se stydím, že někdo argumentuje tím, že se Slováci přidali k Hitlerovi, je to asi trochu otázka intelektu. Škodovka je dnes prakticky Německá a nikdo z těch nacionalistů to taky nepíše. Italové byli vyloženě fašisti a taky se to neřeší. A co Japonci? Součástí OSY a dělají nejspolehlivější auta. Je to tady jen o tom, kdo umí auta a kdo ne. A dneska už nejsou špatná auta, jsou jen auta dobrá a ještě lepší. A to, že tady někdo hájí svopj...
No konečně to někdo rozštíp. Už bylo na čase, jsem jenom zvědav, jak dlouho se tomu intelektu tady bude dařit.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 14:19, RE: Česko X Slovensko
Šakal napisał:
No konečně to někdo rozštíp. Už bylo na čase, jsem jenom zvědav, jak dlouho se tomu intelektu tady bude dařit.
tak jestli chcete Fabku rychlou a vybavenou, kupte si RS nebo 2.0 benzin elegance s JPS, kůží, tempomatem a kdoví čím...bude stat 500.000.- ale pochybuji, že nějaké další malé auto s touto výbavou dostanete, když do fiata byl problém dát kožený sedačky (kámošova zkušenost, nakonec vzal polo a n fiata se vybod). Dost lidi nechce velky auto, ale ma prachy, tak si koupi maly z hodne, a pokud chce jeste vic, tak nekoupi fabii ale alfu popripade Audi TT. Antiškodovari rvou, že to nema vybavu, ale když se podivate na novou corsu, tak tam ma hovno stejny, to samí ford focus ambiente...taky hovno a muzu pokracovat...tan vas hyundai getz mav zakladu taky prd akorat ze vypada jak detska hracka a ne jak auto
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 14:21, RE: Česko X Slovensko
Dave napisał:
tak jestli chcete Fabku rychlou a vybavenou, kupte si RS nebo 2.0 benzin elegance s JPS, kůží, tempomatem a kdoví čím...bude stat 500.000.- ale pochybuji, že nějaké další malé auto s touto výbavou dostanete, když do fiata byl problém dát kožený sedačky (kámošova zkušenost, nakonec vzal polo a n fiata se vybod). Dost lidi nechce velky auto, ale ma prachy, tak si koupi maly z hodne, a pokud chce jeste vic, tak nekoupi fabii ale alfu popripade Audi TT. Antiškodovari rvou, že to nema vybavu, ale kdy...
Nemuzete rozdejchat uspech skodovky v cele evrope..ze je prodavanejsi nez clia a getzy...a ruzna jina lacina chamrad z vodovym podvozkem:)
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 15:51, RE: Česko X Slovensko
Dave napisał:
Nemuzete rozdejchat uspech skodovky v cele evrope..ze je prodavanejsi nez clia a getzy...a ruzna jina lacina chamrad z vodovym podvozkem:)
dovol abych opravil tvoji chybu Ford -Volvo, ne Mitsubishi :)
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 17:13, RE: Česko X Slovensko
Dave napisał:
dovol abych opravil tvoji chybu Ford -Volvo, ne Mitsubishi :)
Nevím přesně jakou jsem udělal podle tebe chybu, ale mám na mysli Mitsubishi a Volvo ve spolupráci na voze Carisma. Montáž vozů v Nizozemí. Jo a ještě jsem si vzpomněl na Toyotu, která je myslím montována v GB, ale to je fuk. O spolupráci Ford-Volvo nevím, ale je to možné. Dneska se v tom orientovat není snadné Šlo mi spíš o ty nacionalistické kecy, je to uhozené, protože dneska je tak zmixované, že jeden nikdy neví.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 17:16, RE: Česko X Slovensko
Mastercar napisał:
Tak to tady ještě chybělo. Lidi už se fakt vzamatujte! Osobně se stydím, že někdo argumentuje tím, že se Slováci přidali k Hitlerovi, je to asi trochu otázka intelektu. Škodovka je dnes prakticky Německá a nikdo z těch nacionalistů to taky nepíše. Italové byli vyloženě fašisti a taky se to neřeší. A co Japonci? Součástí OSY a dělají nejspolehlivější auta. Je to tady jen o tom, kdo umí auta a kdo ne. A dneska už nejsou špatná auta, jsou jen auta dobrá a ještě lepší. A to, že tady někdo hájí svopj...
To mastercar: No osobně se spíš styď za to, že reaguješ a nepřečteš si pořádně na co vlastně reaguješ. Já jsem se do Čechů a do českejch aut nezačal navážet. Pořádně si přečti historii diskuze a snad pochopíš, proč jsem psal o Hitlerovi a pak taprv reaguj, že se za něco stydíš.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 17:20, RE: Česko X Slovensko
Mastercar napisał:
Nevím přesně jakou jsem udělal podle tebe chybu, ale mám na mysli Mitsubishi a Volvo ve spolupráci na voze Carisma. Montáž vozů v Nizozemí. Jo a ještě jsem si vzpomněl na Toyotu, která je myslím montována v GB, ale to je fuk. O spolupráci Ford-Volvo nevím, ale je to možné. Dneska se v tom orientovat není snadné Šlo mi spíš o ty nacionalistické kecy, je to uhozené, protože dneska je tak zmixované, že jeden nikdy neví.
No a když jsme u těch různých propojování, tak si myslím, že úplně skvělé auto by bylo s Japonským benzínovým motorem a Německým podvozkem. No a všichni by pak asi byli z ticha, akorát by se ozývali příznivci Francouzů, tak by se tam švihnul třeba interiér a ty strašně měkký francouzský sedačky
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 17:31, RE: Česko X Slovensko
Mastercar napisał:
No a když jsme u těch různých propojování, tak si myslím, že úplně skvělé auto by bylo s Japonským benzínovým motorem a Německým podvozkem. No a všichni by pak asi byli z ticha, akorát by se ozývali příznivci Francouzů, tak by se tam švihnul třeba interiér a ty strašně měkký francouzský sedačky
Milý příteli, jseš strašně pobouřen tím, že jsem si dovolil napsat, že je to trochu neinteligentní. Četl jsem všechno od začátku a jsem si vědom těch nacionalistických narážek a vím, že jsi s tím nezačal, ale trvám na tom, že po 60 letech někomu vyčítat, že se k někomu přidal, je stupidní. A to ať se Ti to líbí, nebo ne. Osobně mám mnoho přátel jak na Slovensku, tak v Polsku a přesto, že se ani v jednom státě nevyrábějí kvalitní auta (Polonez=sračka), tak přesto tito lidé mají nárok hodnotit různé značky aut. Rakušáci taky nemají žádnou automobilku a jezdí v Alfách, koncernových vozech, Japoncích atd. A taky hodnotí auta a zrovna tak někomu nemusí sedět Fabia. Prostě hodnoťme auta a ne historii, tu nechme historikům.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 17:52,
Proč by redakce musela být placena Škodou? Podívejte se na ulici, cca každé druhé je Škoda. Tak je logické, že se nebude psát o Hino nebo Maybach ale právě o Škodě.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 17:57, RE: Česko X Slovensko
Mastercar napisał:
Milý příteli, jseš strašně pobouřen tím, že jsem si dovolil napsat, že je to trochu neinteligentní. Četl jsem všechno od začátku a jsem si vědom těch nacionalistických narážek a vím, že jsi s tím nezačal, ale trvám na tom, že po 60 letech někomu vyčítat, že se k někomu přidal, je stupidní. A to ať se Ti to líbí, nebo ne. Osobně mám mnoho přátel jak na Slovensku, tak v Polsku a přesto, že se ani v jednom státě nevyrábějí kvalitní auta (Polonez=sračka), tak přesto tito lidé mají nárok hodnotit r...
No možná jsi zvyklý takhle familiérně oslovovat všechny, nicméně, já fakt tvůj přítel nejsem. Strašně naštvaný nejsem, jen mě mrzí, že tady něco blábolíš o inteligenci a v první řadě by jí notná dávka prospěla hlavně tobě.
nemá to cenu dál tady rozebírat. Všichni víme, kdyo tady začal jedovaté narážky, kde by byla škodovka bez vw a podobně. A když už jsme u toho, prostě že se naši bratia Slováci přidali k Hitlerovi je nezpochybnitelný fakt, tak nevím, proč se to nesmí vyslovit?? To tě to tak štve? Tak to nečti, prostě pravda to je a já jsem tuhle národní rozepři(tady v diskuzi) nezačal.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 18:11, RE: Česko X Slovensko
cruise napisał:
No možná jsi zvyklý takhle familiérně oslovovat všechny, nicméně, já fakt tvůj přítel nejsem. Strašně naštvaný nejsem, jen mě mrzí, že tady něco blábolíš o inteligenci a v první řadě by jí notná dávka prospěla hlavně tobě.
nemá to cenu dál tady rozebírat. Všichni víme, kdyo tady začal jedovaté narážky, kde by byla škodovka bez vw a podobně. A když už jsme u toho, prostě že se naši bratia Slováci přidali k Hitlerovi je nezpochybnitelný fakt, tak nevím, proč se to nesmí vyslovit?? To tě to tak štv...
No, vidím, že s tebou nemá cenu fakt diskutovat, protože je to jako házení hrachu na zeď. Přítel nejsi, to je taky fakt a lidi Tvé sorty nikdy nebudou. Jinak se Slováky jsme se nerozešli zrovna nejlíp, ale přesto se k nim můžem chovat normálně. A to že sem napíše jeden ichtil, nás ještě neopravňuje urážet celý národ. Je to můj názor a pokud chceš, napiš svůj, ale já na něj zvědavý nejsem.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 18:36, RE: Pro A4
James napisał:
Milý A4, Dave,Martine: Jezděte si těma Fabiema, hlavně nesedejte do jiných aut, nebo se Vám fakt zhroutí celý svět. Jste evidentně zaslepení a nemáte moc zkušeností s jinými vozy, já tady s váma nebudu do nekonečna diskutovat o ničem. Když jsem porovnával Civika, kterého má manželka, nikoliv já (mám Avensis 1,8 VV-TI), tak jsem myslel technologii té Hondy proti technologii dnešní Fábky. Můžeme se bavit o bezpečnosti (nárocích v té době) a o odhlučnění. Ale jinak jste trochu mimo mísu. Takové t...
Pánové když tu srovnáváte fabii třeba s hondou nebo s tím podělaným dvojkovým puntem, jak tady někdo pořád píše, že martine tak se podívejte, kde byla honda v technologii na začátku 90. let pánové, podívejte se na výsledky nějakých automobilových soutěží třeba rally, kde se super fabie, s předchozím seatem nechytá a kdyby tam VW šoupl golfa nebo polo tak se akorát zesměšní takže tam nastrčili fábu.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 19:08, RE: Pro A4
michal napisał:
Pánové když tu srovnáváte fabii třeba s hondou nebo s tím podělaným dvojkovým puntem, jak tady někdo pořád píše, že martine tak se podívejte, kde byla honda v technologii na začátku 90. let pánové, podívejte se na výsledky nějakých automobilových soutěží třeba rally, kde se super fabie, s předchozím seatem nechytá a kdyby tam VW šoupl golfa nebo polo tak se akorát zesměšní takže tam nastrčili fábu.
No seš fakt vtipnej...já jsem svůj názor už napsal a ty seš ten, komu to prostě asi nedá spát a pořád se k tomu vracíš, jak malej Jarin....nemá cenu o tom dál diskutovat. Nikdy bych do historie nerýpal, kdyby tady Mr. Slovák nerýpal do Čechů. Toť vše... možná i ty jsi už slyšel, že kdo seje vítr, sklízí bouři.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 19:36, CO?
cruise napisał:
No seš fakt vtipnej...já jsem svůj názor už napsal a ty seš ten, komu to prostě asi nedá spát a pořád se k tomu vracíš, jak malej Jarin....nemá cenu o tom dál diskutovat. Nikdy bych do historie nerýpal, kdyby tady Mr. Slovák nerýpal do Čechů. Toť vše... možná i ty jsi už slyšel, že kdo seje vítr, sklízí bouři.
Cruisi ses normalni? Tady se mluvi o autech a ty vytahnes HITLERA? Vsechno jsem si tady precetl vypada to ze mas rad historii.... Slovaci nakupujou tolik skodovek na pomer lidi co u nas. No co maji tam vyrobu korejce a francouze.. za par let nas dobehnou v ekonomice a co potom budes rikat...? Ze jsou zaostaly?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 19:59, RE: CO?
Henrich napisał:
Cruisi ses normalni? Tady se mluvi o autech a ty vytahnes HITLERA? Vsechno jsem si tady precetl vypada to ze mas rad historii.... Slovaci nakupujou tolik skodovek na pomer lidi co u nas. No co maji tam vyrobu korejce a francouze.. za par let nas dobehnou v ekonomice a co potom budes rikat...? Ze jsou zaostaly?
No, Cruise asi jo. Je daleko jednodušší, než ten Slovák, co napsal Len sa neposer Čechu.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 20:05, RE: Pro A4
michal napisał:
O té Hondě, tady radši moc nepiš. Tady to nemají rádi. Honda totiž měla v roce 1990 běžně mmotory 16V a a když první Škodovka přišla koncem 90let s 16V motorem, tak to byl velký humbuk. Samozřejmě se tady zase bude srovnávat Honda z 90roku s Fabií z roku 2006, jak jinak
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 20:59, RE: Pro A4
Šakal napisał:
O té Hondě, tady radši moc nepiš. Tady to nemají rádi. Honda totiž měla v roce 1990 běžně mmotory 16V a a když první Škodovka přišla koncem 90let s 16V motorem, tak to byl velký humbuk. Samozřejmě se tady zase bude srovnávat Honda z 90roku s Fabií z roku 2006, jak jinak
Hm...takže už naposled a musím se snížit k tomu napsat... teď už pro blbý, nebo těžko chápající: Přestaňte vytrhovat věci z kontextu. tohle je věta, na kterou jsem reagoval : Uvedom si pako, že vďaka existencii Slovákov rástlo tvoje národné povedomie, či čo to vlastne máš! Na toto jsem psal o Hitlerovi , jinými slovy jsem tím vysvětlil, proč moje "národne povedomie " rozhodně díky Slovákům nerostlo. Že důvodem diskuze byly kecy o tom, že kdyby nebylo vw, tak dodnes vyrábíme favority snad už psát nemusím, reagoval jsem na to tím, že jediné na co se Slováci zmohli byl převzatý TAZ od Škodovky. Reagovat na to už nebudu, rozumný člověk si udělá obrázek sám, tele, který neumí pořádně číst, nebo fakt už nevim, jak to slušně napsat tady bude pindat něco o tom, jak jsem chudáka Slováka ranil a vlastně celý Slovenský štát ne? Proti Slovákům ROZHODNĚ nic nemám a toto byla pouze reakce na hysterii jednoho z pisatelů ve slovenském jazyce. Toť vše.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 21:50, Pro "cruise" (Toma?) :-)
cruise napisał:
Hm...takže už naposled a musím se snížit k tomu napsat... teď už pro blbý, nebo těžko chápající: Přestaňte vytrhovat věci z kontextu. tohle je věta, na kterou jsem reagoval : Uvedom si pako, že vďaka existencii Slovákov rástlo tvoje národné povedomie, či čo to vlastne máš! Na toto jsem psal o Hitlerovi , jinými slovy jsem tím vysvětlil, proč moje "národne povedomie " rozhodně díky Slovákům nerostlo. Že důvodem diskuze byly kecy o tom, že kdyby nebylo vw, tak dodnes vyrábíme favority snad už psá...
Cruisi, má Nicole Kidman zrzavou i ..... ?

Místo reagování na emocemi prošpikovaný slovenský příspěvek ses měl radši zdržet komentáře... a ne se rýpat v lejnu...
Víš jak..."není publikum, není herec"...

Tahat sem Hitlera? ... toto je hysterie.

Jo, ještě jsi nám cruisi opět zapomněl napsat, že máš doma Oktávku 1.8T 4x4 fkombajnu, fmetle, fčipu a na hlínách i fzimě... a v práci že jezdíš Superbem ftédéíčku...

Chjo, zase diskuze jak sviň... to už radši zigiho a jeho květinu, typ G.

reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 27.01.2007 22:02, RE: Pro "cruise" (Toma?) :-)
Poslední skaut napisał:
Cruisi, má Nicole Kidman zrzavou i ..... ?

Místo reagování na emocemi prošpikovaný slovenský příspěvek ses měl radši zdržet komentáře... a ne se rýpat v lejnu...
Víš jak..."není publikum, není herec"...

Tahat sem Hitlera? ... toto je hysterie.

Jo, ještě jsi nám cruisi opět zapomněl napsat, že máš doma Oktávku 1.8T 4x4 fkombajnu, fmetle, fčipu a na hlínách i fzimě... a v práci že jezdíš Superbem ftédéíčku...

Chjo, zase diskuze jak sviň... to už radši zigiho a jeho květinu, typ G.

Nezáviď, že jezdíš na plecháčích :o))))))) a mám tam i fóóólie heč :o)))))))

Jo a ty truhlíku, kdyby tu bylo pro "Toma", tak si budu psát nick s velkým C ty tele
reagować
  1 ... 3 4 5 ... 7

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.