kdoasi@email.cz napisał:
Pred peti lety musela byt skodovka s petikvaltem uvedeneho roku vyroby neskutecny vrak. Napada me, zda auto nahodou nemelo najeto 160 tkm. Kdyz kupuju auto za smesny peniz (a vim co kupuju), prvni krok je zavest auto mechanikovi, ktery ho prohledne a opravi. Jinak to nejde a plati to u vsech aut, nejen u skodovek. Tim by si dotycny usetril spoustu naslednych zavad.
Pokud po mesici odesel brzdovy valec, urcite v dobe koupe jiz tekl. Vzhledem k cene nasledne opravy odhaduji, ze se menilo pouze te...
Pleně s tebou souhlasím, přesně tak jak si to napsal, a platí to pro všechny auta!
Nedávno jsem se dohadoval s jedním, řešil blbost u 120ky, nějak se mu nezdálo jak to jede, tak sem mu nazančil že by mohl začít u základu, svíčky, karbec, fitr atd!Na to se mi dostala odpověď, na co by kupoval svíčky když to pořád jede a startuje!A takových lidí "lemplů" je víc, je jim líto dát 30kč za svíčku... zrovna před týdnen jsem dával do Feldy nový svíčky a vzduch filtr - jedna svíčka 36kč a vzduchovej filtr 80kč. Částky to jsou směšné, nevidím důvod nedopřát autu pravidelně aspoň toto.Nědko se ohradí že od výrobce je udáváná minimálni životnost třeba 30t.km, ale o tom to není, svíčka může "odejít" klidně za 10t.km!
Ještě jsem to tu vše nepřečetl, ale jeslti tato recenze vyhrála, tak je snad celej tento server včetně webmasterů samej LEMPL, páč vyloženě línej člověk napíše rencenzi na cosi, čemu vůbec nevěnoval údržbu a očekával zázraky za pár tisíc korun, je to spíš ostuda, a jenom přiklad toho, proč máme v čechám tak bíndej vozovej park, nejen u škodovek, týka se to i ostatních aut, když je majitel prase tak autu nepomůže zkrátka nic!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sám jsem měl 120ku a řadu jiných aut, kámoš dodnes vlastní 120ku a je max. spokojenej, staví barák, atd, málo peněz, a 120ka mu dělá službu jako žádný jiný auto za ty peníze, a to nejdůležitější - maximální spolehlivost!To platí i pro Favority - Felicie!
Lidi to máte t쨞ký, když koupíte vozidlo po lemplovi, ten ho prodá dalšímu lemplovi, a nakonec ho koupí člověk s čistým svědomím, není divu že se pod ním váli celej den a nadává.... akorát smůla že většinou se nadává na auto - já bych nadával na bývalého MAJITELE!