Pproblém tohoto auta je, že se jich prodává hrozivě málo a dobré kousky jsou hned pryč
sám jsem koupil v březnu 2008 r.v. 99 po prvnim majiteli a nemůžu si ji vynachválit, zatím mám najeto 4,5tkm, a měnil jsem pouze olej, motor je výborný (tichý, výkonný, průměr. spotřebu mám 8.2l, využívám však dost často potenciál auta, dá se jezdit i za 7l) stejně tak i podvozek, kterého se nejde nabažit (pro ty kdo vyzkoušeli jistě ví, pro ty kdo ne, tak ať radějí nezkouší, protože kdo zkusí už musí :) Mám verzi sport s 16" koly 205/50 a je to tvrdé jako skála..což ubírá na komfortu, ale zase přidá v zatáčkách, na takovou lagunu to v komfortu sice nemá, ale něco za něco :) Páru opakujicích se závad má snad každé auto, u primer to jsou vrzající čepy horních ramen (po cca 100tkm-individuální údaj), oprava v servisu do 5k svépomoci 2,5 za obě..vpodstatě spotřební věc na českých cestách a nemá moc smysl se o tom ani zmiňovat..
Před touto primerou jsem měl P11 r.v. 97 koupenou 2006, 1.6 benzin s kterou jsem najezdil 25tkm a závady krom těch zmíněných čepu ramen žádné a jezdí stále bez problému...
Určitě to jsou za ty peníze výborná auta, které jsou ale pouze stroje jako každé jiné a potřebují pravidelnou údržbu a pokud tu bývalý majitel zanedbá , tak nepomůže ani kdyby se nissan spojil s toyotou :)