0
powrót

diskuze k tématu: Ojetiny válcují nová auta

kategorie zaszeregowania tematu:
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 29.11.2007 19:47,
Kdyz skodovka stoji v nemecku a polsku mene nez u nas, tak se neni o cem bavit, zbytecna diskuse
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 29.11.2007 21:43, RE: Jack
David V napisał:
Tak na co si ty nemakačenka vydržuješ? Jestli má ve stejném úkole někdo 30 a druhý 12, nevidím důvod, proč by měl ve firmě setrvávat, když místo něho bude dělat někdo za 30. A kdeže je ten ráj na zemi, kde se za práci rukama bere hrubě přes 40 hrubýho? Jo vůbec a za jakou pracovní dobu to je? Aby to nebylo za 6 dní a 12 hodin denně, to by se nám to pěkně na hodinu smrsklo.
To mi hlava nebere, něco je na těch informacích špatně.
som zamestnanec,makam rukami a ked sa zadari tak mam aj viac ako 40t kc hrubeho.s tymi panmi podnikatelmi suhlasim
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 29.11.2007 22:20, RE: bez předmětu
anonym napisał:
Kdyz skodovka stoji v nemecku a polsku mene nez u nas, tak se neni o cem bavit, zbytecna diskuse
no musime si rikat ze jsou zeme kde jsou na tom lidi jeste hure
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 29.11.2007 23:29, RE: Jack
anonym napisał:
som zamestnanec,makam rukami a ked sa zadari tak mam aj viac ako 40t kc hrubeho.s tymi panmi podnikatelmi suhlasim
Pánové, já se ptám na podmínky a ne na nějaké když se zadaří. Když se zadaří, tak je mám bez problémů taky, ale není to každý měsíc a nedá se s tím počítat. Jde mi o hodiny odpracované za měsíc a druh manuální práce, která je tak extrémně dobře placená. Jen kličkujete.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 30.11.2007 01:18, David V.
Jsem vzdělaný chlapec a nebudu přece dělat u podnikatele blbce za dvacítku či třicítku. Jsem prostě nad věcí. Hodím se z půl roku marod a hodí mi to docela dobrou sumičku. Atak alespoň můžu od rána do večera sedět u počítače a mnout si ruce, jak jsem s tím vidřiduchem vyjebal. No a pak přijdu do práce, přitlačím ho ke zdi, prostě tipycká vydíračka, no a když se na mně jen křivě podívá, no tak se hodím opět marod. Jsem prostě chytrý chlapec a vzdělaný a nadaný a férový. Jak jinak.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 30.11.2007 08:44, RE: Jack
Pepe napisał:
Ty ses nějak spletl, tady nejsi na komunistické agitce. Založ si firmu, zaměstnej do začátku tak 5 - 10 lidí, a za pár let si povíme, kdo koho ojebává. Až budeš v práci 10-12 hodin denně, 6 dní v týdnu, párkrát tě někdo nezaplatí, párkrát tě vyšplouchnou zaměstnanci (až dostaneš velkou zakázku, tak jich půlka omarodí, druhá tě postaví ke zdi, abys přidal, jinak jdou jinam), tak přestaneš možná závidět lidem, kterým se daří. A to ani nemluvím o probdělých nocích (ne po hospodách), to bys asi nepochopil...
10-12 hodin - 6 dní v týdnu dělá kde kdo. Dám ti příklad frajere. Žiju na Moravě, dělám v dopravní fimě, majitelé + manželky + milenky jezdí v Poršácích a 6tkových medvědech a mě dají 16 hrubého a myslí si co ti nedávají. Na novou tiskárnu za 2tis. čekám už 3 měsíce a pořád nejsou prachy. Otec maká 12-13 hodin na stavbě (tesař), zima nezima, sníh mu padá za krk atd.- za 14 hrubého a ZKURVENEJ PODNIKATEL - majitel má barák za 40 miliónů a 18letý synáček jezdí ve Viperu. Tak mi teď řekni, kdo koho OJEBÁVÁ BLBEČKU !!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 30.11.2007 08:47, RE: David V.
anonym napisał:
Jsem vzdělaný chlapec a nebudu přece dělat u podnikatele blbce za dvacítku či třicítku. Jsem prostě nad věcí. Hodím se z půl roku marod a hodí mi to docela dobrou sumičku. Atak alespoň můžu od rána do večera sedět u počítače a mnout si ruce, jak jsem s tím vidřiduchem vyjebal. No a pak přijdu do práce, přitlačím ho ke zdi, prostě tipycká vydíračka, no a když se na mně jen křivě podívá, no tak se hodím opět marod. Jsem prostě chytrý chlapec a vzdělaný a nadaný a férový. Jak jinak.
To se asi pohybuju v jiných kruzích. Já totiž nikoho takovýho neznám. Celkem mě tady štve, že se neodpovídá na přímé dotazy na konkrétní věc. Opravdu by mě zajímalo, za jakou manuální práci za normálních podmínek (5dní/týden 8hod/den) se dá vydělat přes 40 tisíc hrubého? Navíc, mít v podniku mizerné zaměstnance, napíšu to o to dřív, abych všemi možnými způsoby získal kvalitnější. Bohužel odpovědí se nedostává, zatímco urážkami a různými dubblery se to tady jen hemží. Jo a jen tak na okraj, za poslední 3 roky nemám v práci absenci z důvodu nemoci a vůbec moje absence za dobu, co jsem chodil do škol a do práce se dají spíše počítat ve dnech než v týdnech nebo snad dokonce v měsících.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 30.11.2007 08:53, RE: Jack
David V napisał:
Tak na co si ty nemakačenka vydržuješ? Jestli má ve stejném úkole někdo 30 a druhý 12, nevidím důvod, proč by měl ve firmě setrvávat, když místo něho bude dělat někdo za 30. A kdeže je ten ráj na zemi, kde se za práci rukama bere hrubě přes 40 hrubýho? Jo vůbec a za jakou pracovní dobu to je? Aby to nebylo za 6 dní a 12 hodin denně, to by se nám to pěkně na hodinu smrsklo.
To mi hlava nebere, něco je na těch informacích špatně.
Někdo kdo? Asi žiješ na jiné planetě, ale lidi na práci prostě NEJSOU! A pozor, nejsou už ani Slováci, Ukrajinci, místo toho se (alespoň tady na Plzeňsku) začínají zaměstnávat Mongolové, Vietnamci a Bulhaři (ti to jako občané EU mají nejjednodušší). A když kouknu do té poslední výplaty, tak je to kolem 220 hodin (minulý měsíc měl pracovní fond 22 dní). Takže je to něco přes 130/hod čistého. Přijď si to vyzkoušet... A k té poznámce - když mám dodržet termín, tak holt musím zaměstnávat i lemply, když jiní nejsou. Před 14 dny jsem musel vyhodit alkáče, občas jsem zavřel oči, ale když přišel ráno do práce a sotva stál na nohou, nebylo co řešit. Dal jsem mu dýchnout, chudák nebyl schopen ani nafouknout balonek... Všechny informace jsou správně, že ti to hlava nebere, je moje vina, ale jednodušeji to už vysvětlit neumím.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 30.11.2007 09:01, RE: Jack
anonym napisał:
10-12 hodin - 6 dní v týdnu dělá kde kdo. Dám ti příklad frajere. Žiju na Moravě, dělám v dopravní fimě, majitelé + manželky + milenky jezdí v Poršácích a 6tkových medvědech a mě dají 16 hrubého a myslí si co ti nedávají. Na novou tiskárnu za 2tis. čekám už 3 měsíce a pořád nejsou prachy. Otec maká 12-13 hodin na stavbě (tesař), zima nezima, sníh mu padá za krk atd.- za 14 hrubého a ZKURVENEJ PODNIKATEL - majitel má barák za 40 miliónů a 18letý synáček jezdí ve Viperu. Tak mi teď řekni, kdo koho OJEBÁVÁ BLBEČKU !!
Tak přijď dělat kemě, chytráku. Dávám ti tak 2 dny a jdeš. Kvůli čemu asi začali podnikat? Aby přidávali takovým závistivcům, nebo aby si kupovali ty "6tkové medvědy"? Chyba bude v myšlení (za to ty nemůžeš, to holt režim KS přežívá dál, vím dobře se to poslouchá). Tak se seber, odstěhuj se třeba do Prahy, když budeš SCHOPNEJ, tak si klidně vyděláš alespoň o 15 víc. Když holt ale musíš ležet doma za pecí a ve 3 odpoledne u piva, tak ti nezbývá, než jenom brečet, jaký jsou ostatní kurvy...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 30.11.2007 09:39, špekulant ,,hodinář,,
Ježiši, další špekulantskej vůl, ,,hodinář,,. Když takto slyším mluvit zájemce o práci, tak se s ním nemám o čem bavit. Chlapečku, takovej podnikatel v mnoha případech dělá 6 dní v týdnu o hodinách ani nemluvě a má třeba 30 tis. zisk a těch ztracených nervů a věčně ve stresu. Nevíš co kecáš.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 30.11.2007 10:21, RE: špekulant ,,hodinář,,
anonym napisał:
Ježiši, další špekulantskej vůl, ,,hodinář,,. Když takto slyším mluvit zájemce o práci, tak se s ním nemám o čem bavit. Chlapečku, takovej podnikatel v mnoha případech dělá 6 dní v týdnu o hodinách ani nemluvě a má třeba 30 tis. zisk a těch ztracených nervů a věčně ve stresu. Nevíš co kecáš.
Tak proč to děláte, sakra, stojí Vám to za to? Jestli ano, tak prosím, ale držte huby a nestěžujte si, jestli ne, tak jděte od toho a nechte se zaměstnat. Co se tady řeší? Jestli má někdo práci, jako způsob seberealizace, tak prosím, ale abych čmukal v práci od rána do večera, jen proto, že pán podnikatel chce ušetřit na další pracovní síle, to bychom se opravdu nedomluvili. A proč se zaměstnávají, ukrajinci a bulhaři? Protože jsou levní. Dokud bude brát management šestimístné platy s dělný lid průměrnou mzdu, bude to v háji. Taky máme problém sehnat kvalitní pracovníky, nemysli si, ale za ty prachy se po nich chce fakt hodně, takže kydy typu, že je plat odměna za práci jsou mimo mísu. Chlap na stejné pozici v německu z užším záběrem než já, má několikanásobně vyšší plat ve stejné fabrice, ale na jiném místě, tak mi tady nevykládejte o odměně za práci. Ti odborníci (řemeslníci / konstruktéři atp.) jsou, ale nepůjdou dělat za ty prachy, co se jim nabízí, ale raději vezmou pozici nějakého koordinátora s podstatně vyšším platem a prakticky bez odpovědnosti.
A takovej podnikatel popsanej v posledním odstavci se pro to rozhodl. Co chcete po lidech, aby za jeden měsíc odvedli tolik páce, jako za měsíce dva, dostali lehce nadprůměrný plat a drželi hubu - protože podle číse si vydělají. Bohužel chybí jim ten čas, aby si to vůbec užili.
Na tyto nářky podnikatelů jsem stejně alergickej, jako jsou podnikatelé na tyto argumenty.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 30.11.2007 10:42, RE: Jack
Pepe napisał:
Tak přijď dělat kemě, chytráku. Dávám ti tak 2 dny a jdeš. Kvůli čemu asi začali podnikat? Aby přidávali takovým závistivcům, nebo aby si kupovali ty "6tkové medvědy"? Chyba bude v myšlení (za to ty nemůžeš, to holt režim KS přežívá dál, vím dobře se to poslouchá). Tak se seber, odstěhuj se třeba do Prahy, když budeš SCHOPNEJ, tak si klidně vyděláš alespoň o 15 víc. Když holt ale musíš ležet doma za pecí a ve 3 odpoledne u piva, tak ti nezbývá, než jenom brečet, jaký jsou ostatní kurvy...
Nemáš pravdu. Problém je, že všichni chtějí zbohatnout extrémně rychle, takže je potřeba draho prodat a levně vyrobit. Jestli si myslíš, že tohle podnikání je správné, tak se nemáme o čem bavit. A kdo tím trpí? Zaměstnanci, je na ně vysoký tlak, ale zaplacono mají mizerně. Například počet hodin v odpovědi na můj příspěvek odpovídá běžné době 1 a půl měsíce, takže ty prachy si ten člověk nevydělá za měsíc, ale za měsíc a půl a ještě s 25% příplatkem, čili jeho základní měsíční mzda je cca 18 500 čistého, což se diametrálně liší od těch Tvých 30-ti. Vybereš jeden extrémní případ a na něm chceš demonstrovat, jak to děláš správně. To je to o čem jsem mluvil, to jsou ty informace, které mi chyběly. Žádný zázrak se neděje, prostě si ti lidi vydělají pouze na přesčasech, neboť nemáš sám dost peněz, abys najal další sílu, když nestíháte.
A tady se 12 hodin prezentuje, jako normální pracovní doba, za průměrnou mzdu 21 500 nebo kolik to je. A k tomu ještě nářky podnikatelů, že někdo chce pracovat jen svých nasmlouvaných 8 hodin. Jděte se bodnout.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 30.11.2007 11:11, RE: špekulant ,,hodinář,,
David V napisał:
Tak proč to děláte, sakra, stojí Vám to za to? Jestli ano, tak prosím, ale držte huby a nestěžujte si, jestli ne, tak jděte od toho a nechte se zaměstnat. Co se tady řeší? Jestli má někdo práci, jako způsob seberealizace, tak prosím, ale abych čmukal v práci od rána do večera, jen proto, že pán podnikatel chce ušetřit na další pracovní síle, to bychom se opravdu nedomluvili. A proč se zaměstnávají, ukrajinci a bulhaři? Protože jsou levní. Dokud bude brát management šestimístné platy s dělný lid ...
Davide, Davide, chápu Tvé rozhořčení, ale není oprávněné.nene
1. Pokud pro Tebe 220 hodin představuje 2 pracovní měsíce, taxi absolutně mimi mísu.Průměrný pracovní měsíc má těch hodin+-180
2. Není na světě člověk ten, který by byl spokojen s výší svého platu.Máš dvacet, říkáš si aspoň 25, máš 25 ale ono by 30 bylo lepších, máš 30 ale kdyby tak bylo 40......
3.Pracovní síla je zboží jako každé jiné.Nikdo Tě přece nenutí pracovat pro někoho či s někým, kdo je Ti ecklhaft. Máš lepší nabídku.?No tak běž
4. Tím nepopírám, že NĚKTEŘÍ podnikatelé se chovají hůř než dobytek.Ale to NĚKTEŘí zaměstnanci taky
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 30.11.2007 11:13, RE: špekulant ,,hodinář,,
David V napisał:
Tak proč to děláte, sakra, stojí Vám to za to? Jestli ano, tak prosím, ale držte huby a nestěžujte si, jestli ne, tak jděte od toho a nechte se zaměstnat. Co se tady řeší? Jestli má někdo práci, jako způsob seberealizace, tak prosím, ale abych čmukal v práci od rána do večera, jen proto, že pán podnikatel chce ušetřit na další pracovní síle, to bychom se opravdu nedomluvili. A proč se zaměstnávají, ukrajinci a bulhaři? Protože jsou levní. Dokud bude brát management šestimístné platy s dělný lid ...
Vůbec nevíš co mluvíš. Takových chytráků znám kolem sebe spousty a taky do jednoho (mnozí jsou už v důchodu), nezbudovali a nedokázali za celý život nic, protože ono je jednodušší sedět věčně u piva s partičkou jím podobných v hospodě a nadávat jací jsou podnikatelé zloději atd. Holt seš odsouzenej k doživotnímu holoprdelnictví s tvýma názorama.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 30.11.2007 11:23, RE: Jack
David V napisał:
Nemáš pravdu. Problém je, že všichni chtějí zbohatnout extrémně rychle, takže je potřeba draho prodat a levně vyrobit. Jestli si myslíš, že tohle podnikání je správné, tak se nemáme o čem bavit. A kdo tím trpí? Zaměstnanci, je na ně vysoký tlak, ale zaplacono mají mizerně. Například počet hodin v odpovědi na můj příspěvek odpovídá běžné době 1 a půl měsíce, takže ty prachy si ten člověk nevydělá za měsíc, ale za měsíc a půl a ještě s 25% příplatkem, čili jeho základní měsíční mzda je cca 18 500 ...
Ale základní otázka byla, kde na to vzít, ne? Když mu stačí 18, jeho věc. Chce víc? Tak taky musí víc udělat. Já taky nesedím a nečekám, až mi něco spadne do klína. V přepočtu na hodiny mám kolikrát míň, včetně všech rizik (která on nemá). Ale jestliže chci sobě a rodině zajistit nějakou životní úroveň (nové bydlení, nové auto každých 3-5 let, tak holt pro to něco musím udělat). A jelikož jsem na svých rodičích finančně nezávislý od svých 16 let, přijde mi to úplně normální - nikdo mi nic zadarmo nedal, nic jsem nezdědil ani nerestituoval. A další blbost "když nemáš dost peněz na další zaměstnance". Docela jsem tě bral, až doteď. Mě je jedno, jestli akci za 100 tKč si rozdělí 4 nebo 8 lidí, pořád mají v úkolu 100 litrů, pro mě stejný náklad. Jim to samozřejmě jedno není, chtí udělat práce co nejvíc a co nejmíň se dělit. Ale chápu, že se ty svým postojem musíš automaticky u některých zaměstnavatelů narazit. Měj se hezky, nemám potřebu to dál rozebírat - tvoje názory tě v mých očích diskvalifikují k jakékoli debatě z reálného světa. Hezký víken, mimochodem jdu zítra zase do práce ( a se mnou 3/4 zaměstnanců - potřebujeme dodělat fasádu na jednom paneláku a zítra nebude mrznout - klidně by kluci mohli zůstat doma, a dodělat to třeba na jaře...). Vzpomenu si na tebe, až budu v 6.10 vstávat....
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 30.11.2007 11:28, RE: špekulant ,,hodinář,,
anonym napisał:
Davide, Davide, chápu Tvé rozhořčení, ale není oprávněné.nene
1. Pokud pro Tebe 220 hodin představuje 2 pracovní měsíce, taxi absolutně mimi mísu.Průměrný pracovní měsíc má těch hodin+-180
2. Není na světě člověk ten, který by byl spokojen s výší svého platu.Máš dvacet, říkáš si aspoň 25, máš 25 ale ono by 30 bylo lepších, máš 30 ale kdyby tak bylo 40......
3.Pracovní síla je zboží jako každé jiné.Nikdo Tě přece nenutí pracovat pro někoho či s někým, kdo je Ti ecklhaft. Máš lepší nabídku.?No tak...
Děkuji za podporu, alespoň někdo tuší, o čem je řeč. Platí pro oba příspěvky... Ano, hodinaření, proto jsem zavedl úkolové listy - polovina zájemců odpadne, když zjistí, že se dělá v úkolu a tudíž se nemohou každý den zašít někam na záchod alespoň na 2 hod...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 30.11.2007 11:45, RE: Jack - PEPE
Pepe napisał:
Je mi 28, nejsem žádnej komouš VOLE. A neválím si doma na peci. Dělám dispečera, na kterýho by jses možná ty ani nezmohl. Děnně používám 3 jazyky, jedná s klienty v zahr. atd. A všichni hold nemůžou jít makat do Prahy, co ty zbývající okresy? A navíc tu mám spustu kamarádů a známích, který nechci opustit, ale to takovej omezenec jako ty nechápe.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 30.11.2007 12:02, RE: Jack
Pepe napisał:
Ale základní otázka byla, kde na to vzít, ne? Když mu stačí 18, jeho věc. Chce víc? Tak taky musí víc udělat. Já taky nesedím a nečekám, až mi něco spadne do klína. V přepočtu na hodiny mám kolikrát míň, včetně všech rizik (která on nemá). Ale jestliže chci sobě a rodině zajistit nějakou životní úroveň (nové bydlení, nové auto každých 3-5 let, tak holt pro to něco musím udělat). A jelikož jsem na svých rodičích finančně nezávislý od svých 16 let, přijde mi to úplně normální - nikdo mi nic zadarm...
Chápu, že třeba stavební firmy jsou na tom hůře, protože jim do toho jaksi "kecá" počasí, ale mohl jsi hned na začátku uvést, o jakou práci jde a podle toho by se taky směrovala debata. Koneckonců, to mi mohlo dojít, když se tady někde objevili ti ukrajinci. Takže máš stavební firmu. A ti lidi, co zaměstnáváš, mohou si taky dovolit každý 3-5 let nový byť nejlevnější auto nebo sám obměňuješ jen Logany? Tato diskuse nemá opravdu smysl, protože oba vidíme stejnou věc z jiného úhlu. Já jsem zaměstnanec, špatně placený si nepřipadnu, jsem placen hodinově, ale úkoly musím taky plnit. Když je potřeba, zůstanu déle a něco dotáhnu, když ne, přesčasy se mi neproplácejí, jdu domů. S šéfem se domluvím na čemkoliv, když to jde, vyjdu mu vstříc a naopak. Vím, že když s tím tady šlahnu, tak kdekoliv najdu práci placenou minimálně stejně, ví to i můj zaměstnavatel. Jak to píše někdo dole, je to obchod, někdo mi nabídne práci a podmínky a já to buď vezmu nebo ne a z toho co píšeš je evidentní Tvůj pohled, že zaměstnavatel je tady pro mě - a to není šťastný postoj. Dát někomu práci není žádný charitativní počin, to je prostě obchod. Ale když se mi některý mechanismy nelíbí, tak je tady popíšu a klidně si je nechám vysvětlit. Ovšem pokud má někdo stabilně 75 hodin přesčasů buď z důvodu, že má prostě tolik práce nebo si je zvolí, aby zabezpečil rodinu, protože jinak by to nezvládl, tak podle mě je něco špatně.
A pak se najde někdo, kdo řekne, že ojetý auto je pro socky, tak těchto lidí, kteří pracují poctivě, avšak pracují v lokalitě s obvyklým platem, ovšem cena výrobků je víceméně konstantní.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 30.11.2007 12:44, RE: špekulant ,,hodinář,,
Pepe napisał:
Děkuji za podporu, alespoň někdo tuší, o čem je řeč. Platí pro oba příspěvky... Ano, hodinaření, proto jsem zavedl úkolové listy - polovina zájemců odpadne, když zjistí, že se dělá v úkolu a tudíž se nemohou každý den zašít někam na záchod alespoň na 2 hod...
Lidmi, kteří práci zbytečně protahují, taky pohrdám, ale o tom se tady nebudeme bavit. Technická práce, potažmo konstruktérská normovat nelze, ale m2 omítky nebo dlažby se normovat dá. A k tomu příspěvku výše.
1) počet pracovních hodin v měsíci je přesně dán e to součin pracovních dnů a hodin. Pokud je někdo lempl a potřebuje těch hodin na práci více, je to jeho věc, já svou práci zvládám včas a termíny plním. Když se dělá v úkole, tak záleží na normalizátorovi, jestli obtížnost práce přestřelil nebo podsekl.
2) se svým platem za svoji práci jsem spokojen, proto ve firmě setrvávám a aktivně si nehledám jiné místo.
3) ano to je naprostá pravda, netvrdím nikde nic jinýho
4) ano, to je taky pravda a proto je potřeba mít reference jak na nového zaměstnance, tak na zaměstnavatele
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 30.11.2007 12:52, RE: špekulant ,,hodinář,,
anonym napisał:
Vůbec nevíš co mluvíš. Takových chytráků znám kolem sebe spousty a taky do jednoho (mnozí jsou už v důchodu), nezbudovali a nedokázali za celý život nic, protože ono je jednodušší sedět věčně u piva s partičkou jím podobných v hospodě a nadávat jací jsou podnikatelé zloději atd. Holt seš odsouzenej k doživotnímu holoprdelnictví s tvýma názorama.
Tak poslouchej, je mi 32 let, dělám přes 9 let u firmy s energetickým zařízením, jezdím prakticky po celém světě. Na různých místech zeměkoule běhají turbíny, které jsem navrhoval a technicky dojednával rozsah a provedení dodávky, sehnal jsem fabrice alespoň 2 výborné pracovníky, do hosody nechodím, pivo si dám tak po nedělním obědě. Mimo to jsem si vlastnoručně z větší části zrekonstuoval celý byt, protože na z různých zaměstnanců stavebních firem mi tekla voda ze zubů, jsem si schopen sám servisovat svoje auto a vůbec se pustit do jakékoliv mechanické nebo základní elektrotechnické opravy nebo činnosti a ještě mám dost času se věnovat svojí rodině, tak mi tady nevykládej nic o holoprdelnictví.
reagować
1 2 3

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.