David V napisał:
Pánové, nechci nikomu mluvit do svědomí, ale zaplaťte své zaměstnance tak, že si takové vylomeniny rozmyslí, protože by o tu práci třeba mohli přijít. Budete spokojení všichni. A jestli se Vám to nelíbí, firmu zavřete a nechte se zaměstnat, když ta jejich pozice se Vám zdá lepší. Jaký jim dáváte prachy a za jakou práci, abychom měli představu, jak dobře se Vaši zaměstnanci mají...
Já to pořád chápu tak, že od výše výkonu se odvíjí plat (proto se mu jinak říká odměna). A ne že podle výše příjmu vykonám práci. Máte to hoši poněkud popletený. Proto mám člověka, který bere měsíčně (za práci rukama) +- 30 k čistého, no a další (úměrně výkonu), má třeba 12... Drtivou většinu zaměstnanců platím v úkolu, takže příjem je prakticky na nich. Budete se divit, ale čím víc si vydělají zaměstnanci, tím jsem radši, neboť to v tomhle systému to znamená, že vyprodukovali víc práce. Už to chápete? Jinak pro rejpaly: Rukama jsem se začal živit v 16 letech, udělal při tom gympl, potom VŠ strojní, přesto jsem každou chvíli v montérkách, neboť je lidí málo, případně po nich uklízím bordel na stavbě. Takže o mě strach mít nemusíte, uživím se rukama jako zaměstnanec, i hlavou jako nadřízený. Samozřejmě se to snažím zařídit tak, aby mě dělnický lid neplatil studium ze svých poctivě vydělaných peněz nadarmo...