Reno napisał:
Zdeny60 napisał:
Tak se nám to-jako obyvkle, kam vstoupí pan Reno,pěkně zvrhlo.
škoda, že jsi se místo těchhle hovadin nevyjádřil k té možnosti "nadefinovat si svého japonce"když jsou tak tak skvělé káry
Já nemám problém s výbavou ani u jednoho ze svých 3 současných japonských vozů, co mi stojí doma. Vždy jsem vystačil s tím, co v ich bylo a v těch, co je něco navíc, to využívám sporadicky. Mně jde o to, jak auto jezdí, ne co má na palubovce. zajímá mě jeho podvozek, řízení, spolehlivost, odolnost. A vodotrysk fakticky nechci a nai nepotřebuji, tak, jako nesmysly v podobě hlídání jízdních pruhů, automatické parkování a další pýč*oviny, které mají za úkol to, aby s uatem v dneším provozu uměl jezdit i totální blb. Výsledek pak vypadá, jak vypadá.
Já jsem ochoten v klidu uznat,m že konfiguropvta japionský vůz je prostě oproblém, ale to jaksi nesuvisí s tématem. To je o filozifii výrobce. O autě jako celku to nevypovídá zhola vůbec nic. Do Imprezy či Eva si nemůžes nakobfigurovat zhola nic a jde o jedny z njelepších aut, co na silnici jezdí. A víš, milý Reno, co je zajímavé? Že když tu Imprezu či Evo doma máš, tak ti nepřijde ani na vteřinu mysl, pídit se po cypovinách, jako je například hlídání jídzního pruhu, BLIS, vodotrysku a podobně. A víš proč, protože taková a jim podobná auta to nemají zapotřebí. Jejich smysl leží plně někde jinde. ptal ses na konfiguraci "těch mých japnských zázraků", tak jsem ti na to odpověděl. Přeber si to, jak chceš.