Poniedziałek 27.09.2010 14:44,
rada
Kdyz kupujete nove auto klidne bych sel do nafty, zalezi s vim se vam lepe jezdi. Ja mam rad spise naftaky, ale to je z duvodu, ze turbobenziny jsou teprve vysadou poslednich let, jinak klidne nejaky turbobenzin. Osobne mam mondeo TDCI 2004 96 kw. Auto je to stare 6 let, najeto ma ted 180 tis, vstrikovace puvodni, pred 2 mesici kontrolovany v delphi servisu a jsou stale ve vyborne kondici. Jen dvouhmotak uz je trosku horsi. Cena dvouhmotaku a kompletni 3 dilne spojky je 12 tis od firmy LUK, takze to neni spatny. Samotny dvouhmotak je cca 6 tis. Tim ze kupujete nove mate minimalne 2 roky zaruku, vetsinou jde o dalsi 1 - 3 roky za priplatek prodlouzit, nektere automobilky jako mercedes a kia pisi ze maji servisni prohlidky po dobu zaruky zdarma v cene (nevim co vse je presne tim mysleno a v cene obsazeno). svezte se a rozhodnete. Skoda ze jste nenapsal alespon o jakych modelech auta uvazujete, jestli treba mercedes nebo kia, skoda, nebo mazda....nekdo ma diesely opravdu kvalitni, nekdo trosku horsi, ale dnes kdyz uz neni PD, ktere melo u 2.0TDI problemy uz neni vylozene spatny naftak. naprikald 1.6 TDCI/HDI jsou velmi povedene a i ostastni naftaky od PSA jsou an tom velmi dobre, stejne jako BMW
reagować