Piątek 23.02.2007 09:54,
Honda
No,recenze prachbídná,měl jsem Civica 1,8 V-tec Aerodec (combi)r.v.2000,dobré auto,po najetí 180tis.km jsem ho nechal ve firmě na pojížďky,teď má 280tis a pořád jezdí.Ale pozor na díly z druhovýroby,japonská auta jsou na ně dost háklivá a specielně u Hondy kde se točí víc otáček bych rozhodně v případě rozvoďáku šel na orig.díly.Jinak komu nevadí to,že v tomto autě sedíte skoro až na zemi a cítíte každý hrbol na silnici poskytne celkem dobrý zážitek z jízdy.Co se týče větších oprav,tak asi to co mě nejvíc překvapilo bylo to,že kolem 110tis mi prasklo sběrné potrubí a orig díl = 12tis.Kč.Pak při 160tis pravá poloosa cca 7,5tisKč,ale zase třeba spojka je pořád původní ! Jinak všechna elektrika i mechanicé části v pohodě a zbytek už byl jen klasický servis(olej,fitry,desky,kotouče.Pisatel taky píše,že jezdí sportovně a že má spotřebu 7litrů.Ať se na mě nezlobí,ale to je blábol,specielně 1,4i v Hondě,pokud ji výtáčíte až nahoru tak nemá problém lítat i za 10litrů,ta moje 1,8 jezdila mezi 8-10l.
reagować