Poniedziałek 19.04.2010 10:47,
Veledůležité krámy
Ano zejména autochladnička s pivkem na několikadenní výlet je alfou-omegou pro průměrný český mužský mozek. Zejména potom, když pivo prodávají naprosto všude. Přijel jsem z víkendu s kamarády, kteří mají kombíky a jeli s totálně narvanýma kombíkama, že měli věci i vevnitř v autě. Já kombíka nemám, mám liftback s 500 ltr kufrem. Všechny věci, které jsem vezl se mi tam pohodlně vešly tak, aby mě uvnitř vozidla žádné krámy neotravovaly a co víc, vše, co jsem vezl, jsem použil. Na rozdíl od kamarádů, kteří mají kombíka, tak se "nemuseli omezovat", ale spoustu krámů z auta nakonec vůbec nevytáhli.
Tady s čoklama je jiná situace. Ti svoje místo potřebují. Bohužel se nedá nikde vyčíst, jestli jsou to 3-kilové rukavičky nebo 2 exempláře psa Svatobernadského, což výrazně ovlivňuje velikost zavazadlového prostoru vybíraného vozu. Kombík v kombinaci se střešním boxem může být dobrým řešením pro rodinný výlet na delší dobu, ale proboha, pivo si kupte na místě, když už je musíte tak ve velkém chlemtat.
reagować