David V napisał:
Koukám, že se tady rozjíždí kampaň, tak si taky přidám postřeh:
- Kylie píše slušně a podepisuje se (nechápu proč se neregistruje)
- Píše věci, které se dají ověřit, čili jsou něčím podložené
na druhou stranu
- neustále opakuje jedno Citroen C5 nejlepší volba a píše to i k recenzím s diametrálně jinou cenovou kategorií, a to si myslím, že je klíčové a upřímně řečeno, vadí to i mně.
- chybí mi od ní nějaká vlastní invence, jen slyším odkazy na různé zdroje, ale zase beru, že to může být dáno zam...
- Proč se neregistruji, vám jednou vysvětlím, slibuji ...(nesnažte se, na to nepříjdete)
- C5 není nejlepší volba! Mně tento model vyhovuje, myslím že tu JE podceněn, ale i já sama jsem jela mnoha lepšími vozy. C5 opravdu mám, opravdu "mraky" kilometrů jsem s nimi najezdila a PROTO jí používám jako PŘÍKLAD - např. dnes pro NEpoměr cen - tím jsem ale jen zdůrazňovala PŘEHNANOU cenu starého Favoritu (Felicie)
- že vám neiponují tak nedůležité věci jako výplň dveří a popelník je osvěžující a zde (neurazte se vy ostatní) trochu vzácné (dle některých automagazínů bych soudila, že zavazadlový prostor a plasty na palubní desce jsou v konstrukci tak sofistikovaného výrobku jako je auto, vpodstatě tím nejdůležitějším)
Pěkný den Kylie