anonym napisał:
Nikdo se Tě na tu Tvoji zkurvenou C5 neptal!!!!!
Chtěla jsem jen ukázat na výrazný nepoměr v cenách (což snad uznáte, že je pravda). Je to jako srovnat stařičký mono video VHS přehrávač Funai, se zánovním dvěma tunery vybveným DVD/HDD Pioneer. V bazaru pak mezi mezi nimi je "menší" rozdíl, než odpovídá realitě, resp. reálné kvalitě.
Felicia je opravdu jen Favorit po faceliftu, tedy vůz tvořený (navrhovaný) v 80. letech minulého století. U C5 jsem ani nenapsala zkratky jako ESP, ABS, ASR, aktviní podvozek - prostě je to rozdíl generací. Domnívám se, že vůz typu Felicia by dnes měl být jen pro ty sociálně nejslabší a měl by stát max. 30 000 kč? Takhle jsem to myslela.
Ta "agitka" v závěru působí snad až populisticky, ale pokud vím česko se v prvních 20ti letech po odtržení od Rakouska dostalo na 10
místo na světě. Dnes to asi už není možné, ale lepší by to býti mohlo! A hodnocení Transparency international, kde v "průhlednosti" státních zakázek je 78.
na světě spolu s Burkinou Faso - to mi příjde "moc". Proto jsem tak "populisticky" (do politiky se nechystám - ANI náhodou!) napsala, že by to tu mohlo být "jako v Berlin" a myslím to upřímně (Bože necituju já Standu "čestná tvářička" Grosse? - to neeeeeee!).
Takže Felda za 30 t.? Žádné nadšení, ale samozřejmě ano. Za tyhle peníze? Samozřejmě ne.
Pěkný den Kylie