0
powrót

diskuze k tématu: Volkswagen Passat Variant - manažerský speciál?

kategorie zaszeregowania tematu: německá vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 18.06.2010 12:47, RE: Co je lepsi ?
J-M-T napisał:
2,0 fsi 4motion. Zajmalo by me jak by to dopadlo...a jesli bys vyhral, tak jenom kuli tomu ze ses vyrazne lepsi ridic kdyz te ani mondeo nedokazalo pribrzdit...
4 motion, není to náhodou Haldex? A jsi si jistý, že Ti pomůže, že se ti při proklouznuvši předním kole v zatáčce skokově připojí zadek?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 18.06.2010 13:54, RE: Co je lepsi ?
pargi napisał:
Nj, srandisticka 4kolka... a co se tyce jizdnich vlastnosti, co tak japonske vozy? Mazda 6, Accord nebo opravdova 4kolka Legacy. Priznam se, ze ani jedno jsem neridil, ale podle recenzi jsou tyto auta jizdne na hodne vysoke urovni.
posledni generace haldexu zadny razy nedela, zadni naprava se pripojuje plynule. Mimo jine sem mel moznost Legacy outback 3,0R a nijak me to neuchvatilo, rozhodne nevidim subaru awd jako neco megaextra lepsiho co by vykoupilo naprosto brutalni spotrebu a vcelku vysokou porizovaci cenu. O tolik horsi ten haldex zase neni...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 18.06.2010 23:41, RE: Naprosto nudné auto
SodomaM napisał:
Passat je auto naprosto bez jakékoliv přitažlivosti. Naštěstí je mnoho občanů natolik praktických ,že neznají jinou volbu. Já jsem naprosto nepraktický :nemám rád kombíky, nemám rád nafťáky a už vůbec ne čtyřválce (s méně válci už jsou jen motory propohon zemědělských strojů). Po své Vectře C V6,se kterou jsem byl po celé 4 roky spokojen ,jsem si pořídil Insignii 2.8 turbo 4x4 a po půl roce jsem nadmíru spokojen. Tak sbohem svazující praktičnosti.
Čéče.. taky jsi můj člověk! Taky se teď cítím strašně neprakticky a jako ekorebel :)
Nafta mi taky nevoní, kombíky se mě vůbec nelíbí a čtyřválce mi nezní...
Recenzi na svoje auto už jsem napsal, tak čekám až ji zde vydají...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 20.06.2010 14:31, RE: Passat je prostě fajn auto a vůbec ne za zenitem co je to tady za bludy zase..
Koloss napisał:
Oni ti redaktoři v TopGear jsou hlavně šoumeni. Viděl jsem díl, kde se snažili zrychlit nějaké auto na tom vlastním okruhu, myslím že to byl Renault Espace s nějakým velkým benzínem. První co udělali - vyměnili originální brzdy za nějaké výkonnější, ovšem větší a patřičně těžší a světe div se, auto se zhoršilo snad o 5 vteřin na okruh. Ke snižování hmotnosti přistoupili až asi ve třetím kroku. Šou to byla dobrá, ale jako technik jsem nechápal. Ani mě tedy nepřekvapí, že tam mohl Passat v něčem b...
Zdravím diskutující.
Na Top Gear se občas koukám a opravdu mi přijde, že některé jejich závěry jsou přinejmenším podivné. Zvláště když testují auto, které jsem měl já sám osobně v ruce a věřet, že kolikrát se s jejich názory docela rozcházím. Jasně, uznávám, že trio redaktorů z Top Gear jsou určitě mnohem lepšími řidiči než já, ale i tak. Dokonce mezi námi některými českými novináři panuje názor, že řada toho, co v Top Gear chodí, je jednoduše uplacené. To znamená, že Clarkson nechá vyhrát jakékoliv auto, jehož mateřská značka lidově řečeno "nasype". Současných Passatů jsem řídil docela dost, Mondeí Mk2 (od ropku 2000) také. Současné vydání Mondea jsem také krátce vyzkoušel a odobně mezi těmito vyozy z heldiska jízdních vlastností jednoznačně kraluje předchozí Mondeo. V otázce ovladatelnosti (rozuměj schopnosti měnit směr, či reagovat na příkazy řidiče ve vysokých rychlostech) mu u vozů s předním náhonem konkuruje pouze Mazda6 první generace a Alfa Romeo 156. S trochou přihmouření oka pak starý Peugeot 406 a předchozí Honda Accord. Jinak nic. Žádná Insignie, Vectra Pssata, Laguna či C5 se prostě nechatjí. jasně jsdou tady ještě zadokolky a ty jsou asi lepší. Ale to se tak nějak očekává. Ikdyž Mondeo II opravdu jezdí jako BMW řady 3 (E36 až E90).
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 22.06.2010 21:37, RE: Trošku nefér...
Pitrisek napisał:
Ještě bych to viděl jinak, u VW se rozhodli že nebude žádný nový passat starý se prodává dobře tak dostane jen velmi výrazný facelift ale rozhodně to nebude nové auto. )))
Souhlasím, bude to nejspíš stejné jako u golfů III a IV a následně u generace V a VI - pouhý facelift vydávaný za novou generaci.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 22.06.2010 22:41, RE: Naprosto nudné auto
SodomaM napisał:
Passat je auto naprosto bez jakékoliv přitažlivosti. Naštěstí je mnoho občanů natolik praktických ,že neznají jinou volbu. Já jsem naprosto nepraktický :nemám rád kombíky, nemám rád nafťáky a už vůbec ne čtyřválce (s méně válci už jsou jen motory propohon zemědělských strojů). Po své Vectře C V6,se kterou jsem byl po celé 4 roky spokojen ,jsem si pořídil Insignii 2.8 turbo 4x4 a po půl roce jsem nadmíru spokojen. Tak sbohem svazující praktičnosti.
já sem taky nepraktický ale alespoň mám passata s opravdovým 4x4 a ne jako Opel pseodo 4kolku ale jinak se mi insignie líbí
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 04.09.2010 13:46, Tenhle clanek psal nekdo, kdo proste musel neco napsat
Jestli ma tohle auto meky perovani, pak Jezis je rapper a prodava kokain. Pasik je delenej na nemecky silnice a jezdit s nim po nasich tankodromech je dost na hrane.

Srovnavat pet let starej model s dnesnimi modely je vazne kokotismus, a stejnetak plivat na design aerodinamickyho a elegantniho pasika. Novyho superba bych za 10 minut totalne zhulenej navrhl lip a navic, je krajne nearedinamicky, coz ve vyssich rychlostech neni košer. Predni maska superba by v zimne mohla slouzit jako rolba. Skodovky maj nehorazne odflaknutej design, takze by pan redaktor mohl znat svy koreny, nenapopouskovat, co se hlasa jinde a trochu se krotit. BTW jezdim s timhle autem jako tago dva mesice a jen posloucham lidi, jak je to neuveritelne krasny auto (a to je to uz par mesicu pred novym modelem a pet let stary).

O neprofesionalite clanku svedci i fakt, jak si vety v textu protireci, na zacatku autor pise, ze pasik je na spici uz 20 let, na konci zas pise, ze dnes uz za stejnou cenu spousta lepsich vozu, ale z ty velky spousty ani jedno nejmenoval, coz pusobi nanejvys usmevne.

Proste sracka clanek, aspon, ze tu jsou dobry fotky toho auta.
reagować
1 2 3

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.