0
powrót

diskuze k tématu: Volkswagen Passat Variant 1,9 TDI po 200 tis. km.

kategorie zaszeregowania tematu: německá vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 10:26, RE: "Všichni jezdí předpisově"
anonym napisał:
Jo, taky tyhle kecy zboznuju.

Dotycny ubozak se ve svem Favoritu pokousel predjet Fabii HTP (normalnimu autu nedela predjeti HTP Fabie sebemensi problem ani kdyby fabiatik joo nechtel), dotycny prave zvolna zrychloval (HTP to ani jinak neumi) a ubozak se mohl posrat.

Zbytek je vitualni realita.
Mně je osobně jedno, co tady píšete za nesmysly o tom, jak nádherně zrychluje HTP a co že to bylo za auto, že s ní mělo problém. To je vidět, že sem zase píše spousta lidí, kteří sami zrychlují, když je někdo předjíždí a tak jsem se jich asi dotknul. Když začnete normálně předjíždět (nejedete na doraz) a někdo vám najednou razantně začne zrychlovat a v protisměru se objeví auto, tak máte co dělat i s 200kobylama, samozřejmě, že předjedete, ale za jakou cenu. Já nedělám nikomu žádné prasečiny, Když nechci jet rychle, tak se každýmu klidně uhnu a očekávám slušnost i od ostatních.
Jo a jak tady psal nějaký troubelínek, že bych odjel v sanitce, nebo v autě se zeleným pruhem, tak jsem moc zasmál. To si tady můžem vyhrožovat po netu třeby do nekonečna. Kolik máš zápasů?

Já jenom chci žít a nechávám žít, když mě začne někdo ohrožovat na životě, tak se budu bránit a to vždycky!!!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 10:41, RE: Prevodovka
anonym napisał:
Když už, tak se píše dali s měkkým i.

Je velmi úsměvné poslouchat názory marketingových expertů na auta, co nezvládají základní pravidla pravopisu a vyšijou takovouhle hrubku. Myslet si samozřejmě můžete co chcete, mně ovšem způsobíte leda křeč bránice))
aby si se neposral, nádhero učitelská
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 12:46,
ach rado rado, nic jsi nepochopil, ale vubec nic,( to co jsem napsal byl jenom takovy priklad, ale jestli ti to ta tvoje vymastena palice po levnem lihu nebere, tak se bez zabit. Udelas jen dobre ) hlavne, ze cestinu ovladas na 1*. Vis jestli jsi to nepostreh tak tento server se zameruje na auta a ne na pravopis a to co jsem napsal za tim si stojim. Jestli ty mas jinou zkusenost (lepsi), a nelibi se ti v CZ, tak se odstehuj do toho tvyho D. Na takove jak ty tam cekaj. Hned na hranicih dostanes plno kreditek, barak s vyhledem na Bodensee a D obcanstvi do tydne a pracovat nemusis toho se neboj
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 12:49, RE: anonym z 4.7 01:08:37 je debil
Ráďa napisał:
Pěkná, pravdivá a celkem obsáhlá recenze. Hezky jsem si počet. S většinou věcí souhlasím. Bravo autorovi ))
PS: ten anonym co tu reagoval 4.7 v 01:08:37 měl asi v té své bazarnické unimobuňce moc naprděno, proto plácá nesmysly. Víc jak 3/4 tuzemských bazarníků se neumí ani slušně chovat, psát bez pravopisných chyb a jejich praktiky jsou zcela mafijánské. Ne nechtěl bych auto z tuzemského bazaru, pohrdám vámi a směju se vám!!! Taky jsem si zajel sám do D nakoupit. Tam se i kdejaký Mohamed ...
jsem se bavil o dovozcich a ne bazarnicich a to je ROZDIL, ale kdyz fugujes na prodlouzenou michu, tak je zbytecne ti neco vysvetlovat
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 13:07, RE: bazary, hned 2.reakce
anonym napisał:
takze k tem autum z ciziny, tam jsou jeste drahsi jak u nas a je rozdil koupit zborku tam a tady, ve vysledku je zde kupovana a opravena levnejsi (NEHADEJTE SE JE TO TAK) a ten technicak si dopravka nechava, nechava a nechava a proc to vsechno tak je a ne jinak, protze pepa do toho bazaru jezdi uz 10 let a vzdy jak se tam ukaze tak tamn necha 500 000 az 1 000 000 ( mnozstevni sleva a bonus vernemu zakaznikovi), zna karosare a mechose a lakyrniky ve svem okoli a ma vlastni odtahovku atd. atd., ta...
Hned 2. reakce na tento článek zcela věrně popisuje praktiky našich bazarů, tedy právě to, čemu se chceme vyhnout osobním nákupem auta v Německu. Pisatel tohoto přízpěvku to zřejmě tak nemyslel, ale děkuji za jeho antireklamu na ( zřejmě svůj nebo Pepův) bazar.
Na druhé straně i bouraná a hodně jetá auta si mohou najít své kupce, jde tady ale o cenu ( resp. přiměřený zisk) a také o seriozní přístup.
Pozn. V Berouně na evidenci vozidel techničáky z ciziny vrací ( aspoň ještě vloni )
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 13:20, RE: bazary, hned 2.reakce
anonym napisał:
Hned 2. reakce na tento článek zcela věrně popisuje praktiky našich bazarů, tedy právě to, čemu se chceme vyhnout osobním nákupem auta v Německu. Pisatel tohoto přízpěvku to zřejmě tak nemyslel, ale děkuji za jeho antireklamu na ( zřejmě svůj nebo Pepův) bazar.
Na druhé straně i bouraná a hodně jetá auta si mohou najít své kupce, jde tady ale o cenu ( resp. přiměřený zisk) a také o seriozní přístup.
Pozn. V Berouně na evidenci vozidel techničáky z ciziny vrací ( aspoň ještě vloni )
Já si myslím, že pokud si někdo koupí vyloženě špatné ojeté auto, tak je to především jeho blbost a měl by za ni platit! Pokud se jedná o vyloženě a prokazatelně skrytou vadu, dá se tato nárokovat a dokonce i vysoudit. Pokud si někdo koupí 10 let staré auto a diví se, že do něj nacpe 20 000,-Kč, tak by si měl vzít na lízačku asi Fábii ve výbavě 00-hovno, na 5 let a můžou před sousedama honit vodu. To je ta česká mentalita: Koupit za hubičku, aby to mělo plnou palbu, hovno najeto a když vlastní blbostí zadře motor, tak se ještě soudit. Lidi se fakt trochu proberte, ždyť vás nikdo nenutí, abyste do těch bazarů chodli.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 13:22, RE: bazary, hned 2.reakce
anonym napisał:
Já si myslím, že pokud si někdo koupí vyloženě špatné ojeté auto, tak je to především jeho blbost a měl by za ni platit! Pokud se jedná o vyloženě a prokazatelně skrytou vadu, dá se tato nárokovat a dokonce i vysoudit. Pokud si někdo koupí 10 let staré auto a diví se, že do něj nacpe 20 000,-Kč, tak by si měl vzít na lízačku asi Fábii ve výbavě 00-hovno, na 5 let a můžou před sousedama honit vodu. To je ta česká mentalita: Koupit za hubičku, aby to mělo plnou palbu, hovno najeto a když vlastn...
Tak, tak, když tomu nerozumím, tak si vezmu mechoše s sebou a nebudu pak brečet, že mě někdo natáhnul v áčkách))))
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 13:28, RE: bazary, hned 2.reakce
anonym napisał:
Já si myslím, že pokud si někdo koupí vyloženě špatné ojeté auto, tak je to především jeho blbost a měl by za ni platit! Pokud se jedná o vyloženě a prokazatelně skrytou vadu, dá se tato nárokovat a dokonce i vysoudit. Pokud si někdo koupí 10 let staré auto a diví se, že do něj nacpe 20 000,-Kč, tak by si měl vzít na lízačku asi Fábii ve výbavě 00-hovno, na 5 let a můžou před sousedama honit vodu. To je ta česká mentalita: Koupit za hubičku, aby to mělo plnou palbu, hovno najeto a když vlastn...
presne tak, to uje ta ceska mentalita. Vsichni by chteli pasika r.v. 2003 najeto max. 85 000 km poctivych v tdi, s klimatronikem a 4* bag asr, abs, pokud mozno v kuzi, s navigaci, serviskou a na alacich a za to dat max. 149 990 kc jo a samozrejme po servisu, ktery stal 139 990kc. ))
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 14:35, RE: anonym z 4.7 01:08:37 je debil
Ráďa napisał:
Pěkná, pravdivá a celkem obsáhlá recenze. Hezky jsem si počet. S většinou věcí souhlasím. Bravo autorovi ))
PS: ten anonym co tu reagoval 4.7 v 01:08:37 měl asi v té své bazarnické unimobuňce moc naprděno, proto plácá nesmysly. Víc jak 3/4 tuzemských bazarníků se neumí ani slušně chovat, psát bez pravopisných chyb a jejich praktiky jsou zcela mafijánské. Ne nechtěl bych auto z tuzemského bazaru, pohrdám vámi a směju se vám!!! Taky jsem si zajel sám do D nakoupit. Tam se i kdejaký Mohamed ...
no, tak chování by neměl hodnotit člověk jako ty, protože sám ho určitě vybrané nemáš. Co se týče bazarníků. Já třeba bazarník jsem, nic moc velkýho, na bazaru mám asi 50aut, z toho naprostou většinu si přivezu sám, bud´ ze SRN, nebo Francie, něco i Belgie. Prodám tak auto denně když se daří. Reklamace skoro žádné nemám, dokážu si spočítat, že když bude člověk s autem ode mě spokojený, rád se vrátí a znovu využije mých služeb. Také se mi to osvědčuje, a opravdu to tak funguje. Právě proto, že vím, jak to funguje venku, tě musím opravit. Echt němec tě ojebe zrovna tak jako echt čech nebo echt turek (i když tam je to procento blbců daleko větší). Není to o národnosti ale individuelně o jednotlivcích. To,co ty hodnotíš jako mafiánské praktiky funguje po celé Evropě uplně stejně, a ne jen v obchodu s auty. Musíš si uvědomit (jestli to pro tebe není nadlidský úkol), že venku trh s auty,nemovitostmi atd funguje mnohem déle než u nás, tudíž i různé mafiánské praktiky tam jsou mnohem rozšířenější.Přijedu tam pro auto, a němec mi řekne, že si smlouvu mám napsat sám.A upozorňuju tě-echt němec.Jaké asi má účetnictví,jak pak u něj funguje reklamace?Je to všude stejné.Zrovna tak si dovedu spočítat, že v dnešní době není problém vysoudit peníze za skrytou vadu, proto je pro mě lepší se s lidmi v případě problému na autě vždy rozumě domluvit.Na koupi bazaru jsem si vzal velkej úvěr, budu ho splácet 10 let, opravdu myslíš, že bych fungoval kdybych byl takový prase, jak ty uvádíš,že všichni bazarníci jsou. Soudě podle tvýho příspěvku, prase jseš spíš ty.
V dnešní době možností různých diagnostických přístrojů atd, není nic těžkého si ověřit skutečný stav ojetého vozu. Dle servisní knížky si můžeš zavolat do zahraničí, do toho servisu kde auto servisovali, zda km opravdu sedí. Zkrátka, je plno možností vyhnout se špatné koupi.Je to jen o tom dobře vybrat, nabídka je široká, u nás i venku, a všude je zboží dobré nebo špatné. Možná jsem ti to vysvětlil, ale spíš si myslím že ne, alespoň se nad tím zkus zamyslet příteli, možná ti bude líp. Pokud si budeš chtít ulevit, klidně si znovu napiš nějaké to ostřejší slovíčko.
PS: měl jsem zákazníka, který ke mě vozil auta na prodej.Dovezená, bez servisních knížek.Když se některé nemohlo prodat, víš kam jej odvezl? O kilometr dál, do značkové prodejny té značky, tam si na auto přihodili 15000 a do týdne bylo prodané. Jen proto, že ti kupci si mysleli, že když to koupí ve značkové prodejně, neprohloupí.Koupili to dráž než to stálo u mě, ale viděli vyvěšený vlajky,firemní obleky, tak do toho šli.V tom servisu auto nikdo nezkoumal, prostě přijali,prodali, nazdar.Myslíš ještě furt, že koupě ve značkovym servisu od echt němce je opravdu 100% záruka kvality?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 14:44,
ještě k té možnosti zajet si pro auto sám: Ono to vypadá jednoduše, ale zas tak jednoduchý to není. Neznamená, že auto kupované venku nemůže být opravené po havárii, s předělanými identifikačními znaky atd, už jsem o pár takových případech slyšel. Jak poznáte že auto není předmětem leasingu. V německu Vám může auto prodat každý, kdo vlastní velký technický průkaz, nemusí to být přímo majitel (v 80% to přesně tak chodí).Jak poznáte že ho někde neukradl, nebo že skutečný majitel s prodejem souhlasí.Je spousta možností jak naletět, zrovna tak v německu jako kdekoliv jinde.
Druhá věc je, že prodávající Vám faxem i telefonicky potvrdí jak auto dobře vypadá, výbavu atd... vy pak jedete např. 500km tam a zpět a když tam dorazíte, zjistíte, že skutečnost je trochu jiná. Vzhledem k tomu, že za vámi čekají další kupci, nezbude Vám než auto koupit nebo jet zpátky,protože prodejce Vám většinou nesleví ani euro. Když se Vám to stane potřetí, už radši auto koupíte, a pak zjistíte že jste si tohle všechno mohli ušetřit, a koupit auto tady.To nemluvím o tom, kolik vás to stojí, když tam posílate odtahovku,tak jako třeba já. (jen pro informaci - minimálně 10kč/km)
Pisatel 2.příspěvku moc inteligence zřejmě nepobral, ale v jednom měl pravdu.Venku těch nekorektních prodejců o nic méně než u nás, tak to prostě je, a nebylo by normální kdyby to tak nebylo.Není to jen o autech, je to ve všech oborech.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 14:46, Lojza
hlavně že supr táhne vodspodu, doufám že je ve stříbrný metle a na hlínách
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 14:56,
mit patent na rozum to je to hlavni, ja ho nemam a kdybych jej mel tak to udelam jako ty, ze tam poslu cizi odtahovku, synku ty budes prudce inteligentni a potom jeste brecet nad 10kc/km. to vas vsechny pustily z cvokhausu?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 15:03,
ahoj to jsem zase ja debil, nedelej si reklamu tady ti to nepomuze, protoze kdyz uz se nekdo dostal az tady, tak hleda a to dukladne. A proc takhle odpovidas na neco, co jsi vubec nepochopil??? ZNOVU BYL TO PRIKLAD.....
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 15:06,
HOSI BEZTE DO HOSPODY TAM SE OZERTE, POHADEJTE SE O AUTECH S KAMOSEMA, PRIJDE DOMU ZMLATTE MANZELKU A DECKA PROTOZE VY JSTE NEMELI PRAVDU A VALTE CHRAPAT, AT SE VYSPITE DO 5 A PAK DO FABRIKY A O PRESTAVCE MUZETE POVIDAT OSTATNIM JAK VSEMU ROZUMITE
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 15:10, JSEM DEBIL
WOE TAK JSEM TO NALADIL NEJAKE TY KRIDLA PRIVARIL A TED LITAM ZA 3,2 L ROPY NA 120KM WOE, BYL TO FAKT DOBRY KUP OD BAZARNIKA Z HORNI DOLNI, SICE MI PALUBKA HRAJE BAREVNOU DISKOTEKU, ALE TO NEBYLO BOURANE DD, JSTE VSICHNI BLAZNI
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 15:11, RE: "Všichni jezdí předpisově"
anonym napisał:
Prosím vás lidi, napište mi kde jezdíte. Já jsem ze středočeského kraje a nikde jsem vás tady neviděl.
Všichni sem pořád píšou, jak jezdí dle předpisů, ale já jsem vás nikde nepotkal. Jezdím denně do zaměstnání téměř 60km a téměř nikdo nejede jak má. Já jezdím podle potřeby a situace. Když mám volnou cestu a spěchám, tak jedu klidně 130 (nikoho neohrožuji a neomezuji) Když to nejde, tak nepředjíždím za každou cenu. Mám silné auto a mnohdy se mi stává, že např. řidič fábie nemůže přenést př...
Až budete mít chuť na světlech někoho vytahovat z auta a dělat z něj cár papíru, vyhýbejte se prosím ve vlastním zájmu tmavošedým Stilům MW se středočeskou SPZ. V jednom z nich jezdím povětšinou s touto doplňkovou výbavou: Walther P-38, 2 x 8 ks 9 mm Luger.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 15:28,
ty že máš bazar? to potom ja mam aerolinie, protože kdybys měl bazar tak víš, že nejlépe jdou na odbyt vozy do 100 000,- kč a v takových se dá nastavit co chceš. Jestli máš na mysli vyčíst km z bodycomputeru nebo řj a né z přístrojovky.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 15:35, RE: bez předmětu
anonym napisał:
ještě k té možnosti zajet si pro auto sám: Ono to vypadá jednoduše, ale zas tak jednoduchý to není. Neznamená, že auto kupované venku nemůže být opravené po havárii, s předělanými identifikačními znaky atd, už jsem o pár takových případech slyšel. Jak poznáte že auto není předmětem leasingu. V německu Vám může auto prodat každý, kdo vlastní velký technický průkaz, nemusí to být přímo majitel (v 80% to přesně tak chodí).Jak poznáte že ho někde neukradl, nebo že skutečný majitel s prodejem souhlas...
Rád jsem si Váš přízpěvek přečetl, je zajímavé znát pohled "z druhé strany".
Souhlasím s Vámi, že je to o lidech, a např. národnost s tím nemá co dělat, že i v Německu narazíte v bazarech na různá podivná individua a ani tam není nákup auta úplně bez rizika. Prostě tvrdit že v Německu je všechno lepší je nesmysl. Ale máte také pravdu, že tamní trh je daleko starší než náš, což ovšem naopak považuji za pozitivní. Je také daleko větší a pravděpodobně lépe kontrolován než trh u nás. Existuje nějaká kontrola bazarů u nás? Např. ČOI nebo cechovní, vždyť přece ty neseriozní bazary to musí Vám ostatním kazit? Ta neviditelná ruka trhu pracuje dost pomalu.
Také záleží na tom, co si chcete koupit. Opravdu nemá smysl jezdit tam pro auto za např. 100tis. Kč, ale pro auta vyšších cenových kategorií ( běžných značek) se to již vyplatí, min. pro ten širší výběr. A ,nezlobte se, procento seriozních bazarů z celkového počtu je tam vyšší. Pro většinu lidí nákup auta v cizině není sport, žene je tam špatná zkušenost s českými bazary.
A také máte pravdu, že naopak dobrá zkušenost Vám zákazníka přivede zpět a možná i jeho známé.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 16:21, RE: bez předmětu
anonym napisał:
Rád jsem si Váš přízpěvek přečetl, je zajímavé znát pohled "z druhé strany".
Souhlasím s Vámi, že je to o lidech, a např. národnost s tím nemá co dělat, že i v Německu narazíte v bazarech na různá podivná individua a ani tam není nákup auta úplně bez rizika. Prostě tvrdit že v Německu je všechno lepší je nesmysl. Ale máte také pravdu, že tamní trh je daleko starší než náš, což ovšem naopak považuji za pozitivní. Je také daleko větší a pravděpodobně lépe kontrolován než trh u nás. Existuje něj...
bud jsi jeden a ten samej, nebo ti totalne hrablo a jsi bukvice, seriozni bazary??? UKAZ MI KDE, TO PROSTE NEEXISTUJE ANI TU ANI NA ZAPADE.
1, PROTOZE BAZARNIK JE PRODAVAC, CIM VICE PRODA TIM ......
2, DO BAZARU SE DAVAJ AUTA, PROTOZE NECO S NEMA JE
3, KDYZ MAS AUTO UZ 3 ROKY A MAS PO LEASINGU, STAHL SIS DANE, HOVNO JSI S NIM JEZDIL TAK NEPUJDES S NIM DO BAZARU, PROTOZE NA TAKOVE AUTO UZ CEKA 10 LIDI AT UZ ZNAMYCH NEBO ZAMESTNANCU ATD.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 17:57, RE: článku chybí fanatismus
anonym napisał:
Vaculíka osobně neznám a jeho zdejší recenze jen zčásti. Nepsal ale náhodou nedávno, že jeho vozem snů je VW Multivan? To by o nenávisti ke značce moc nesvědčilo...
...prosim vas, kde jste vzali, ze recenzi psal p. Vaculik? pan Vaculik jezdi "jinsi karu " ;)) ta je i muj sen...
reagować
  1 ... 3 4 5 ... 10

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.