Ráďa napisał:
Pěkná, pravdivá a celkem obsáhlá recenze. Hezky jsem si počet. S většinou věcí souhlasím. Bravo autorovi
))
PS: ten anonym co tu reagoval 4.7 v 01:08:37 měl asi v té své bazarnické unimobuňce moc naprděno, proto plácá nesmysly. Víc jak 3/4 tuzemských bazarníků se neumí ani slušně chovat, psát bez pravopisných chyb a jejich praktiky jsou zcela mafijánské. Ne nechtěl bych auto z tuzemského bazaru, pohrdám vámi a směju se vám!!! Taky jsem si zajel sám do D nakoupit. Tam se i kdejaký Mohamed ...
no, tak chování by neměl hodnotit člověk jako ty, protože sám ho určitě vybrané nemáš. Co se týče bazarníků. Já třeba bazarník jsem, nic moc velkýho, na bazaru mám asi 50aut, z toho naprostou většinu si přivezu sám, bud´ ze SRN, nebo Francie, něco i Belgie. Prodám tak auto denně když se daří. Reklamace skoro žádné nemám, dokážu si spočítat, že když bude člověk s autem ode mě spokojený, rád se vrátí a znovu využije mých služeb. Také se mi to osvědčuje, a opravdu to tak funguje. Právě proto, že vím, jak to funguje venku, tě musím opravit. Echt němec tě ojebe zrovna tak jako echt čech nebo echt turek (i když tam je to procento blbců daleko větší). Není to o národnosti ale individuelně o jednotlivcích. To,co ty hodnotíš jako mafiánské praktiky funguje po celé Evropě uplně stejně, a ne jen v obchodu s auty. Musíš si uvědomit (jestli to pro tebe není nadlidský úkol), že venku trh s auty,nemovitostmi atd funguje mnohem déle než u nás, tudíž i různé mafiánské praktiky tam jsou mnohem rozšířenější.Přijedu tam pro auto, a němec mi řekne, že si smlouvu mám napsat sám.A upozorňuju tě-echt němec.Jaké asi má účetnictví,jak pak u něj funguje reklamace?Je to všude stejné.Zrovna tak si dovedu spočítat, že v dnešní době není problém vysoudit peníze za skrytou vadu, proto je pro mě lepší se s lidmi v případě problému na autě vždy rozumě domluvit.Na koupi bazaru jsem si vzal velkej úvěr, budu ho splácet 10 let, opravdu myslíš, že bych fungoval kdybych byl takový prase, jak ty uvádíš,že všichni bazarníci jsou. Soudě podle tvýho příspěvku, prase jseš spíš ty.
V dnešní době možností různých diagnostických přístrojů atd, není nic těžkého si ověřit skutečný stav ojetého vozu. Dle servisní knížky si můžeš zavolat do zahraničí, do toho servisu kde auto servisovali, zda km opravdu sedí. Zkrátka, je plno možností vyhnout se špatné koupi.Je to jen o tom dobře vybrat, nabídka je široká, u nás i venku, a všude je zboží dobré nebo špatné. Možná jsem ti to vysvětlil, ale spíš si myslím že ne, alespoň se nad tím zkus zamyslet příteli, možná ti bude líp. Pokud si budeš chtít ulevit, klidně si znovu napiš nějaké to ostřejší slovíčko.
PS: měl jsem zákazníka, který ke mě vozil auta na prodej.Dovezená, bez servisních knížek.Když se některé nemohlo prodat, víš kam jej odvezl? O kilometr dál, do značkové prodejny té značky, tam si na auto přihodili 15000 a do týdne bylo prodané. Jen proto, že ti kupci si mysleli, že když to koupí ve značkové prodejně, neprohloupí.Koupili to dráž než to stálo u mě, ale viděli vyvěšený vlajky,firemní obleky, tak do toho šli.V tom servisu auto nikdo nezkoumal, prostě přijali,prodali, nazdar.Myslíš ještě furt, že koupě ve značkovym servisu od echt němce je opravdu 100% záruka kvality?