0
powrót

diskuze k tématu: Volkswagen Passat Variant 1,9 TDI po 200 tis. km.

kategorie zaszeregowania tematu: německá vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 18:00, RE: "Všichni jezdí předpisově"
anonym napisał:
Prosím vás lidi, napište mi kde jezdíte. Já jsem ze středočeského kraje a nikde jsem vás tady neviděl.
Všichni sem pořád píšou, jak jezdí dle předpisů, ale já jsem vás nikde nepotkal. Jezdím denně do zaměstnání téměř 60km a téměř nikdo nejede jak má. Já jezdím podle potřeby a situace. Když mám volnou cestu a spěchám, tak jedu klidně 130 (nikoho neohrožuji a neomezuji) Když to nejde, tak nepředjíždím za každou cenu. Mám silné auto a mnohdy se mi stává, že např. řidič fábie nemůže přenést př...
... vsak vono se ti to "tahani ven" jednou vrati a nebude se ti to ani trochu libit...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 18:16, opel vectra C
trosku ma zarazilo ze ste opel vectru c nepriamo zaradili medzi nespolahlive. ja som mal najpr vectru c limuzinu a teraz som t´presedlal na kombi. som s tym maximalne spokojny, ziadna porucha, ziadne vady, to auto islo ako omega! preco ste neboli spokojny s vectrou c? asi ta vasa bola jedna z mala nepodarenych ,-)) nie?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 18:23, RE: bez předmětu
anonym napisał:
Jestli někdo lítá 160km/h a má průměr 6,8 l/100km, tak se při jízdě podle předpisů dostaneš na spotřebu kolem 5l úplně v poho. Mám ten samý motor 6ti kvalt a dlouhodobý pr. 5,4l.

myslíš spotřebu oleje 5,4 to je dost, anebo jezdíš jak lakotná
LEMRA
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 18:28, RE: opel vectra C
anonym napisał:
trosku ma zarazilo ze ste opel vectru c nepriamo zaradili medzi nespolahlive. ja som mal najpr vectru c limuzinu a teraz som t´presedlal na kombi. som s tym maximalne spokojny, ziadna porucha, ziadne vady, to auto islo ako omega! preco ste neboli spokojny s vectrou c? asi ta vasa bola jedna z mala nepodarenych ,-)) nie?
skôr si myslim že ty si mal jednu s mála podarených tak to bude skôr. Aj tej najhoršej značke sa raz začas podarí vyrobiť dobry kus.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 18:39, RE: bez předmětu
anonym napisał:
ty že máš bazar? to potom ja mam aerolinie, protože kdybys měl bazar tak víš, že nejlépe jdou na odbyt vozy do 100 000,- kč a v takových se dá nastavit co chceš. Jestli máš na mysli vyčíst km z bodycomputeru nebo řj a né z přístrojovky.
kámo, ty se sám diskvalifikuješ z týhle diskuse, protože evidentně nemáš na to, abys pochopil, co jsem chtěl říct.Ven si pro auta jezdím hodně sám, ale když není čas, musim tam prostě poslat někoho jinýho. A když pak dorazí a je všechno jinak, auto nekoupim, tak mu prostě ty kačky za kilák zaplatit musim, ať už jede prázdnej nebo s autem. Chápeš to? Kdybys to potřeboval vysvětlit ještě jednou, jsem ti k dispozici. Patent na rozum sice nemám, ale soudě dle stylistický kvality tvého příspěvku, určitě jsem ho pobral mnohem víc než ty (míň už to možná nejde, takže to pro mě není žádné vítězství).Myslim, že z takových lidí jako jseš ty spíš čiší tak trochu závist, že si to vysněný auto prostě koupit nemůžeš, tak alespoň budeš hanit co to půjde kde to půjde. No nic, naštěstí pro tebe je dost míst kde to můžeš anonymně a v klidu udělat.Tak pokračuj
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 18:42, RE: Prevodovka
anonym napisał:
Sestikvalt dostal Passat k 1.9TDI 96kW tusim od modeloveho roku 2003 (nekde cca polovina 2002), sesty kvalt neni prilepeny k petce (petka u sestikvaltu toci vice nez u petikvaltu), ale sestka je samozrejme "delsi".
Dovážím auta nejvíc Passaty ,Superbéčka a moje zkušenost
pro 96kw je lepší 5 rychlostní se 6 se musí často řadit , je to
dobrý jen na dálnice.Ve 2.5l je to už jinačí moje zkušenost
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 18:47, RE: bez předmětu
anonym napisał:
bud jsi jeden a ten samej, nebo ti totalne hrablo a jsi bukvice, seriozni bazary??? UKAZ MI KDE, TO PROSTE NEEXISTUJE ANI TU ANI NA ZAPADE.
1, PROTOZE BAZARNIK JE PRODAVAC, CIM VICE PRODA TIM ......
2, DO BAZARU SE DAVAJ AUTA, PROTOZE NECO S NEMA JE
3, KDYZ MAS AUTO UZ 3 ROKY A MAS PO LEASINGU, STAHL SIS DANE, HOVNO JSI S NIM JEZDIL TAK NEPUJDES S NIM DO BAZARU, PROTOZE NA TAKOVE AUTO UZ CEKA 10 LIDI AT UZ ZNAMYCH NEBO ZAMESTNANCU ATD.
Já na tvůj článek který spíš připomíná snůšku hnoje zkusim zareagovat, i když to bude těžké, není vlastně na co.
-"do bazaru se dávají auta co s nema něco je"? To že píšeš jako prvňák už leccos naznačuje. Jak jsem psal, neberu komisní prodej (kdybys nevěděl co to je, tak je to zprostředkování prodeje cizího auta), auta si vozim sám, prodávám je přímo já, takže si ručím za to, že s nima nic není.A když se přeci jen něco objeví, což se samozřejmě může u staršího auta stát a je to naprosto normální, řešim si tyto problémy také sám. Pro kupujícího je jasné že auto kupuje ode mě, ví kam může přijet a vždycky se s ním domluvím.
-"bazarník je prodavač, čím víc prodá tím ..." , - to máš samozřejmě pravdu. Myslíš, že když budu prodávat auta která jsou špatná, budou je ode mne lidé kupovat donekonečna? Myslíš, že mě nikdo nebude žalovat, vymáhat ze mě peníze atd atd.....? Každý kdo se zabývá prodejem čehokoliv je rád když toho prodá co nejvíc, takže je to automaticky podvodník? pro příklad: realitky,prodejny náhradních dílů atd atd.....
-"když máš auto po leasingu atd......" - to máš určitě pravdu, ale ne každý má kolem sebe široký okruh známých, kteří od něj to auto koupí a ne každý se tím chce zabývat, proto dá auto logicky do bazaru. Tak jako majitel domu dá dům do realitní kanceláře apod.....
Nemám iluze o tom, že bych ti řekl něco nového, člověk jako ty asi názor jen tak lehce nezmění. Já se prostě snažim svou práci dělat dobře, a tak, aby se mnou byli lidé spokojeni, protože ti, kteří to takhle nedělají, za chvilku odpadnou.
Kdyby sis chtěl zanadávat znovu, odpovídat ti již nebudu
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 18:54, RE: bez předmětu
anonym napisał:
ty že máš bazar? to potom ja mam aerolinie, protože kdybys měl bazar tak víš, že nejlépe jdou na odbyt vozy do 100 000,- kč a v takových se dá nastavit co chceš. Jestli máš na mysli vyčíst km z bodycomputeru nebo řj a né z přístrojovky.
Samozřejmě píšeš absolutní nesmysly. Doba, kdy se nejlépe prodávali auta do 100tis je už dávno pryč. Stačí si prolézt internet, podívat se na statistiky (jestli to zvládneš), a uvidíš, že na trhu se nejlépe prodávají vozy v cenové relaci 200-300tis (myslím tím samozřejmě ojetiny). Určitě jsou i bazary, kde se specializují na levné vozy, lidé jsou tam zvyklí chodit, to nepopírám, ale to co píšeš ty, je prostě nesmysl. Já na bazaru tuto cenovou relaci nemám, spíš jen pár kusů, když třeba vezmu nějaký protiúčet. Ne proto, že bych tím pohrdal, ale protože to prostě neumím sehnat, aby to bylo v rozumném stavu, a ještě abych tím prodejem vydělal nějakou korunu.
Co se týče diagnostiky, nemusíš mít strach, vím o čem mluvím. Dnes už se dá udělat všechno, ale když si vezmeš např. servisku, a zavoláš si do servisu kde auto bylo servisováno, asi zjistíš jestli to souhlasí ne? Když se na auto podíváš zespoda,na vnitřek atd... myslím tím podrobnou prohlídku, zdiagnostikuješ ho, ověříš si jeho historii, tak jsem přesvědčen že se dá v pohodě vyhnout špatné koupi. Pokud tomu nerozumíš, můžeš si s sebou vzít odborníka. Já třeba se svými auty jezdim na přání zákazníka na prohlídku do značkových servisů, a tam už by asi vady měli umět odhalit ne? Nebo mi chceš říct, že bazarníci jsou takoví kouzelníci, že zakamuflují všechno? Tomu sám nevěříš
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 18:57, RE: opel vectra C
anonym napisał:

Víš jak poznáš dobrý auto .Jak se dobře prodává to je měřítko
a Opel to rozhodně není ,ale nehaním je to taky slušný auto.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 18:57, RE: opel vectra C
anonym napisał:
<BR> Víš jak poznáš dobrý auto .Jak se dobře prodává to je měřítko<BR> a Opel to rozhodně není ,ale nehaním je to taky slušný auto.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 18:57, RE: bez předmětu
anonym napisał:
ještě k té možnosti zajet si pro auto sám: Ono to vypadá jednoduše, ale zas tak jednoduchý to není. Neznamená, že auto kupované venku nemůže být opravené po havárii, s předělanými identifikačními znaky atd, už jsem o pár takových případech slyšel. Jak poznáte že auto není předmětem leasingu. V německu Vám může auto prodat každý, kdo vlastní velký technický průkaz, nemusí to být přímo majitel (v 80% to přesně tak chodí).Jak poznáte že ho někde neukradl, nebo že skutečný majitel s prodejem souhlas...
SAM JSI PICA, PREJ NEPOBRAL MOC INTELIGENCE, ZATO TY JI MUZES ROZDAVAT, KDYZ POSLES ODTAHOVKU PRO AUTO NA ZAPAD A DIVIS SE ZE CHCOU ZA KILAK 10 KC. BEZ SE ZABIT MONGOLKU
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 19:00, RE: bez předmětu
anonym napisał:
kámo, ty se sám diskvalifikuješ z týhle diskuse, protože evidentně nemáš na to, abys pochopil, co jsem chtěl říct.Ven si pro auta jezdím hodně sám, ale když není čas, musim tam prostě poslat někoho jinýho. A když pak dorazí a je všechno jinak, auto nekoupim, tak mu prostě ty kačky za kilák zaplatit musim, ať už jede prázdnej nebo s autem. Chápeš to? Kdybys to potřeboval vysvětlit ještě jednou, jsem ti k dispozici. Patent na rozum sice nemám, ale soudě dle stylistický kvality tvého příspěvku, urč...
FAKT NA TU 360 F NEMAM, TO JSI KAPL PRESNE
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 19:01, RE: "Všichni jezdí předpisově"
anonym napisał:
Mně je osobně jedno, co tady píšete za nesmysly o tom, jak nádherně zrychluje HTP a co že to bylo za auto, že s ní mělo problém. To je vidět, že sem zase píše spousta lidí, kteří sami zrychlují, když je někdo předjíždí a tak jsem se jich asi dotknul. Když začnete normálně předjíždět (nejedete na doraz) a někdo vám najednou razantně začne zrychlovat a v protisměru se objeví auto, tak máte co dělat i s 200kobylama, samozřejmě, že předjedete, ale za jakou cenu. Já nedělám nikomu žádné prasečiny, K...
Můj příspěvek se netýkal lidí co (razantně - HTP?) zrychlují když je někdo předjíždí, nepřibrzdí když to předjíždějící(často blbec, ale stane se) nezvládá nebo lidí co neumí předjíždět-jezdit. Byla to reakce čistě na tvé sny(splněné?) o tom jak dáš frajerovi v autě ránu a rychle ujedeš(abys nezdržoval provoz :)). To je diagnoza. Seš to ty komu nepatří volant do ruky protože si psychicky labilní. ("Kolik máš zápasů?" - :):) seš fakt magor)
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 19:04, RE: bez předmětu
anonym napisał:
Rád jsem si Váš přízpěvek přečetl, je zajímavé znát pohled "z druhé strany".
Souhlasím s Vámi, že je to o lidech, a např. národnost s tím nemá co dělat, že i v Německu narazíte v bazarech na různá podivná individua a ani tam není nákup auta úplně bez rizika. Prostě tvrdit že v Německu je všechno lepší je nesmysl. Ale máte také pravdu, že tamní trh je daleko starší než náš, což ovšem naopak považuji za pozitivní. Je také daleko větší a pravděpodobně lépe kontrolován než trh u nás. Existuje něj...
Děkuji za Váš příspěvek, který je snad jedinou slušnou reakcí na ten můj, i když si s vámi dovolím nesouhlasit. Máž docela letitou praxi, a opravdu tvrdím, že procento slušných bazarů konkrétně v německu není vyšší než u nás. Tam se tím prodejem aut zabývá opravdu hodně individuí, pravdu má jeden místní dopisovatel, že z 10 prodejců jsou 2 němci, zbytek bývalá jugoslávie, polsko,rusko nebo albánie,turecko atd... a podle toho to také vypadá.Kontrola tam není o nic větší než u nás. A co se kontroluje? Pouze to, zda má prodejce v pořádku doklady (zprostředkovatelské smlouvy,cenovky atd...), to jsou jen formality.
Je tam jedna podstatná věc. Je tam mnohem vyšší poptávka po autech než u nás. Protože se tam sjíždí téměř celá Evropa. Tudíž i ten neseriozní prodejce ví, že když auto neprodá právě vám, určitě přijede někdo další, komu už se nevyplatí platit dopravu tam a zpět a jet prázdný, nebo který prostě neodhalí vady, které na autě jsou (při prodeji je totiž auto z 95% již odhlášené z provozu a nesmí se s ním vůbec jezdit,většinou ani není kde, ale samozřejmě existují i vyjímky). Z tohoto důvodu je tam i vyšší procento nekvalitních aut, prostě si s tím nedělají hlavu. A co se týče ¨úrovně jednání, jak tady někdo říkal, že český bazarník ani neumí psát, tak bych Vám přál kupovat auto od turka,jugoše atd... Na stůl vám hodí papíry,klíče, který spadnou na zem, jsou nepříjemní, když jim začnete vytýkat vady, o kterých vám neřekli tak vás s klidem pošlou domů, že přijede další. To se mi stalo i právě u těch echt němců, jejich oblibou je ukázat popsaný papír z telefoními čísly dalších zájemců.Takové jsou mé zkušenosti, ale jak říkám, jsou tam i slušní, ale prostě trvám na tom, že jich je, troufnu si říct, možná méně než u nás.
Jinak, máte pravdu s tím, že ti neslušní prodejci nám škodí, ale jsem přesvědče, že v dnešní době, kdy se ta kontrola a výběr aut od potencielních kupců stále zkvalitńuje, tak právě ti neslušní prodejci musí zákonitě odpadnout. Já nechci aby to byl můj případ, jiná cesta nevede.
Ještě jenou díky za Váš slušný příspěvek
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 19:08, RE: bez předmětu
anonym napisał:
SAM JSI PICA, PREJ NEPOBRAL MOC INTELIGENCE, ZATO TY JI MUZES ROZDAVAT, KDYZ POSLES ODTAHOVKU PRO AUTO NA ZAPAD A DIVIS SE ZE CHCOU ZA KILAK 10 KC. BEZ SE ZABIT MONGOLKU
vidíš, nic si nepochopil ty hrdino. Snažil jsem se ti podrobně vysvětlit jak jsem to myslel. Nedivím se, že to odtahovce musím zaplatit, s tím počítám už když ho tam posílám, o divení nebylo v mém článku ani zmínky.Nebo si tam to slovo někde viděl? Ty nemáš podle mě nejen na tu F360 ale byl by zázrak kdybys měl aspoň papíry na auto. A vypni si ten capslock, to je takový tlačítko na levý straně klávesnice, pak budeš moct psát s diakritikou (háčky,tečky,čárky) a ne jak analfabet, PICA
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 19:13, RE: bez předmětu
anonym napisał:
ještě jeden poznatek. Já třeba dělám to, že když chce kupující auto pořádně prověřit, tak k tomu, že s ním klidně jedu do značkového servisu, mu nabídnu ještě možnost fyzické lustrace CAR DETECT nebo CEBIA, tzn kontrola tloušťky laku po celém autě, ověření pravosti identifikačních znaků. Stojí to asi 4tisíce, a kupující má potom stoprocentní klid. Tohle všechno jsou věci, které (jak jsem už říkal) zamezí špatné koupi. Prostě to jde, a když už to kupujícímu sám nabídnu, asi je to známka toho, že mám čisté svědomí a nic mu nezatajuji.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 19:20, RE: bez předmětu
anonym napisał:
vidíš, nic si nepochopil ty hrdino. Snažil jsem se ti podrobně vysvětlit jak jsem to myslel. Nedivím se, že to odtahovce musím zaplatit, s tím počítám už když ho tam posílám, o divení nebylo v mém článku ani zmínky.Nebo si tam to slovo někde viděl? Ty nemáš podle mě nejen na tu F360 ale byl by zázrak kdybys měl aspoň papíry na auto. A vypni si ten capslock, to je takový tlačítko na levý straně klávesnice, pak budeš moct psát s diakritikou (háčky,tečky,čárky) a ne jak analfabet, PICA
hm ty inzenyre, nemam cesky win a v nemeckem ty hacky nejsou, ale jestli to je pro tebe problem precist bez diakritiky tak to fak promin
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 19:23, RE: bez předmětu
anonym napisał:
Děkuji za Váš příspěvek, který je snad jedinou slušnou reakcí na ten můj, i když si s vámi dovolím nesouhlasit. Máž docela letitou praxi, a opravdu tvrdím, že procento slušných bazarů konkrétně v německu není vyšší než u nás. Tam se tím prodejem aut zabývá opravdu hodně individuí, pravdu má jeden místní dopisovatel, že z 10 prodejců jsou 2 němci, zbytek bývalá jugoslávie, polsko,rusko nebo albánie,turecko atd... a podle toho to také vypadá.Kontrola tam není o nic větší než u nás. A co se kontrol...
po dlouhe dobe nekdo, kdo byl fyzicky v nemeckych bazarech a ne jak ostatni s patentem na rozum a pred sebou pullitra
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 19:24, RE: bez předmětu
anonym napisał:
Já na tvůj článek který spíš připomíná snůšku hnoje zkusim zareagovat, i když to bude těžké, není vlastně na co.
-"do bazaru se dávají auta co s nema něco je"? To že píšeš jako prvňák už leccos naznačuje. Jak jsem psal, neberu komisní prodej (kdybys nevěděl co to je, tak je to zprostředkování prodeje cizího auta), auta si vozim sám, prodávám je přímo já, takže si ručím za to, že s nima nic není.A když se přeci jen něco objeví, což se samozřejmě může u staršího auta stát a je to naprosto normální...
jses total mimo misu, miso napr. realitky jsou total podvody
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 05.07.2007 19:33,
o.k. sice jsem u tebe debil, ale presto ti poradim jak to delaj profici.
1, vezmes prachy s sebou a objedes bazary ( samo, kde te znaji )
2, vyberes si auto, zaplatis zalohu a tahke to delas az naplnis celou odtahovku
3, zavolas si odtahovku, pozor zase si musis vzit penize s sebou a jedes uz pro auta na ktere jsi daval zalohu a v klidecku sis je vybral
4, prijedes do bazaru, doplatis cenu, nalozis auto a takhle to delas az mas plnou odtahovku.
5, POTOM SE OTOC A JED DOMU S KLIDNYM SRDCEM, ZE JSI NEMUSEL PLATIT ODTAHOVKU ZBYTECNE ***PICO***
reagować
  1 ... 4 5 6 ... 10

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.