anonym napisał:
„I já sám už si ze své kritiky koncernu VW dělám často trochu srandu a rýpu do něj jen ta pro oživení textu. Doufám, že rozumný čtenář nadsázku pochopil...“
Pane Vaculíku, přijměte dobře míněných pár řádek od člověka, který také – byť v jiném, nemotoristickém oboru – coby uznávaná autorita publikuje i pro širší veřejnost o příslušném materiálovém vybavení.
Jsem jen občasným čtenářem zdejších recenzí a nevím, jak ona zmiňovaná „sranda“, „nadsázka“ a ono „oživení“ vypadají a působí. Přesto mě tako...
hm...tak konečně to někdo napsal rozumě.... ty nadsázky, jak tady píšete fakt nechápu a mám takový pocit, že nejsem sám...prostě to jsou od Vás pane Vaculíku rýpance a jízlivost proti koncernu vw a kdyby jste měl v sobě alespoň trochu cti a pokory, tak uznáte, že to tak je a nebudete se dodatečně vymlouvat, že to bylo s nadsázkou a že si z toho děláte sám legraci. Neděláte a ve vašich (jinak kvalitních) článcích to je vidět. jako správný novinář by jste měl umět i vyzdvihnout klady Vámi tolik kritizovaných koncernů a ne jen na ně plivat..ano, víme, že chválíte Golfa 3 a Audi A6 dříve 100, ale i jejich nástupci jsou kvalitní auta ať se tu budete dušovat jak chcete, jaký jste odborník a že to tak není. Už jen ty prodejní čísla o kterých i vy mluvíte hovoří jasně. Vozy to jsou prostě mezi lidmi úspěšné a oblíbené i když mají své mouchy ostatně jako všechny značky... V diskuzi o primeře jsem se Vás ptal, jaký srovnatelný naftový motor nabízí Primera, když mi nedoporučíte Passata B5, nebo A4, protože jejich 2,5 TDi 110 kw je úděsný? když koncern začal s Tdi tak všichni japonci byli ještě dlouho za opicema se svýma nafťákama...vylepšovat a vychytávat něco, s čím přišla konkurence je mnohem jednodušší, než to vymyslet...to že se dal pak koncern cestou systému TDi PD sice nebylo nejsprávnější, ale zase z toho opět nedělejte tragédii proboha...člověk neznalý by se bál do PD sednout bez sluchátek a vy sám moc dobře víte, že PD špatné motory nejsou. Těším se na vaše nestrané články až vyjede koncern s comon raily. Jo a ještě dodatek...plivat tady na někoho, kdo je tak "neinteligentí" a neochopí vaše "nadsázky" a "legraci", nebo se kvůli tomu naštve je opět pro Vás velmi degradující, a přímo přitroublé... Napsal bych Vám i nějakou pochvalu na Vaše články, ale dělat to už nebudu...sebevědomý jste dost a určitě si je pochválíte, nebo přinejmenším obhájíte sám velmi dobře...