tomaskrtek napisał:
Reno napisał:
Oni nejezdí na lyže? V zimě auto stojí v garáži? Mně SUV nejsou sympatická, ale co jsem chtěl říct je, že atmo benzín se 150 hp, pětikvaltem, nabízený bez větších změn přes deset let, to moc nevypovídá o technickém pokroku automobilky. A člověk, který má plyn instalovaný v autě s motorem 3,7 o výkonu 300 koní napíše, že to úplně stačí:)
nevím jestli je to reakce na mě protože výše uvedená čísla nesedí (jak překvapivé v tvých příspěvcích) ale pár dní zpátky se zde řešilo jestli je vůbec k něčemu a potřeba čtyřkolka s celkem negativním výsledkem tak nevím nad čím se zbytečně rozčiluješ. a to že je konečně nějaký výrobce schopný zvládat nesmyslná euronařízení bez nutnosti instalování kurvítek je hodně velké plus, nikoliv slabost. za mě palec nahoru pro tři diamanty.
Motor 3,7 V6 se dělal od 280 do 330 hp. Omlouvám se, že jsem si nedal práci najít přesně, který je ten tvůj. Čtyřkolka je samozřejmě zbytečná, pro člověka, který umí řídit. Pro člověka, který řídit neumí, pro ženskou v zimě, pro někoho, kdo bydlí v Jeseníkách, zbytečná být nemusí.
A auto, které zrychlí na stovku za dvanáct sekund, a pokud potká na okresce kamión, tak je odsouzeno se za ním táhnout, dokud kamión neuhne po půl hodině na stranu, je prostě jen pro velmi trpělivého řidiče.