anonym napisał:
Vážený pane Svoboda, vlastním Toyotu Corollu E11, už delší čas přemýšlím nad Avensisem nebo Mazdou 626, a proto bych Vám chtěl moji Corollu nabídnout.Je z roku 98, najeto 180000, osobně jsem s ní najel 110000 a za celou tu dobu jen měním olej a dělám vizuální prohlídky.V pondělí by se mohly objevit fotky i na www.cars.cz.Chtěl bych ji prodat za 85OOO, jsou na ni nové 15 palcové elektrony a gumy, včera proběhla výměna oleje a do konce měsíce bych měl jít na technickou, v případě zájmu bych ji udělal dřív.
Tak to by byl pan svoboda asi dost blbej,když slyším jak někdo jen mění olej,tak to má následující majitel zadělaný na pěknej průser, takže najeto 110 000 a za celou dobu jen olej (+teda komplet kola?) já teda nevím jaká je konkrétní životnost daných dílů,ale co tlumiče, ramena, čepy, silenbloky,výfuk, b.kotouče, aku, ...všechno tohleto se musí měnit na každým autě ikdyž je s ním jednáno jako v bavlnce...já osobně bych raději hledal prodávajícího, který doloží doklady o výměně některých z těchto běžných věcí,páč jestli kupujete auto se 180 000km tak vás přesně tohleto čeká... a to je nejhorší možná volba kupovat od člouvěka CO JEN MĚNÍ OLEJ to byste to pak obsral všechno za něj pane Svoboda ne jen třeba brzdy a výfuk který budou na "řadě",ale komplet všechno, ikdyž možná se pletu třeba corola není jen kus plechu a životnost tlumičů je 300t.....tímto ale nechci hanit nabízejícího,třeba je to auto ve fakt dobrým stavu, já ho neviděl....mě by ho ale teda neprodal mě ne