anonym napisał:
říkáš rok 2005. dobře, je jich 2979. no a kolik z nich má najeto 150-200tkm? 154kusů, ferdo
pro rok 2004 platí, že z celkových 4915 ks jich má 150-200tkm najeto 400. pořád nevidím tu většinu. ale možná sis vybral špatný server :))
a stejný údaj bys pro rok 2004 získal, kdybys moje čísla prostě od sebe odečetl, ale to je asi moc náročný
Ok,není to většina ve smyslu vic než 50 procent,ale rozhodně bych tam započítal i ty co mají víc než 200tis(ikdyž těch samozřejmě už tolik není),ale z důvodu jak tahle diskuze vznikla bych tam dal i ty co mají 149tis km a možná i ty se 148tis. To tě nanepadlo? Já chtěl jen říct,že tyhle auta ze začátku jezdí hodně-nad 130 tis jich je cca pětina ,nad 100tis cca třetina a pokud vezmu pár kousků těsne pod sto jsme na polovině. Takže fajn,přesvedčil jsi mě-slovo většina bylo špatně použito,mělo tam být hodně z nich se po třech až čtyřech letech blíží ke 150 000 km. A že by existoval velký počet tří až čtyřletých bavoráků co musejí dělat drahé opravy na motoru,o tom moc nevím. Ty jo? A jaké a za kolik?
Napsal jsem to proto,že to co někdo vidí na osmiletých bmw,že se musí opravovat může znamenat,že ty auta jedou už čtvrtou stovku tisíc km. Chápeš?