kuko napisał:
nechápu, proč se do vás všichni ti Škodofilové tak navážejí, vždyť jste v recenzi Octávku uznal jako slušný vůz, se zastaralým motorem a drobnými chybami (které se najdou u každé značky). Cena v ČR je bohužel taková jaká je. Nemá cenu nad tím spiritizovat, když to lidi za takové ceny kupujou, nemá Škoda Auto důvod jí snížit. Já mám jednu krátkou zkušenost s 1.6MPI a víceméně s vámi souhlasím. Slušný vůz, motor celkem v pohodě (mám 1.4 takže to berte s rezervou), ale hodně papal, výhled vzad hod...
Taky nechápu to navážení a už vůbec ne tu mystiku okolo Oktávie, jsou lidi co ji považujou za něco výjimečného, přitom je to průměr.
Zastaralé TDI a spol nemá cenu komentovat, takové to auto je...
Spíš je to celé zajímavé z pohledu běžného českého šetřílka, dost čechů jsou přízemní konzervativní lidi s Bleskem v ruce, no a pak hurá do Lidlu v naší úžasné Oktávce
Ta se mimochodem vlstnostma do "stylu" těchto lidí přesně trefuje, design??? de-co? kde? Jo tohle, to mě nezajímá, hlavně velký kufr a spotřeba pod 5 litrů
Ta neschopnost uznat realitu je až odzbrojující. Jednou jsem diskutoval s majitelem tohoto auta s 1.4 50KW na plyn, no zajímavé, názory uplně mimo realitu, třeba mi tvrdil, že nová Octavia je jen facelift staré a nebo, že víceprvkovou zadní nápavu už měla v podstatě stará Oktávie....
Co k tomu říct? pokud tyto perly vypouštějí z úst majitelé Octáviíí a jiných škodovek, tak se nedivím ani téhle diskuzi