dukem napisał:
Anonyme ( "pane mufiku" ) běžte do prdele, to co jste napsal, jakože vy jste nejezdil asi v žádné dieselu ani commonrailu, ale já ano, jako to se chlubíte ?! Nám všem ?! Jako myslím ,že takový typ chlubení : ty si upe hovno, já jsem jednička, vyznám se v tom víc než kterýkoliv z vás, to je opravdu trapné a strašné ! BTW: proti Mufikovi vůbec nic nemám
ABYSTE NEŘEKLI
Vážený pane, rád Vás na té cestě budu následovat ... .
To co jsem napsal není vychloubání, pouze reakce na příspěvky zde uvedené s vlastní zkušeností a tedy žádné hospodské řeči. Nikde jsem nepsal, že mi ta auta patřila (kromě toho s Commonrailem), do té doby jsem soukromě jezdil jiná benzínová a nyní opět jiné - benzínové/LPG.
Zároveň nic ve zlém, ale v pozici, kterou zastávám nejsem rád, když mě někdo "lakuje" (opravdu to lidé často zkoušení) a proto jsem stále ve "střehu" a zároveň ještě naštěstí udržím myšlenku, tak si bohužel pamatuji, jaké příspěvky pan Mufík píše- nic proti němu nemám.
Mojí posedlostí jsou ve volném čase auta, takže jsem měl možnost jich díky slušným příjmům řadu vlastnit. Píšu vlastnit, protože mi aktuálně zbyl pouze Citroen Berlingo s motorem 1,4 z roku 2001 a Lada z roku 1978 - důležitější je pro mě nový dům bez dluhů než drahý vůz.
Pro kolegu Mufíka:
Pokud onen HDI má jasný původ a servis - dá se to zjistit u tamního prodejce v počítači, nebál bych se ho. V ČR by byl zázrak, aby jste koupil auto s menším skutečným počtem kilometrů. Rozbít se může vše, ale např. v roce 2004 jsem s bratrancem kupoval v DE dodávku Renault s motorem 2,8 Commonrail s 250 tis na tachometru (ale i ve skutečnosti) a během dalších 80tis od té doby najetých se měnil pouze řemen+příslušenství a dělala se přední náprava, naopak u jiné dodávky s podobným motorem ale od Opelu (najeto něco přes 100 tis. skutečných) se měnil vstřik a nějaké věci z příslušenství motoru (viz můj příspěvek).
Takže pokud je dobrá cena, ročník a "jasný původ", proč nekoupit (pokud ale najedete 50 tis za rok, je to asi hloupost)- viz ona dodávka se 250 tis. ale o téměř 100tis CZK levnější než tehdy obdobná tady.