vasapasa napisał:
Nejsem zrovna fandou škodovek ale Octavia I i II se mi vždycky líbila.Superb taky,ale horší už to bylo s fábií.V momentě kdy škodovka začal dělat ty přihřáty úsměvy (přední maska) viz. roomster tak se mi Škoda totálně znechutila,pak ten debilní úsměv začali dávat na fábie II tak už se jen hrozím okamžiku kdy dojde k výrobě Octavia III a začnou za pár let ti dementní usměvy i na oktávky. To už se mi nebude libit z domáci produkce snad nic... každýho věc, co se mu libí, mě se tento design poma...
Octavia jedna byla na svou dobu hezka, mimo palubky, kterou pak vylepsili a bylo vse OK. Superb dobrej a Fabie1 ať se to někomu líbí nebo ne byla vyvážený etalon, od let 2000 do 2004 etalon ve třídě. (teda na s 1.0 junior), myslim 16V v eleganci, modely prodavajici se na zapade, ne u nas...Když to vezmu ještě dál, i felicia s novou tváří vypadala dobře (až na tu zastaralost, ale nadruhou stranu jsem se s ní nedávno vezl - vzadu a ikdyž mám leta od felicie odpočinek (BMW 320iE46 a střídavě Astra G,H), nepřišla mi ani hopsavá, ani hlučná...spíš to bylo tím, že jsem jel pouze v Praze po spojce, řídil důchodce a moc na to nešlapal) Jinak nová fabia je katastrofa....ani za nic, projel jsem jí taky, neřídí se špatně, ale od pohledu už prostě nee.....