Poniedziałek 24.11.2008 08:36,
rada
Typicky pracovní auta jsou z řady Citroen Berlingo, Peugeot Partner, Renault Kangoo, eventuelně Škoda Roomster.
Ono ale záleží kolik a čeho se musí vozit hlavně na objem a na váhu.
Jinak ale Kia Ceed SW není podle mě špatná volba, také jsem se zajímal o nějakou ojetou v krátkém provedení, ale je to druh, který se ani v Německu moc zatím nevyskytuje, což asi také o něčem svědčí, moc si nepotrpím na to co má auto na kapotě za štítek, ale co mi nabídne v reálu. Při současném propadu cen se ale vyplatí obejít všechny prodejce, protože konečně jednou není doba výhodná pro prodejce, ale pro nás kupující. Doporučuji sesbírat prospekty a licitovat s prodejci o ceně, oni dnes oproti cedulové ceně půjdou dolů s cenou i o dalších 40 až 60 tisíc. Je potřeba začít svou řeč slovy: to auto stojí 480 000, ale já se Vás ptám kolik stojí pro mě. Při odpovědi 480 000 je potřeba se mít hned k odchodu a ono se uvidí. Za peníze, za které se dříve kupovalo ojeté auto se dnes dá koupit nové a možnábudete i překvapen, kam někteří prodejci šli s cenami. Kolega se zajímal o Octávii 1.8 a ona kupodivu je k mání za 560 000 oproti dřívějším 740 000 a s celou výbavou, ne jako holobyt a to je trochu rozdíl. Přeju šťastnou ruku při výběru.
reagować