0
powrót

diskuze k tématu: Octavia I 1.9TDi nebo Octavia II 2.0TDi - kterou vybrat?

kategorie zaszeregowania tematu: česká vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 05.07.2008 16:20, RE: Dobrý auto
anonym napisał:
No tomu říkám objektivní uživatel - v rodině 6 škodovek.Bůh s námi.A takový blbec určitě ani netuší,že existují i jiné značky.A jeho děti budou stejní pitomci,když takový magor jde příkladem.
Běž si urážet jinam ty kokote!
Když má někdo dobrou zkušenost s autem, tak je debil?
Řekl bych že debil jsi ty!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 05.07.2008 17:09, RE: bez předmětu
anonym napisał:
nezda se me ze by M6 mela lepsi jizdni vlastnosti nez OII, jinak mam mimo jine 0II 1.6 a za rok mam najeto 6500km, takze za 4 roky bude mit 28000km a nikdo tomu nebude verit, pouzivam ji do mesta a na kratky vzdalenosti, na delsi trasy mam BMW 740, takze nevim proc by nemohla bejt auta se 4 rokama a malym najezdem
Abych ještě doplnil k mé otázce výše ohledně koupě v Andy-auto, chtěl jsem se jen zeptat, jestli má někdo nějaké zkušenosti s tímto bazarem, nic víc, nic míň. děkuji za připomínky ke koupi vozu, ale mám na něj odloženo cca 260 000 a za ty peníze koupím Octu 2004, nebo Mazdu 6 r.v. 2002..... A o to mi jde. Koupit co nejmladší auto do téhle ceny, výběr byl Mondeo, Mazda 6, Octavia. Vše v kombi. Teď přibyla Zafira v benzínu - 1.8. 16V..... Ve všech autech jsem jezdil, Mazdu máme 5 let, Octa mi nepřijde špatná- jsem nerozhodný.......
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 05.07.2008 18:31, RE: bez předmětu
anonym napisał:
jen si kup tu předraženou mrchu ať jsi na sebe hrdej a můžeš o tom povídat v hospodě jakej jsi udělal dobrej kup!
Nechodím do hospody, nepiju, nekouřím
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 06.07.2008 09:30, fuj
Nebrat ani jednu - kradou se a má ji uplně každej - hnus
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 06.07.2008 22:02, RE: 1.8 TSI
anonym napisał:
ANO. Koktávie sou nejlepší auta na světě, hrozně dobře drží na silnici, jezdí skoro zadormo (teda dle PP ), je ohromně levná....

Všechna fakta hovoří proti chrochtávce. To neznáte jiná auta? Copak existuje jen koncern? Já toto nikdy nepochopím. A pokud vím, nejsem zdaleka sám. Proč bych si měl koupit drahé malé auto? S podprůměrnými jízdními vlastnostmi? Co chrochtá jako jateční svině, spotřebu má +- stejnou jako ostatní moderní jednotky, až na to, že PD není moderní. To mě má oslnit klamavý...
A kdo mluvil o PD??
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 06.07.2008 23:31, RE: Dobrý auto
anonym napisał:
No tomu říkám objektivní uživatel - v rodině 6 škodovek.Bůh s námi.A takový blbec určitě ani netuší,že existují i jiné značky.A jeho děti budou stejní pitomci,když takový magor jde příkladem.
Blbec by byl., kdyby plkal o nečem, cim nema zkusenosti, jako napr. ty.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 06.07.2008 23:32, RE: Dobrý auto
anonym napisał:
jsou mezi námi ortodoxní škodovkáři!!!Mladej kluk 19.let,přijde do bazaru a vybere si 1,2 HTP v sedanu no hnus a za 135.tis kč,ještě na půjčku, a krásná H. civic s 93KW a klimou i když starší no to je pro něj fuj!!!A v čempak přijel tatínek??No samozřejmě Ochcávie v plné palbě a na hlíně co neskutečně táhne vodspoda a jezdí za 3L na 100!!!Byl do té sračky úplně henkl!!!No chudák kluk,bylo mě ho líto!!!
Koukam, dneska se to tady dusevne nemocnymi jenom hemzi...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 06.07.2008 23:35, RE: bez předmětu
anonym napisał:
jo, stačí poctivě voskovat, stříkat dutiny, na prahy a tyhle náchylné části ochrannou folii (proti odlupování od šutrů) a pod a je to, žádnej rez.......... takový prachy to zas nestojí, kdo má na tohle auto, musí mít taky na jeho údržbu bo ne?:) folie se daj jednou, pravidelný stříkání dutin tak mastný zase neni, pořádně (ručně!!!) navoskovat auto stačí jednou za půl roku (pak mejt jen vodou) tak co. kdo na to sere, ať se nedivý.......... zoom zoom
Každý auto zrezne
Radši 6tku, než Octavi...
Každý ne, jenom Mazda.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Niedziela 06.07.2008 23:45, RE: bez předmětu
anonym napisał:
Jinak kupovat ojeté TDI a věřit nájezdu je vykopat si vlastní hrob. Směju se jak Oktávka r.v. 2002 má 100 tis km. reálných je minimálně 250 spíš 300 a víc
Ja znam min. dve firemni O2 rv. 2005 co maji najeto pod 40tis. Nejaky problem?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 07.07.2008 01:19, RE: bez předmětu
anonym napisał:
Na to je jednoduché vysvětlení. Autoři nemohou mít dlouholeté zkušenosti s vlastnictvím všech vozů, to prostě není možné, tak píšou jen na základě krátkodobých zkušeností. Kdyby však na takové články reagovali lidé s dlouhodobými zkušenostmi s danými vozy, pak by se člověk mohl dozvědět více relevantních faktů. Jenže se naneštěstí jich chytají pouze AntiŠkoda pomlouvači, případně Škodafans.
Já vlastním Focus již devět let, kamarád má OI zhruba stejnou dobu. Mám najeto asi 150 tisíc km, on asi o ...
Jó hodnotný plasty jsou hodnotný plasty! Lidi přece nedělají nic jinýcho než že hned jak vlezou do auta tak jej začnou ošahávat!

Iááá

Osel
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 07.07.2008 10:43, RE: 1.8 TSI
anonym napisał:
A to jistě děláš v servisu škoda!!!A jsi max. spokojenej a nikdy jsi nic lepšího neměl!!!No jasně typickej škodovkář!!!Kdyby jste mohl osvětlit nezasvěceným laikům v čem je ta tvoje O2 1,8 Tsi tak skvělá!!!
Nikde jsem nepsal že je to dokonalé auto, ale skvělé je... a pokud chceš vědět v čem tak si ji kup.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 07.07.2008 10:45, RE: 1.8 TSI
anonym napisał:
no jasně! Jedine chrochta!!!

Jak může někdo vůbec váhat? Nebo pochybovat???!!!
Chrochtávka je jediný pořádný a spolejlivý a krásný a ekonomický a sportovní a komfortní a elegantní a prostorný a aaaaaa....

Hamba tomuto národu za jeho hloupost.
Si mysli co chceš... nikdo Ti to nebere.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 07.07.2008 10:49, RE: Dobrý auto
anonym napisał:
Hele važ slova a neser se do něj... zase takový magor to nebude když ví co si má koupit za auto
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 07.07.2008 10:51, RE: Dobrý auto
anonym napisał:
a další spokojenej škodovkář!!!fábie - ložiska přední nápravy jsou často na výměnu i v 50.tis km,nekluvě o neustále svítící kontrolce diag. motoru ,problémy se servořízením atd..,to se Vám zdá spolehlivé auto???Cha,cha...,to co je pro škodovkáře vrchol spolehlivosti je u jiných krám k pohledání!!nedej bože kdyby se takhle sral Fiat či renault!!
Vlastní zkušenost...... Fiat i Renault se serou úplně stejně.... a možná i víc a za dráž.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 07.07.2008 11:01, RE: Poraďte
anonym napisał:
Vyměnit Mazdu 626 za popelnici?Tak to si klidně do Andy dojeďte.Na takové vlastence tam čekají.A až si to povezete domů,tak klapky na uši a polštářek pod zadek,ať z toho vidíte na silnici.Není nad dobrou volbu.
No podle natikorozní ochrany šestky je spíš Mazda popelnice
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 07.07.2008 11:07, První generace
Mám Octavii z roku 2001, stříbrnou, na hliníkách , v eleganci, motor 1.8 T a jsem s ní spokojenej. Měním olej, filtr, leju benzín a občas ji navoskuji. Nic víc neřeším a Octavie je stále jako nová... nevím.. možná jsem měl štěstí na kus, ale tohle auto se mi fakt líbí. Kupoval jsem ji před dvěma lety za velice výhodnou cenu za kterou se nedá sehnat ještě ani dnes.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 07.07.2008 11:13, Mazdu 6
anonym napisał:
Abych ještě doplnil k mé otázce výše ohledně koupě v Andy-auto, chtěl jsem se jen zeptat, jestli má někdo nějaké zkušenosti s tímto bazarem, nic víc, nic míň. děkuji za připomínky ke koupi vozu, ale mám na něj odloženo cca 260 000 a za ty peníze koupím Octu 2004, nebo Mazdu 6 r.v. 2002..... A o to mi jde. Koupit co nejmladší auto do téhle ceny, výběr byl Mondeo, Mazda 6, Octavia. Vše v kombi. Teď přibyla Zafira v benzínu - 1.8. 16V..... Ve všech autech jsem jezdil, Mazdu máme 5 let, Octa mi nepř...
z Vašeho výběru bych volil Mazdu 6,ne náhodou je dražší než Octa 03-05 do 260tis,její kvality jsou víceméně známé nebo se o nich lze dočíst.Největší plus :Nekrade se a je max. spolehlivá,v testu spolehlivosti do 100tkm obsadila 1.místo (!!!!) ve srovnání s cca 40modely,nepotřebuje další komentář.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 07.07.2008 11:15, RE: První generace
anonym napisał:
Mám Octavii z roku 2001, stříbrnou, na hliníkách , v eleganci, motor 1.8 T a jsem s ní spokojenej. Měním olej, filtr, leju benzín a občas ji navoskuji. Nic víc neřeším a Octavie je stále jako nová... nevím.. možná jsem měl štěstí na kus, ale tohle auto se mi fakt líbí. Kupoval jsem ji před dvěma lety za velice výhodnou cenu za kterou se nedá sehnat ještě ani dnes.
Octa 01 1,8T ,dnes by to stálo cca 140-160tis dle výbavy a km, za kolik jste ji koupil?Není to přehnaný,že před 2roky byla levnější než dnes???
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 07.07.2008 11:43, RE: bez předmětu
anonym napisał:
Jó hodnotný plasty jsou hodnotný plasty! Lidi přece nedělají nic jinýcho než že hned jak vlezou do auta tak jej začnou ošahávat!

Iááá

Osel
Osel nezklamal :o)))
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 07.07.2008 11:44, RE: První generace
anonym napisał:
Octa 01 1,8T ,dnes by to stálo cca 140-160tis dle výbavy a km, za kolik jste ji koupil?Není to přehnaný,že před 2roky byla levnější než dnes???
sehnal jsem ji tenkrát za 158 táců, což je i na dnešek slušný
reagować
  1 ... 9 10 11

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.