nachy9 napisał:
Myslím, že Vaše reakce je trochu nepřiměřená, nebo máte potřebu se zde předvádět ? Pokud vím tak Hyundai vlastní Jihokorejci, to že se různé vozy různých značek vyvíjí a vyrábí všude po světe je samozřejmě pravda.Vyjádřil jsem svůj názor a jestli Vy jste se svým Hyundajem spokojen tak vám to samozřejmě velice přeji.
Mou zmínku o Hyundai berte pouze ve směru k tomu,že ve svém okolí se setkávám velmi často s tím,že "Korejce bych si nekoupil" apod.Přitom je vidět,že ti lidé prostě místo,aby se snažili být informovaní,měli přehled,pouze papouškují naučené fráze aniž by znaly realitu.takže v tom neberte nic osobního...
Primárně v tomto tématu řešíme dotaz pána,který se rozhoduje mezi kategorii malého vozu (Škoda Fabie) a vozu nižší střední třídy (Hyundai I30,Auris..)..a zdá se,že kromě praktičnosti,zde vstupuje do rozhodovacího výběru i otázka toho jak vozidlo bude reprezentovat,což je trochu v této třídě bych řekl spíše o vkusu než o ukazování peněz,které kupující do vozidla investoval.
No jsem nakonec zvědav co tazatel v svém výběru vyhodnotí jako nejvhodnější.
Pokud bude trošku váhavý kupec,a zapůsobí i na prodejce tím,že např.s manželkou se musíme rozhodnout,není problém se domluvit např.na zapůjčení vozidla na víkend.
(Hyundai mi to nabídl automaticky,Toyota též nebyl problém)