Pavlik napisał:
nachy9 napisał:
Co to znamená ,, Fabia se vším co potřebuji a chci v autě já" mohl by jste to blíže specifikovat? Mimochodem, motor 1.2tsi 63kw se do trojkové Fabie nedává a s tím neškodovkářským pohledem na svět, jste taky pobavil
Tak promiňte, "úžasné posílení" motoru z 63 na 66kw jsem opomněl
. Výbavu samozřejmě specifikovat mohu, není to žádné tajemství - automatická klima, min. 6x airbag, nejlepší nabízené světlomety, bezklíčový přístup a start (mám to u dvou ze tří aut a bez něj už auto nechci) slušné audio s integrovaným handsfree a ovládáním na volantu, vyhřívaná sedadla, parkovací senzory, samozatmavovací zpětná zrcátka s elektrickým sklápěním, mlhovky, litá kola 16", metalická barva. Vyjmenované je pro mne základní výbava, bez které o koupi auta ani neuvažuji. O drobnostech jako všechna okna el. ovládaná, dělená zadní sedadla nebo min. dojezdová rezerva se ani nezmiňuji - považuji je za samozřejmost. Potom samozřejmě nastupuje otázka volby motoru - tady můj zájem o Fabii 3 skončil. Nenabízí totiž žádný motor o který bych stál.
Když s Vámi je to těžký,já píšu celou dobu o novém motor TSI 81kw a tu výbavu co jste vyjmenoval,
ta FIII combi samozřejmě za ty mnou zminované peníze má (mimo sklápění zrcátek).
Že z nějakého důvodu Vám není Škoda sympatická a nechcete jí ,je Váš problém.Proto snad nemusíte s prominutím plkat nesmysly.Trvám na svém názoru, že kdo chce v téhle třídě kvalitní, plně vybavené combi s dostačujícím motorem je za 360-370tis kč Fabia III combi 1,2Tsi zcela vyhovující a
bez problému doporučitelná volba.
PS.Mým účelem není obhajovat Škodu, nikdy jsem jí nevlastnil a asi ani nebudu
, nezlobte se ,ale ten Váš ,,neškodovkářský pohled na svět" mě vážně pobavil, tak jsem musel reagovat.