stréc od piva napisał:
zatímco Fabie začíná na 260 000,tak Golf začíná skoro na 400 000,takže to je rada nerada...a u Golfa je podstatně vyšší hodinová sazba v servisech,stejně tak vyšší reiziko krádeže
To samozřejmě, ale řadu věcí má ten golf v základu, zatímco fabia za příplatek. Golf je taky kvalitativně výš, má "nějakou" image a má blíže k onomu "rodinnému" autu. Jestli tu tazatel dává do rovnice různá nová auta k ojeté octavii, tak za mě je teda pořád lepší volbou ten očesanější golf. Když už si teda nenechá pán poradit třeba tím aurisem nebo v podstatě čímkoliv. Za nějakých 475 tisíc je k mání novinka Fiat 500X 1.4 MultiAir Opening Edition, což bych třeba volil já, ale tazateli to ani nenavrhuju, protože řekne, že to má kufr jen 350 litrů - a navíc je přece "jen fiat".
Jinak souhlasím s brinem, vybírat auto podle vestavěné navigace je pitomost. Sám ji sice mám, ale stejně raději naviguju podle mobilu (má to tu výhodu, že i když střídám auta, používám 1 aplikaci, kterou mám vyzkoušenou). Sygic se dá pro smartphony pořídit v akci za pár kaček, funguje spolehlivě a obsah telefonu se dá dneska na systémy v autech zrcadlit.