Vywern napisał:
Ja bych se tim trhem moc neohanel. To je trochu zavadejici. Reklama, ruzne "akce", usmev a drzost prodejce udela sve a malo lidi si pak prizna, ze mohli koupit lepe :)
Add recenze, ta mi prijde ok, jen nevim, jestli ji mam uplne verit. Znam spoustu majitelu co maji s fabiemi problemy a tak se mi nezda, ze by nebyl za celou dobu tady ani jeden...Jinak vymena napravy v 90ti mi prijde dost uchylna. To je nejak brzy ne?
Sam mam zkusenost s fabii kombi 74kW a to auto sice jelo, ale ne nijak zazracn...
no vždyť ta reklama je součástí trhu. Nebo reklamu, různé "akce", usmev a drzost prodejce mají jenom u Škodovky?
Trh přece není neobjektivní, neprosadí se vždy ten nejlepší. To jsem ani netvrdil. Škodovky se v ČR budou prodávat vždy víc než jinde. To je specifikum trhu. Proto si taky mohli za ně účtovat "nadstandardní" ceny.
Každý ať si koupí co chce. Když člověk není blbej, tak skusí víc autosalonů, víc značek, porovná, zváží, vybere co je pro něj nejlepší.
Myslím, že Fabie byla navržena přesně na to, jaks to popsal. U nás se díky stavu ekonomiky bohužel často stává rodinným vozem a pod., ale těžko od ní čekat, že to bude zvládat bez problémů....