kuko napisał:
Hele Davide, a jaký smysl má 1.4 59Kw v Oktávce?
Já bych se nad smyslem nepozastavoval. Jesli ho něco má nebo ne, ukáže jen a jen trh. A HTP se prodávalo jako teplé housky.
Je to základní motorizace. V nabídce modelu je za nejnižší cenu. Je určena primárně do města/kratší vzdálenosti.
Moje sympatie HTP sice nemá, ale nechápu, proč se do toho motoru furt někdo naváží. Nelíbí se ti? Vyber si jiný motor. Že žádný normální motor do Fabie nenabízejí? Vyber si jiné auto!
Ja bych se tim trhem moc neohanel. To je trochu zavadejici. Reklama, ruzne "akce", usmev a drzost prodejce udela sve a malo lidi si pak prizna, ze mohli koupit lepe :)
Add recenze, ta mi prijde ok, jen nevim, jestli ji mam uplne verit. Znam spoustu majitelu co maji s fabiemi problemy a tak se mi nezda, ze by nebyl za celou dobu tady ani jeden...Jinak vymena napravy v 90ti mi prijde dost uchylna. To je nejak brzy ne?
Sam mam zkusenost s fabii kombi 74kW a to auto sice jelo, ale ne nijak zazracne, ve 3 lidech je to bida, spotreba prumer 7,5l kdyz se to nehoni. Tak si nedovedu moc predstavit, ze ten HTP jede.
Pokud tohle auto vezmu ciste jen do mesta a jednou za mesic na chalupu 30km za mestem, tak ano. Ale jinak ne.