lamal napisał:
Chlapi uboha diskusia ... zas o tom ,ze nejaky majitel ineho auta ako skoda nemoze zniest ze sa fabka niekomu paci a ze ma fans tak kyda... a skoda fans si ho tu doberaju. Citat taku diskusiu je grc , to nemate nic ine na robote len preberat stale tie komplexy z aut ? To si viem predstavit o com by som asi s vami kecal pri pive ...samozrejme ze by som na ziadne nesiel. Podla mna fabka2 je celkom pekne kvalitne spracovane (az na tie plastove madla vo dverach) auto. Podvozok dobry s motormi je to ...
Add provolavani slavy opelu, kdyz ma nekdo ruzove bryle at je ma, jeho vec.
Add fabie, nezastavam se ji. Vzhledem opravdu hodne pripomina swift, ale co uz. Lepsi jak ta divna vec zvana roomster. Kazdopadne, kdyz vezmu cenu skodovky, jeji vybavu, motory (at je dobry jak chce, opel a jine znacky nemaji o moc lepsi zakl 1,1 a 1,2 atd), tak dojdu k logickemu zaveru, ze tohle auto opravdu nema co vic nabidnout oproti konkurenci, ani ty dily nahradni uz moc levnejsi nejsou. poruchovost srovnatelna. Takze v cem je vlastne skoda lepsi jak corsa, 207, yaris, clio, punto atd? No ruku na srdce v nicem...dokonce je drazsi z vetsi spotrebou jak ostatni. Tak nekdy nechapu nase nacionalisty. Proc brani neco co evidentne zas tak uzasne neni a za stejne prachy muzu mit lepsi.