kuko napisał:
zdravím, taky mám Megana, ale Sedan a ročník 2005, za dva roky a cca 32km jsem s elektroinstalací neměl jediný problém, ani s kontrolkama. Jsem spíš klidný typ řidiče, takže mi vyhovuje právě to měkčí nastavení podvozku.
S tím stahováním okénech můžu potvrdit - tohle soudruzi z Francie skutečně nedomysleli. Schválně jsem si k tomu nedávno nastudoval manuál, kde se píše, že když se zapne jenom elektro (stisknout tlačítko Start se zařazenou rychlostí + bez spojky), tak je tam určitý časový limit,...
Ja mam taky Megana, r. 04, Grandtour 1.5 DCI (74 kW).
Mam najeto 56 tis. km a zatim jsem menil jen desticky.
Pred cca 2 mesici se objevilo cukani v nizsich otackach, tak jsem navstivil servis, ale nic nenasli. Ted je vse o.k.
Brzdy jsou skvele, autor recenze by asi mel zout bagancata, aby mel trochu cit. Zpracovani interieru neni idealni, obcas vrze pristrojovka a temer trvale zadni roleta. Jinak auto ma spoustu prijemnych doplnku, skoda jen, ze zpracovani neni dokonale.
Duvodem, proc jsem si Megana poridil byla cena. Srovnatelne vybavena Octavia stala v te dobe o 100 tis. víc a jina znacka me nenadchla.
P.S. Chtel jsem ignorovat anonymy co sem pisi prispevky o znaku Renaultu ... ale ne ! Rikam - JSTE PRIMITIVOVE !!!!!