anonym napisał:
Větší blábol jsem ještě neslyšel. Za svůj život jsem vystřídal několik typů renaultů a nikdy jsem neměl žádné problémy . Teď jezdím Grant Scénik 1,5 diesel a jsem maximálně spokojený. Pokud je pravda, že jeho auto má tolik problémů, tak za ně asi může předchozí majitel, který možná dělal něco co neměl. Já jsem zatím neměl při 96000km žádný problém a spotřeba na dálku při plném zatížení nepřesáhne 5,8 l nafty na 100km !
Tak Renalt je v pohode??? To je opravdu nesmysl!!! Je mi 33 a v zivote jsem mel pres 30 aut. Opravdu. Od 18 let jsem proste blbnul, mel auto 2 mesice pak prodal a tak porad dokola. Zacinal jsem trabantem, pak honda a tak dale. Nicmene z financnich duvodu jsem si vloni koupil megane II 1.9dCi Dynamik. Vpodstate plna vybava auto na 17 kolech, fakt moc hezke na pohled. Jizdni vlastnosti ma fakt paradni to je fakt. V zime si nicmene nejsem vubec jisty co udela (prezouvam na 16ky). A ted poruchy ktere jsem mel za rok: odeslo turbo a vzalo s sebou motor, kdo zna motory dCI vi o cem mluvim, dale vzalo katalyzator, vypadava mi 6ka kdyz na ni pridam plyn, rozbil se mi moturek praveho predniho okna a blbne mi ctecka startovaci karty. Musim rict, ze je to naprosto nejvetsi SHIT kterej jsem v zivote mel. Mozna jsem mel smulu nicmene aut jsem mel dost a renaulta si opravdu uz nekoupim. Vse vyse uvedene je naprosta nezkreslena pravda. FUJ RENAULTU!!!