Cztwartek 15.12.2011 10:35,
rada
Osobne si myslim, ze kupa noveho auta v tejto dobe uz nie je co byvala. Kazdy vravi, ze nove auto je auto v zaruke, tak nemas co riesit prve 2 roky. Nie vsetko je ale o peniazoch.
Mozem tu napisat zhodou okolnosti naklady na renault thalia, ktore si kupil jeden pribuzny. Kazdych 15t km necha za vymenu oleja 140 eur. To je dost. Kazdych 30t km ho to vyslo asi 300 eur. Pritom borci len pozerali ci je vsetko v poriadku a isiel prec.
Kia ceed to ma este drahsie, ale ked si prinesiete vlastny olej, cena razom klesne o 100E! To musi byt zazracny olej, co tam leju.
Ked sa vam nove auto pokazi, sice by sa to dalo reklamovat, ale to sa vacsinou musite poriadne bit, lebo predajca sa bude snazit hodit to na vas, na vas zly styl jazdy, atd. Minimalne sa s nim vacsinou pekne pohadate. Potom vam vymenia polku veci v aute a ak mate stastie, aj to pojde :) Staci si tu precitat par uzivatelskych recenzii.
Nevravim, ze to nove auto sa bude kazit vzdy, ale je tu ta sanca. Ked ale mate nejakeho znameho mechanika, ktory sa vyzna, je kupa ojazdeneho auta urcite lepsia a o dost lacnejsia volba. Ak je to este benzin, ktori az tak netrpi na zaobchadzanie ako nafta. Plus je aj to, ze za tie peniaze bude to auto o triedu vyssie a bude mat aj nejaku vybavu.
Osobne by som kupil auto do takych 120k, a za tych 30k by som vymenil olej, rozvody, filtre, brzdy, spravil napravy, ak uz hrkocu,doplnil a skontroloval klimu, nastriekal podvozok, a este mi mozno vide aj na tie zimne gumy na plechacoch. A potom sa len vozit.
reagować