Pavel napisał:
Já prostě nevím, no. Mám spoustu kámošů, kteří mají stejný názor, jako já. Prostě, když vidím klučíka v takovémto starém cabriu a ještě jak se tváří jako by měl MB SLK, tak mě to vždycky rozesměje. Nikdy jsem jim ty "káry" nezáviděl a taky nikdy nebudu. Nepochopili jste vůbec podstatu mé kritiky. Pokud by pisálek měl staré auto, které kdysi za něco stálo (BMW E36,MB 124 a další skvosty) a udržoval ho v top stavu, tak neřeknu a ni půl slova, ale Kadetta prostě nedávám, to je vše. PS: S novým aute...
Ajajaj... Tak ti nevím, chlapče, ale něco tu fakt móóc smrdí! Jestlipak to nebudeš ty a tvá Toyota Land Cruiser.... No a jestli se chystáš na ten tvůj novej zázrak ,,X'', tak to už by jsi měl spěchat prodat zase nějakej ten fet, ne??! Další nepochopená a dlouho nepochválená dušička na fóru- ach jo! Tady se ukazuje to, čemu jsem se chtěl vyhnout hned v úvodu článku o Kadettovi. A sice to, co jsem tam hned v prvních větách zdůrazňoval- že jde o můj názor a že jsem především zvažoval levné další auto do garáže pro pár pěkných chvil... Vlastně nevím, proč sem vůbec píšeš?! Za prvé je ten tvůj příspěvěk jen samé cachání se o tom co máš a na co máš (..a né že nemáš tu potřebu- ty jsi přímo typ ,,CHLUBIL''- podívej se ještě jednou na to, co jsi napsal a třeba ti to dojde taky..), ale poenta žádná a za druhé už konečně pochop, že koupit sériové auto (ikdyž tak pěkné jako W 124) umí každý blb. Zapojit ale trošku své fantazie a vlastní invence, udělat si radost a mít to auto jako hobby- to je zcela něco jiného. Takže mi je tě vlastně vcelku líto, že si nikdy nic takového v té své ,,finanční omezenosti'' nepoznal! Jinak mě ten tvůj hrkač vůbec nebere, protože největší hloupostí člověka je, když si koupí jednoůčelovou věc a pak je na ni odkázán, užívat ji pořád (což je příklad terénního auta se kterým pak jezdíš štreky 1000 km po dálnici!! na dovču k moři). Ale třeba máš v tom ,,autobuse'' na dálnici pocit, že jsi král silnic- však od toho je to TERÉNNÍ auto, viď?? Dám ti ale jednu radu: když máš tolik peněz, proč jezdíš na dovču jen do Chorvatska a né třeba na Kanáry a proč nelítáš letadlem?? Myslím ale, že do tohoto fóra jsi se ale přimýchal vcelku omylem. Škoda slov.
Jinak ještě vzkaz pro Martina a ostatní čtenáře: psal jsem, že auto vyšlo celkově do 200 000,-Kč, tzn. včetně koupě sériového auta. Jinak souhlasím s tím, že asi nejhezčí kabrio let minulých je opravdu v sériovkách W 124!!! Pěknej kousek tak kolem roku '94, '95 vyjde ale na taky ,,pěkných'' 400 000-500 000,- Kč a na mobile.de jich zrovna moc nenajdete. Nemluvě pak o těch doplňcích! To už jsme pak ale v naprosto jiné třídě a u jiných sum. Já psal o autě, který si může dovolit skoro každý (pokud do něj nebude mít chuť rvát peníze za nějaké úpravy, jako já).