Pavel napisał:
Vždycky jsem si myslel, že verze Cabrio se dělají jen z aut, které vypadají hezky a za něco stojí. Bohužel jsem časem zjistil, že existuje cabrio verze i Fiatu Punto, WV Golf 1,2,3 a Kadett to je pro mě poslední kapka. Hnus,hnus,hnus.
Nechápu Tvůj příspěvek,asi jsi slepý a nekoukáš kolem sebe co jezdí za auta a jen tak pro pořádek třeba Jedničkový Golf se dělal v Cabriu až do začátku 90-átých let protože o něj byl neskutečně velký zájem a to dokonce i v Americe.
Taky by mě zajímalo co máte všichni co tady Cabria pomlouváte v garážích a jestli vůbec někdo z Vás v něčem takovém jel !!!!!!!!!!!
Sám jsem si koupil pro radost R-Megan cabrio r.v.98 jako nový,budu ho mít už 8 rok a kromě pár maličkostí žádný problém.Ale je to až jako 3 auto v rodině,pro tento účel se taky takové auta dělají,pro radost a požitek z jízdy a ne na nějaké velké závodění a z vlastní zkušenosti vím,že když s ním v létě jezdím v Chorvatsku tak všichni o jsou ve svých zaklimatizovaných autech by si to se mnou hned vyměnili.
Takže díky pisateli za recenzi,byla napsaná od srdce a nikdo kdo Cabrio nemá to možná ani nedokáže pochopit(myslím ty pocity),možná to srovnání s Medvědem bylo trochu přehnané,ale z vlastní zkušenosti vím,že podobně jako motorkáři se i majitelé Cabrií při jízdě zdraví a je úplně jedno,jestli jede někdo ve Smartu Cabrio a nebo v BMV Z3.
Mimochodek Cabrio vyráběla i Škoda jako Rapid na vývoz do GB,pak Favorit a dokonce existují i 2 kusy Felicie Cabrio a ta má jako snad asi jediné Cabrio 4 dveře.Na Eurocars byla nedávno k mání za 160tis kč.
Takže všem co tyto auta vlastní přeju krásné léto a vítr do vlasů.