anonym napisał:
Bourat bych v tom fakt nechtel,no a malé auto bych si taky nikdy nekoupil
anonym: máte pravdu, co do bezpečnosti to ideální nebude. Takže si koupím limuzínu, ale ani ta není dost bezpečná. Takže si koupím SUV - ani ono není dost bežpečné. Tedy Hummer? Nakonec byste skončil v OT-64 či jestě lépe tanku T-80. Na něco umřít musíme... a nemyslím si, že by velké auto bylo zárukou bezpečí, to je podle mě pověra... když osud bude chtít, přežijete pád z 10km bez padáku, stejně jako pokud vám nebude přáno, práskne do vás zítra náklaďák a nepomůže vám ani 2t váha auta, ani 12 airbagů... na silnicích se prostě umírá a ještě to tak dlouho bude, bohužel na ní nikdy nebudete sám. Pojedete v bezpečný limuzíně, ale ospalý kamioňák v protismětu usne a napálí to do vás - budeme v rakvi vypadat oba stejně. Člověk si holt musí věřit, že vše zvládne a taky že bude mít štěstí. Jinak by do těch plechovek vůbec nemohl sednout a je jedno, zda se jmenují Micra či X-5...
Jinak pojem malé auto je u Micry relativní a zejména, proč bych si kupoval "velké" auto, když mi zcela stačí, naopak, jeho rozměry se v Praze silně hodí? Podle mě se na věc díváte trochu s přežitky a hlavně zaujetím. Jasně, vím, že my muži si potřebujeme léčit malý penisy a komplexy koupí obrovských limuzín, ale k čemu jsou txto dobrý? V praxi poskytnou všechny auta stejnou službu, přepraví vás z bodu A do bodu B. A o to mi jde, nic jiného po té hromadě plechu nechci. Proto mám,jak říkáte malé auto a jsem s ním spokojen,