0
powrót

diskuze k tématu: Mercedes-Benz W124 500E/E500

kategorie zaszeregowania tematu: německá vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 16:33, panejo bez tech hloupejch kecu by to neslo?
mohlo to byt zajimavy cteni nebyt tech smesnejch frustraci
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 16:58, RE: V8
David napisał:
Vole setrim na Mondeo nebo na astru H, jeste nevim co koupim, ale 350.000.- je dost a proto radsi jezdim ve felde, kterou jsem temer dostal, nez abych si za 100.000.- koupil nejakou vykopavku, kterou bych za rok neprodal ani za 50.000.-, ten pul rok to vydrzim a pak budu mit delo. Driv ne....dockej casu jako husa....vite ceho
By me zajimalo, co je za 100 tis takova sracka, ze za rok to nema ani polovicni hodnotu?A zadruhe ne kazdy ma na to, aby si koupil auto za 300 papiru, nekdo taky zivi rodinu a splaci strechu nad hlavou. A nekdo taky nemusi mit delo, i kdyz by na nej mel. Ja si taky za 110 tis co jsem mel si mohl koupit nejaky stary BMW 5 s 3.0 a mel bych delo a co z toho? Byla by to stara ojezdena sunka, co by na servisu stala to co to auto na bazaru. A tak jsem radsi koupil Fiat Punto II. generaci 1.2 a co? Nemam zadny delo, nepotrebuju nikoho predjizdet an semaforu, nema potrebu se honit ani vytahovat jaky mam delo, me to auto s pritelkyni bohate staci, par KW by se hodilo navic, ale beru to jako dan za nizky obsah, povinny ruceni a spotrebu, ktera je opravdu u toho 8V vyborna. A co? Nekdo si koupi to BMW v 3.0 a pak se mu to sere, protoze koupil to nejelvnejsi co bylo jenom proto, aby mel "delo" a pak nema na servis. Ja radsi koupim poradny zimni a letni gumy, necham vymenit vsechny kapaliny udelam servis a jsem spokojenej. Auto ma 4 hvezdicky, dokonce ziskala o 1 bod v ncap vic jak fabia a doufam, ze me nejaky mameluk v BMW 5 nesrazi, protoze proti BMW 5 jsou hvezdicky u maleho auta tak trosku zbytecne.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 17:05, Pro Davida
David napisał:
Vole setrim na Mondeo nebo na astru H, jeste nevim co koupim, ale 350.000.- je dost a proto radsi jezdim ve felde, kterou jsem temer dostal, nez abych si za 100.000.- koupil nejakou vykopavku, kterou bych za rok neprodal ani za 50.000.-, ten pul rok to vydrzim a pak budu mit delo. Driv ne....dockej casu jako husa....vite ceho
Aha David se nam zase projevil, tak mas 35O na auto a co? tak bud rad ze je mas a nevytahuj se tim, neni to prvni diskuze ve ktere to ctu, ze mas 350, kup si za ne treba Tranzina nebo tank, nam je to tady vsem ukradeny ty tvoje neustale debilni hady jak evropska auta jsou navrcholu a japonska na dne. Kadzy si udela obrazek svuj a jaka byla historie je jedno, k cemu je, ze Japonci nedelali V8 do aut stredni tridy? tak zase delali V6 turbo opravdu skvostnych vykonu. A takovou Supru nebyl problem vyladit na 600 koni, ktere evropske auto to dokazalo tehdy? Misthubishi 3000GT, desna raketa. Kolik lidi si muze poridit V8? kdyz mas tak rad hodne valcove motory tak si kup auto z USA tam jsou na to odbornici taky, ty vzdyck rikali obsah nicim nenahradis a davali uz do stareho Camara motory temer 6.0 litru, nevim ted presne jaky obsah, mylsim ze Pontiac mel dokonce 7.2 motor a co? je to na hovno!!! o s takovym autem?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 17:13, RE: Kecy
mufik.martin napisał:
Ona to byla spsie narazka, na majitele vetsiny octavii TDI, je asi pravda, ze nejice blbcu ma octavii a golfa TDI a mylsi si buh i co nemaj a jak vypraskaji stary mercedes a vytahuji se pred kamarady a pred holkama, vsichni majitele TDI nejsou blbci, jen jich je nejvic s timto typem aut. A tak to pan Vaculik psal s nadsazkou, ze na tohle nenapadne auticko, ktery ma vetsinou 2.0 diesel si hned tka nikdo neprijde, i kdyz na to nevypada. Berte to s nadsazkou, my mame v rodine toledo TDI a taky me t...
Nemám auto konc. VW, ani naftu (i když o ní pro příště uvažuju), pravdou je i to že je v Oktáfkách TDi asi nejvíc potížáků, ale na druhou stranu se mi vobčas stává, že předjíždím auto v mém nenápadném vozejčku s celkom úzkejma kolečkama a začnu předjíždět 80kou a najednou zjištuju že jedu 110, předjížděnej je "nakloněnej nad volant" a jedem stejně rychle, štve mě to, protože je to nebezpečný a já musím zbytečně podřazovat.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 17:18, RE: Mercedes dnes
Magor Milda Dr.Sc. napisał:
Čas vše mění, i časy, praví klasik. Dnešní Mercedes má mnohem lepší aerodynamiku, líné diesly nahradily CDI, které při předjíždění táhnou lépe, než srovnatelné benziňáky. W124 jsem měl dva, s jedním jsem najet 170 tkm, s druhým 389 tkm. Ta kvalita už nikdy nebude, můj dnešní je 270CDI se 170 PS, má spotřebu o dobrou třetinu nižší, než jeho předchůdce W124 s 92 PS. Uvnitř je ticho, W124 byl od 140 km/h už vtíravý. Při 180 km/h si klidně můžete povídat se spolujezdcem bez zvýšení hlasu.
Mám teď u...
To asi těžko, srovnatelnej benzíňák zatím táhne vždy lépe.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 17:51, RE: O emocích
David napisał:
Ale jak je ten Lexus velkej? to uz jelimuzina, A4 je jen malinka stredni trida a ma taky 4.0:) Kurnik:) ja netrvrdim ze japonci nemaj vysokoobjemove motory, maji, ale davaj je pouze do nejvetsich aut... uz vidim jak v Mazde 6 truni 4.0:) nedej boze 4x4:) (zase vyhoda subaru)
jen pripomínka pro neználka, mazda6 se dělá 4x4...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 17:58, RE: Kecy
Peet napisał:
Popis auta a jeho historie je pěkný.
Nechápu ale ty nadřazený kecy o 18. letým mladíkovi a jeho "slepičce" v tédéíčku. To by si mohl pan Vaculík odpustit.
Takový žvásty jak to někdo někomu natřel fakt miluju.
Vyznívá to tak, že pan Vaculík je to samé, co rádoby kritizuje.
Hehe potrefená husa. Je to presne ze zivota! : ) LOL
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 18:21, Merecedes Benz
Ahoj kluci, musim teda říct, že 124 jsou vopravdu držáky. Ty auto dělaj stovky tisíc kilo aniž by na nich bylo cokoliv vidět. A svezení je taky nádherný. My sme si koupili s tátou jako auto pro víkendový ježdění MB 124 coupé 3.2 automat. V kůžičce, v elektrice, 220 kobyl, ale u benzínky se mi dělá nablití. Ale jako auto na krásný svezení je to ideální, ne však na všední ježdění. Má to namotáno 228 tkm, máme to rok a nic se ještě nepodělalo. Nemůžu si stěžovat. Už se těšim, až to bude mít dvacet let, aby jsme si mohli udělat veteránskou knížku. To auto si zaslouží.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 18:24, RE: Pro Davida iných co vypisujú blbosti
Křemílek napisał:
Aha David se nam zase projevil, tak mas 35O na auto a co? tak bud rad ze je mas a nevytahuj se tim, neni to prvni diskuze ve ktere to ctu, ze mas 350, kup si za ne treba Tranzina nebo tank, nam je to tady vsem ukradeny ty tvoje neustale debilni hady jak evropska auta jsou navrcholu a japonska na dne. Kadzy si udela obrazek svuj a jaka byla historie je jedno, k cemu je, ze Japonci nedelali V8 do aut stredni tridy? tak zase delali V6 turbo opravdu skvostnych vykonu. A takovou Supru nebyl problem v...
Presne tak, suhlas s Křemilkom. A to s tym že sú japonci nebezpečný je riadna chujovina. Vymenujem ti XY japonských áut s 5 hviezdičkami vole! Napríklad teraz Auris, je jedno z najbezpečnejších áut v triede! Inak to že starý Passat bol menej rozbitý ako Mazda 6 určite neznamená že je bezpečnejší. Mazda 6 má 4* a Passat B4 keď mal 2* tak to bolo veľa. Ide totiž aj o uhol nárazu, rýchlosť vozidiel a spustu iných vecí takže to že je meje rozbitý nič neznamená. A tiež to že majú ľahké dvere platilo možno v 80tych rokoch! a vtedy mali dvere ľahké všetky autá. Pánove čo za blbosti nevymyslíte aby ste očiernili japoncov...to sa teda divim.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 18:40, MB proti M5
Tady sem se dočet, jak pan Vaculík pořád srovnává svůj MB a M5. Vždyť je to nesrovnatelné. M5 je přece technologicky úplně někde jinde a když se zastavíme u výbavy, bezpečnotních prvků a nakonec i výkonem. Pochybuju, že MB udělá 290 km/h maximálku jako udělá M5. Když to přeženu, je to jako srovnávat BMW M6 a Plymouth Road runner super bird. No řekněte?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 18:50, RE: Pro Davida iných co vypisujú blbosti
Martin napisał:
Presne tak, suhlas s Křemilkom. A to s tym že sú japonci nebezpečný je riadna chujovina. Vymenujem ti XY japonských áut s 5 hviezdičkami vole! Napríklad teraz Auris, je jedno z najbezpečnejších áut v triede! Inak to že starý Passat bol menej rozbitý ako Mazda 6 určite neznamená že je bezpečnejší. Mazda 6 má 4* a Passat B4 keď mal 2* tak to bolo veľa. Ide totiž aj o uhol nárazu, rýchlosť vozidiel a spustu iných vecí takže to že je meje rozbitý nič neznamená. A tiež to že majú ľahké dvere platilo ...
Musim se přiznat, že i já sem dřív ze srdce nenáviděl japonce a vůbec východní vozy. Ale v poslední době se začali japonské vozy hrozně poevropštěly a nové japonské vozy jsou evropsky krásné a spolehlivé a japonsky výkonné, vyblbinkované atd. Např. jeden můj kamarád si teď koupil Nissana Navaru 2.5 TDI za jeden a půl mega a to je prostě nádhera auto a zátoveň super pracant. Ale má své mouchy jako třeba třeba malou nádrž (na offroad neni 70 l nic moc) a taky třeba, že za dovýbavu si účtujou obrovský peníze. Ale i tak je můj momentální verdikt k japoncům: jen tak dál, kluci.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 18:50, recenze
Pane Vaculík,díky!!! Jak za recenzi,tak za popis historky s mladíčkem s kšiltem dozadu.Pochopil jsem to jako krapet nadsázku ,ale mám jinak stejný názor.Dřív kluky aspon trochu usměrnila vojna,dnes si bohužel každý mladý myslí,že je mistr světa.Obzvlášt za volantem.Mám jedno takové krédo:šlápnout na plyn umí každý blbec,ale vědět potom co s tím,to už chce trochu umění a praxe.Možná,když jste hochovi ukázal zadní číslo,se trochu zklidnil.Přestane se předvádět..... takže jste mu mohl svým způsobem zachránit i život )).Pokračujte tedy dále v psaní poutavých recenzí a na nějaké rádoby kritiky nehledte...zdraví Gogo
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 18:57, RE: V8
bubu napisał:
Tak to mozes mat jedine T613 (alebo 603??? - dnes uz zberatelska lahodka), ked si predstavim ten rykot vzduchom chladeneho 8valca tak mam normalne zimomriavky, proste parada... :)))))
ty si normální zhulaná zimomravka,chuj
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 19:04, RE: MB proti M5
Gery napisał:
Tady sem se dočet, jak pan Vaculík pořád srovnává svůj MB a M5. Vždyť je to nesrovnatelné. M5 je přece technologicky úplně někde jinde a když se zastavíme u výbavy, bezpečnotních prvků a nakonec i výkonem. Pochybuju, že MB udělá 290 km/h maximálku jako udělá M5. Když to přeženu, je to jako srovnávat BMW M6 a Plymouth Road runner super bird. No řekněte?
To srovnání s BMW bylo spíše kvůli výkonu. Nevím, ale mylsím si, že BMW M5 je hlavně i novejší, ale jist si nejsem.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 19:11, RE: V8
David napisał:
No tak bacha brácho. Píšeš, že koupíš auto za 100 t. a za rok ho prodáš za 50 t. , což je naprostá hovadina. Obecně platí, čím dražší auto si koupíš tak tím víc na něm při prodeji proděláš. Když koupíš Mondeo za 350 000 tak ho za rok prodáš za 310 000. Když koupíš dejme tomu Megana za 100 000, tak ho za rok prodáš za 90 000. Občas přemejšlej, než něco vypustíš z pusy. Prodeje dělám hodně dlouho a poměrně se v tom vyznám. No uznejte, když koupíte fungl nové auto například za 1 mega, ještě ten den ztrátí to auto na ceně 50 000, za rok dalších 100 000, za další rok dalších 100 000. Podle mě je největší kauf koupit dovezené auto z Francie se stářím 4-5 let. Ideal auto, aspoň podle mě
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 20:29, RE: Proboha co je to ten Vaculík za zamindrákovanýho tvora ?
anonym napisał:
tak vám je asi jasné, že chlapec v octavii nemohl uspět, i kdyby si z čipů na řídicí jednotce vybudoval menší eifelovku.

"...Mohu se jen dohadovat, jakými siláckými žvásty krmil slepičku vedle když vytočil jedničku, přepočítal zuby a zařadil dvojku, zatímco já jsem vedle něj černou limuzínu zvolna posouval lechtáním plynu. Umím si však živě představit to zaražené ticho, když jsem po pár vteřinách prošlápl plyn k podlaze,..."

Proboha co je to ten Vaculík za zamindrákovanýho tvora, který se hon...
Bohužel podobné články jen podporují křupanství na našich silnicích
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 20:31, RE: V8
Gery napisał:
No tak bacha brácho. Píšeš, že koupíš auto za 100 t. a za rok ho prodáš za 50 t. , což je naprostá hovadina. Obecně platí, čím dražší auto si koupíš tak tím víc na něm při prodeji proděláš. Když koupíš Mondeo za 350 000 tak ho za rok prodáš za 310 000. Když koupíš dejme tomu Megana za 100 000, tak ho za rok prodáš za 90 000. Občas přemejšlej, než něco vypustíš z pusy. Prodeje dělám hodně dlouho a poměrně se v tom vyznám. No uznejte, když koupíte fungl nové auto například za 1 mega, ještě ten den...
Tipoval bych že je z Francie vozíš a ty počty s autem za 1 mega ty jsou opravdu znalecké
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 20:41, RE: Pro zakomplexované tupce
Martin Vaculík napisał:
Už když jsem tu větu formulovatl, představil jsem si reakce zde a schválně trochu přitvrdil. Jinak chlapec v oktávce skutečně závodit chtěl, vyprovokoval to on a já se mu moc nedivím, kdybych chtěl holce ukázat, jak jede oktávka, taky bych se asi postavil vedle nějaké W124. Jinak já sám s nikým nezávodím po zkušenosti, kdy pán s passtaem neunesl, že jsem ho po cestě z Jinec na Příbram předjel s fabií 1,4i (55 kW), jal se mne stíhat v touze mi to oplatit nebo co a najel za mnou odvážně do zatáčky...
Takže ten exot vám zabraňoval v předjetí tím, že krouhal zatáčky v protisměru (i ty kde nebylo nic vidět) zrovna když jste se ho vy- gentleman silnic chystal předjet. Pane Vaculík netvrdím že autům nerozumíte ale jako člověk jste přesně jako ti co je tak rád kritizujete. A buďte si jistý, že já mindráky nemám v autě nemám potřebu si něco dokazovat.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 20:48, RE: V8
chacha napisał:
Tipoval bych že je z Francie vozíš a ty počty s autem za 1 mega ty jsou opravdu znalecké
Ty ani nevíš, jak si mi teď zalichotil. Auta si nechávám vozit, dávám je do kupy a pak je prodávám, docela dobrej a tučnej přivýdělek. Ale řekněte, jestli nemám s tou cenou pravdu.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.03.2007 21:17, michael schumacher jezdi v podobnem
od AMG . minuly mesic byl prodan v ebay za 40tisic euro http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=260060803368&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=016
reagować
  1 ... 3 4 5 ... 8

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.