David napisał:
Vole setrim na Mondeo nebo na astru H, jeste nevim co koupim, ale 350.000.- je dost a proto radsi jezdim ve felde, kterou jsem temer dostal, nez abych si za 100.000.- koupil nejakou vykopavku, kterou bych za rok neprodal ani za 50.000.-, ten pul rok to vydrzim a pak budu mit delo. Driv ne....dockej casu jako husa....vite ceho
By me zajimalo, co je za 100 tis takova sracka, ze za rok to nema ani polovicni hodnotu?A zadruhe ne kazdy ma na to, aby si koupil auto za 300 papiru, nekdo taky zivi rodinu a splaci strechu nad hlavou. A nekdo taky nemusi mit delo, i kdyz by na nej mel. Ja si taky za 110 tis co jsem mel si mohl koupit nejaky stary BMW 5 s 3.0 a mel bych delo a co z toho? Byla by to stara ojezdena sunka, co by na servisu stala to co to auto na bazaru. A tak jsem radsi koupil Fiat Punto II. generaci 1.2 a co? Nemam zadny delo, nepotrebuju nikoho predjizdet an semaforu, nema potrebu se honit ani vytahovat jaky mam delo, me to auto s pritelkyni bohate staci, par KW by se hodilo navic, ale beru to jako dan za nizky obsah, povinny ruceni a spotrebu, ktera je opravdu u toho 8V vyborna. A co? Nekdo si koupi to BMW v 3.0 a pak se mu to sere, protoze koupil to nejelvnejsi co bylo jenom proto, aby mel "delo" a pak nema na servis. Ja radsi koupim poradny zimni a letni gumy, necham vymenit vsechny kapaliny udelam servis a jsem spokojenej. Auto ma 4 hvezdicky, dokonce ziskala o 1 bod v ncap vic jak fabia a doufam, ze me nejaky mameluk v BMW 5 nesrazi, protoze proti BMW 5 jsou hvezdicky u maleho auta tak trosku zbytecne.