Środa 27.08.2008 20:45,
rada
Něco trochu mimo. Sleduji tuto diskuzi od začátku, abych se něco dozvěděl a taky proto, že jsem zhruba před rokem uvažoval o koupi Mazdy 6 a zajímalo mě, jak si v diskuzi povede. Nakonec to sice u mě vyhrálo BMW 3 E46 (stačilo se jednou projet)... a s klidným svědomím jej můžu Radkovi doporučit, i když v "kombajnu" a v dobrém stavu asi dost přesáhne jeho naplánovaný rozpočet (poslední ročníky). Ale doporučuji mu ať se v něm aspoň sveze. Ale k věci, dost mě štve, že místo abych tady četl příspěvky od různých lidí, pořád jenom očima narážím na tapety od Kylie, která musí mít stále poslední slovo, a kdyby to bylo možné, tak by snad síťovým kabelem uškrtila každého, kdo se vyjádřil hanlivě o její milované C5. Já osobně proti C5 nic nemám (i když bych si ji nekoupil) a ani mi nevadí, že se jí zastáváš (pokud by to bylo jedním, dvěma příspěvky), ale nemyslíš, že už to přeháníš? Myslím, že Radek není hlupák a pozná kvalitní příspěvek od hospodských (nepodložených) žvástů, takže milá Kylie, prosím tě, dej Radkovi šanci samostatně se rozhodnout, a dej šanci těm, kteří nemají stejný názor jako ty aby se mohli svobodně vyjádřit. Jinými slovy: až někdo napíše že C5 není dobrý auto tak se ovládni a pomlč. Budeme ti všichni vděční. Omlouvám se za tento dlouhý příspěvek ale nemohl jsem si jej odpustit.
reagować