tomaskrtek napisał:
Arthuro napisał:
Já jsem nedávno dovezl auto z D podobně, jen s tím malým rozdílem, že jsem měl ty předváděcí značky (červená čisla/písmena na bílém podkladě) a doklad o pojištění, pro které si pak prodejce přijel, a u nás nebyl žádný problém.
Jen když jsem jel na STK a potom na magistrát, tak jsem se jen modlil, aby si mě nevšimla Policie, i když jsem už měl udělanou pojistku na WIN-kód, tak by se jim asi moc nelíbilo, že jsem neměl vůbec žádné značky.
Ciao, Arthuro
kamarádovi ukradli značky tak to nahlásil a jel si pro nové, cestou z dopravky na benzínku pro podložky (vzali mu je taky) ho zastavili a byl půl roku bez papírů. stojí to za to?
Nevím, nejsem právník, ale půl roku "bez not" jen za auto bez připevněných RZ, pokud měl jinak vše v pořádku, mi přijde hodně přehnané.
Možná by tolik neprudili, kdyby si alespoň položil RZ za přední a zadní okno, aby bylo aspoň vidět, že je má. Ale na druhou stranu, když vidíš, kolik lidí a jak dlouho jezdí s převozkama,jedno jestli s českými papírovými, nebo s německými, červenými nebo i žlutými, o víkednech, svátcích atd., tak je to jen o štěstí jestli "někoho" a potom koho potkáš.
Ciao, Arthuro