anonym napisał:
Je to opravdu tak, jak popisuje pán nahoře. Jednou takhle myslím že byla neděle jsem zrovna pocítil touhu koupit nové auto...zasedl jsem k počítači a do vhledávače dal guru stánek autařů mobile.de. Auto které jsem sháněl byl škoda superb 2,5tdi...první inzerát a bum...v uk(united kingdom) byl k mání v plné výbavě a málo najetými kilometry neváhal jsem a na inzerát bleskově odpověděl...již po krátké době jsem obdržel zpět mail, že majitel potřebuje vůz megarychle prodat, neboť se stěhuje do jiné ...
Bohuzel ja mam trochu jinou zkusenost..:(
Ja jsem jednou takhle kupoval trolejbus z Irska pro znamyho, co jezdi u DPMB a misto toho mi poslali dva vagony uhli. Pan Zapadak si asi myslel, ze se nam to tady bude hodit vic, protoze bylo pred Vanocema a to pochopitelne chce mit kazdy doma teplo.
Nakonec jsem to uhli prodal pres moji znamou co dela v kvetinarstvi- pod pultem to prodavala duchodcum. Sest let to trvalo..
Vagony mam jeste doma a nejdou prodat, protoze maji jiny rozchod. Parkrat uz mi volali z AAA ale za tu cenu co mi nabidli jsem je vzdycky odpalkoval.
Kdybyste nekdo meli zajem o kvalitni vagony z irske oceli, tak mi dejte vedet. Najeto maji cca 5mil km, nehavarovane, bez koroze, barva khaki