Muroň napisał:
Rád nabídku přijímám, Ty Kylie. Nevím o tom, že jste...eh promiň, že jsi zrovna tohodle měla. Mně se z všech Subaruů líbí nejvíc. Také se mi líbilo staré hranaté Libero. A nejmíň se mi líbilo Justy s kastlí Swiftu.
Kylie, Ty nejezdíš nikdy na dálnici v levém pruhu nalepená na auto před Tebou s puštěným levým blinkrem a s blikajícími dálkovkami jako já s Polem Classic TDi?
Ale jezdím. Jen mne po nějaké době to blikání začíná rušit (narozdíl od toho pohodáře co se "řítí" 110 km/h kilometry v levém pruhu). A to nové české pravidlo, že přednost na dálnici má vůz co v pravém pruhu dojede kamion, to mi taky příliš nevyhovuje. Ale úplně nejvíc miluju kamiony v levém, nejlépe třetím pruhu. Též hodně sexy je, když mi se svou o tři kilometry vyšší rychlostí než dva kamiony před ním, vjedou do předjížděcího pruhu (nejlépe v dlouhé pravotočivé zatáčce - když už tak už), já po 2 - 3 kilometrech ztratím trpělivost a zatroubím či blikám dálkovými (dálkové xenonony má Brumla moc povedené - ty se přehlédnout nedají) světly, což po nekonečném čekání, když si to své konečně dopředjedou a já mohu jet, odmění poté co je předjedu i já a zařadím se , zapnutím všeho svítícího co mají na palubě. Opravdu nevím co mne "rajcuje" nejvíc.
Ale s tebou bych soupeřit nechtěla ... já totiž musím každých 600 km k pumpě.
Mně se líbilo kdysi to legacy a ještě předtím kupátko s motorem 3.3 (myslím). Ale nejmenovalo se, v názvu byla jen písmena - SVX? Takové hranaté - po tom jsem toužila.
Kyle