Koloss napisał:
Ještě k rádiu. Mám stejné rádio, klasika dodaná s autem. Se čtením CD nemá problémy, jiné než vypálené do auta nedávám, nebudu si tam tahat originály, abych je poškrábal. Chovám se k nim hodně drsně - nemám je vůbec v obalu, který zabírá místo, prostě mám v přihrádce před spolujezdcem pakl 20 volně ložených CD, které se občas v zatáčkách přesypávají zleva doprava. Přeskakování nebo nenačtení se mi stane jen tehdy, když se CD opravdu zaprasí (asi mám v té přihrádce něco, co pouští nějaké lepidlo....
Já mám rádio 6000CD ve fusionu a dost mě irituje - počínaje katastrofálním displejem, dále hodinami, které se neupravují z RDS, ale jdou vlastním životem, až po nevalný zvuk. Sem tam mi zahapruje podsvícení a rozsvítí se jen displej. Pravdou ale je, že CD mi přečetlo všechna bez problémů. Horší příjem je věc diskutabilní. Když jsem vyměnil prut antény za neoriginál, kratší, nechytl jsem ani Evropu 2 uprostřed města. S originál dlouhým prutem ale je příjem vcelku slušný - nevýhoda je v tom, že s ním "šmidlám" o horní roh rámu garážových vrat, protože se nedá sklopit.
Uvažoval jsem, že rádio po skončení záruky auta vyměním za nějaké 2DIN zařízení kombinované i s navigací a DVD přehrávačem, ale chtěl bych něco, co dokáže spolupracovat s ovládáním pod volantem. Nemáte někdo tip?