anonym napisał:
jak to tak procitam nechapu kde se ve Vas bere tolik agrese zlosti a spatnosti.... nazyvate cloveka ktere VUBEC NEZNATE debilem VUBEC nevite jak jezdi a nazveteho magorem.... prosim zamyslete se nad sebou... pokud napisu ze auto ma spotrebu ve vysokych rychlostech takovou a takovou jeste to neznamena ze tak rychle jezdim neustale... prosim zamyslete se a stydte se nad svoji zlobou a agresivitou... jste to prave Vy agresivni zly kdo by potreboval lecit... misto nadavek se radsi vratte k tematu ji...
Souhlasím s Váma, mám stejné pocity z lidí, co zde přispívají, slušnost jim je cizí. Za anonymitu se dokáže schovat každý a nadávat, bohužel. Zrovna příspěvky tohoto charakteru mě odrazují od toho, abych napsal o vozu recenzi já, nechci číst, že jsem idiot, prase imbecil, debil a buh vi co jeste... Buďte rád, že Vaše auto není škodovka ale je to ford, to už by vás úplně roznesli na kopytech...
Nicméně tak jak jste napsal recenzi i ve mě vyvolává pocit, že Vaše zacházení s turbem není zrovna ohleduplné. Přece jen tak malé proběhy u turba jsou na pováženou. Není to ale důvod Vám nadávat, kritizovat lze i slušně.
Pro mě tenhle článek má jedno positivum, které je pro mě více než zničené turbo. O Mondeu v naftě jsem hodně uvažoval a ještě uvažuji, ale o 2.0 TDCi od Fordu jsem nenašel jedinou pisitivni informaci, takže jako ojeté jsem ho zavrhnul. Z Vaší recenze usuzuji, že auto vubec nešetřite a motor ždímáte více, než průměrný uživatel a auto i přes takové zacházení pořád jezdí.
Pokud máte k fordům blízko, tak jak píšete, je nějaký ročník, od kterého už se dá říct, že 2.0 TDCi od Fordu už není problémový motor?
Petr